Professionele Ontwikkeling? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

learn to surf

Persoonlijk Leiderschap bij stress, onzekerheid, deadlines: Mindfulness leert signalen van stress op tijd te (h)erkennen en te kantelen naar gewenst gezond gedrag. Principes van Mindfulness, zoals niet oordelen, mildheid, (zelf)compassie en vertrouwen. Het is mogelijk je automatische piloot uit te schakelen en zelf de regie te nemen vanuit een vitale mindset met meer effectief gedrag. Oorspronkelijk als wetenschappelijke methode ingezet als stressreductie. In te zetten bij stress, Long Covid, Burn-Out, depressie.

Mindfulness in je communicatie: het helpt je empathisch te luisteren naar je zelf en naar anderen vanuit vertrouwen en loslaten. Bij tegenslagen en successen je open aandacht naar binnen en naar buiten te richten in je communicatie, zonder oordeel. De vraag is dus niet: “Waarom overkomt mij dit?, maar juist “Hoe ga ik er mee om?”.  Negatieve of niet-helpende gedachten of patronen om te buigen naar gezonde bij jou passende gewoonten en (nieuw) gedrag vanuit een lerende en zelfwaarderende mindset.

Zelfcompassie betekent dat je schaduwpatronen en negatieve emoties op een gebalanceerde manier benadert, zodat ze niet worden onderdrukt maar ook niet worden overdreven. 

Vragen als team of individueel? Persoonlijk Ontwikkel- of Opleidingsbudget 2024? Contact ons via Astrid Anna Kuin, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0646065362 Je ontvangt dan een Maartwerk Programma afgestemd op jouw agenda en budget.  

Zie ook Team Coaching - Effectieve Communicatie en Samenwerking. En de Training Feedback geven en ontvangen, In Company. En de Training Persoonlijk Leiderschap - Communicatie en gedrag.  

 

Feedback klanten: Rust en gedrag dat effectiever werkt

mindfullnes"Ik zet vaker de stilte in als een moment van aandacht en rust, tijdens mijn werk en in mijn privéleven. Mijn adem vindt al iets vaker de stilte in mij zelf. Ik bereid mijn gesprekken beter voor, neem mijn werk weer serieus, pas de nieuwe tools in spannende momenten gemakkelijker toe." 

"Ik ervaar meer rust in mezelf en zie dat ik hierdoor beter luister en de verantwoordelijkheid bij de ander kan laten. We hebben onderling meer werkplezier."

"Het lukt me beter bij mijn eigen kracht te blijven en minder kritisch op mezelf te zijn, Minder oordeel te hebben. Dit helpt ook in mijn gesprekken met mijn medewerkers en collega's. Ik ervaar meer ontspanning en dit betekent dat ik  privé meer energie heb."

Programma Mindfulness bij stress - Persoonlijk Leiderschap - Innerlijk Kompas

Ieder programma is maatwerk en wordt afgestemd op jouw gewenste ontwikkeling en persoonlijke stijl, of als team jullie cultuur en context en gewenste professionele ontwikkeling.

Mogelijkheden: diverse ademhalingsoefeningen, oefening bodyscan, gewoontepatronen bij stress, spanning, onzekerheid vanuit je automatische piloot en hoe te kantelen naar meer passend gedrag in je dagelijkse praktijk?!Oefening glimlach. Persoonlijk leiderschap, hoe om te gaan met tegenslagen en belemmeringen: doorbreken van negatieve gedachten en patronen. Hoe rust en zelfreflectie in je dagelijkse routines in te zetten? 

Iedere sessie is een combinatie van coaching en training met bij jouw situatie passende tips en tools, zowel in je werk als privé.

Vragen als team of individueel? Contact ons via Astrid Anna Kuin, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0646065362 Je ontvangt dan een Maartwerk Programma afgestemd op jouw agenda en budget.  

 

Trainers, (Team)Coaches 

astrid bw

Astrid Anna Kuin is Senior (Team)Coach met therapeutische specialisaties. Zij heeft ruim 20 jaar een eigen praktijk en is internationaal gecertificeerd om coaches, leidinggevenden en teams te trainen (European Quality Award NOBCO/EMCC). Trainer en coach persoonlijk leiderschap, onderlinge communicatie en samenwerking, feedback. Specialisaties zijn onder andere systemisch werk, dialoog op boven en onderstroom, Mindfulness en Voice Dialogue, lerende teams en organisaties. 

Vragen als team of individueel? Schroom niet contact met ons op te nemen via Astrid Anna Kuin, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0646065362 

Wicky Voors is afgestudeerd in de klinische psychologie (psycholoog NIP). Tijdens haar studie specialiseerde zij zich in lichaamsgerichte thearapievormen. Zij heeft een praktijk voor Autogene Training (ontspanningsmethode) en Mindfulness. Al zo'n twintig jaar beoefent en begeleidt zij de Vipassana (inzicht) meditatie, een van de bronnen waaruit de aandachtstraining van Mindfulness is ontstaan. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van zitmeditatie, loopmeditatie en andere vormen van mindfulness-beoefening.

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2024 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.