Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

 • agileDe Leergang (Team)Coaching: coachen van teams om binnen de context van een steeds veranderende en complexe omgeving  vanuit de bedoeling meerwaarde en wendbaarheid te leveren naar de doelgroepen en klanten. Deze Leergang is voor teamcoaches, teamleiders, (HR) leidinggevenden, professionals. Deze Leergang (European Quality Award-gecertificeerd door NOBCO/EMCC in 2012 en 2017). biedt de basisprincipes, vaardigheden en tools voor teamcoaching. De teacoach coacht teams en organisaties in hun ontwikkeling naar lerende en zelforganiserende teams. De Leergang Teamcoaching is met het programma vanaf het begin afgestemd op ST!R competenties teamcoach.

 • drie bruggen

  Met de maatwerk training "Train de Trainer" leer je in korte tijd je de interventies als trainer eigen te maken. Groepsdynamica, interactie binnen de groep, vertaalslag naar de praktijk, reflectie op je eigen stijl als trainer. Ontwerp van maatwerk trainingen in samenspraak met je klant en afgestemd op behoefte en gewenste ontwikkeling en resultaten bij klant. Astrid Anna Kuin heeft samen met Jan Remmerswaal 7 jaar de Leergang Train de Trainer gegeven. Zij is ruim 25 jaar actief als trainer, In Company en als teamcoach; ingezet bij Top Drie Beste Werkgevers.

   

 • pagina 1

   

  Agile coach opleiding: Coaching & Facilitating Skills: deze diepgaande 10-daagse trainingsavontuur om jezelf te ontwikkelen als een professionele Agile Coach, Scrum master, (Interne) teamcoach gaat in op zowel agile techniek als coachen en faciliteren van gedragsverandering zelforganiserende teams en organisaties. Als coach doorleeft u de Agile principes, waarden en toepassingen. U bent de ambassadeur en het rolmodel van uw organisatie. Tijdens deze intensieve en interactieve opleiding wordt u getraind in de coaching vaardigheden en leert u mensen op individueel en groepsniveau in beweging te brengen. Agile transformaties blijken niet zo eenvoudig te zijn in praktijk, er is veel ruimte voor inbreng van eigen praktijkcasussen. Opleiding wordt gegeven door twee vaste trainers, hebben ruime ervaring en beschikken daardoor ook over veel praktijkkennis. Certificaat Agile Coach. Earlybird korting Start: 5 September 2019!  Vraag Brochure aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

 • pagina 2

  Training Coaching and Facilitation Skills, this in-depth five modules of ftwo days training adventure to develop yourself as a professional Agile Coach | Scrum master discusses both Agile techniques and coaching and facilitating behavioural change. The In Company program on this pageis designed for In Company purpose in to two modules, see below for more details. As a coach you will experience the Agile principles, values and applications. You are the ambassador and the role model of your organization. During this intensive and interactive training you will be trained in coaching skills and you will learn to get people moving at individual and group level. Agile transformations prove not to be that simple in practice, there is a lot of room for input of own practical cases. Training is given by two regular trainers, have extensive experience and therefore also have a great deal of practical knowledge. Certificate Agile Coach (after completion of module 1 & 5, see program). 

    

  Enroll via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

 • agileDe ontstaansgeschiedenis van Agile | Scrum

  De organisatie en teams van de toekomst - van de 21e eeuw - vragen om organisatieontwikkeling waarbij een cultuur van vertrouwen, respect, transparantie en ondernemerschap met en van elkaar gevraagd wordt.
  De intensieve samenwerking, de zelforganisatie, de feedback en de snelle resultaten zorgen bijna onvermijdelijk voor meer plezier en focus in het werk en betere afstemming op meerwaarde naar klant.

   

  Scrum is ontstaan uit de verwondering van een wetenschapper, Jeff Sutherland, die per ongeluk in het bedrijfsleven terechtkwam. Hij verbaasde zich over de moeite die bedrijven hebben om snel resultaten te leveren en te ontdekken welk soort software goed aansluit bij de behoefte van de markt. Langzaam maar zeker weefden zijn inzichten zich tot een nieuwe aanpak, die radicaal verschilde van de traditionele projectmanagementmethoden.

 • scholenbeurs19Met deze training leer je als Scrum Master teams te coachen. Teams en de professionals  te faciliteren in de gewenste ontwikkeling naar een agile mindset. Betrokkenen te coachen in een cultuuromslag en transitie. Je brengt praktijkervaring en vragen vanuit je team(s) in en oefent met diverse tools om teams en de mensen te coachen. Om de verschillen in persoonlijkheden en diversiteit aan krachtbronnen in het team vanuit eigenaarschap te faciliteren. Dit vraagt van jou als Scrum Master zelfreflectie op jouw journey, je eigen praktijkervaring, interventies en gewenste persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij trainen je in de basisvaardigheden van het coachen. In deze omslag van "je verantwoordelijk voelen voor de ceremonies" naar "het faciliteren van eigenaarschap bij betrokkenen in het team". Je leert het team dusdanig te coachen dat een organische en unieke teamontwikkeling als zelforganiserend team plaats vindt. En binnen en tussen de teams de professionals en betrokkenen te coachen naar een cultuur van veiligheid en vertrouwen, waarbij (kleine) successen en "fouten" gedeeld worden en van geleerd wordt. 

 • zelfsturendIn de Leergang (Team)Coachen zelforganiserende Teams benoemt u als organisatie uw visie (bedoeling) en kaders (in de transitie naar) zelforganiserende teams. Hoe voert u met de professionals binnen uw organisatie de zelforganiserende teams in? U leert teams en professionals te coachen naar steeds meer zelfsturing om vanuit de bedoeling meer waarde naar de doelgroepen en klanten te leveren. Zelforganiserende teams zijn een essentieel onderdeel van de lerende en klantgerichte organisatie.  Onder andere ingezet bij Top Drie Beste Werkgevers. Deze Leergang wordt als maatwerk ingezet vanuit de modules Leergang (Team)Coaching  - gecertificeerd met NOBCO/EMCC European Quality Award. Zie https://www.kuincoaching.nl/leergang-coaching-nobco/leergang-coaching-hr-managers-professionals-en-interne-coaches-nobco.html

 • sail2Certificaat NOBCO/EMCC European Quality Award - gecertificeerd programma -  Brochure op aanvraag!

  Leergang Coaching, Coachend en Persoonlijk Leiderschap - leidinggevenden, teamleiders interne coaches/begeleiders, professionals/leerkrachten 

  • Persoonlijke Leiderschap binnen de context van de lerende organisatie
  • Faciliteren van zelfsturend leren en werken
  • Coachend Leiderschap voor leidinggevenden en begeleiders van teams en van professionals
  • Situationeel leiderschap gekoppeld aan teamfasering en maturity professionals
 • supervisieSupervisie - competenties (team)coach; zelflerend vermogen; leercontext

  Supervisie wordt ingezet voor (Agile) (team)coaches, MZ-opleiders/adviseurs, (HR)professionals en leidinggevenden die er dagelijks alleen voor staan in hun werk. Jeleert je diverse interventies eigen te maken en te reflecteren op je eigen stijl en hoe deze te verbeteren en af te stemmen op je klanten. Om verdere professionele ontwikkeling in te zetten in je praktijk afgestemd op de competenties en gedragscodes van de (team)coach. Inpunt vanuit jouw praktijk is leidend tijdens de supervisie of indien gewenst intervisie met aantal collega's.

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2019 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.