Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

learn to surf

Mindfulness Training en Persoonlijk Leiderschap: je blijven ontwikkelen op persoonlijk vlak of op werkgebied, is belangrijk. Mindfulness staat voor zonder oordeel aanwezig te zijn in het hier-en-nu. Jezelf te ontspannen, bewust pauzes in te bouwen met diverse tools. Opmerkzaam te zijn als je vanuit je automatische piloot niet effectieve gewoontepatronen bij stress of deadlines inzet. Op tijd een stop in te bouwen en vanuit ontspanning, rust, andere meer effectieve mogelijkheden te beproeven, Diverse Tools voor in je dagelijkse praktijk. Doelstelling: zorg dragen op vitaliteit, zingeving en co-creatie. Persoonlijke en professionele zelfreflectie: inzicht in gewoontepatronen (jouw automatische piloot) bij stress, werkdruk, deadlines en hoe je gedrag bij te sturen naar gezonde balans inspanning/ontspanning, begrenzing, af te stemmen op jouw energieritme, naar flow en co-creatie. Persoonlijk leiderschap begint vanuit zelfreflectie en het trainen van (zelf)compassie en (zelf)vertrouwen. Zicht op je Innerlijke Criticus of Perfectionist en negatieve gedachten los te laten. Mindfulness in je communicatie: het helpt je empathisch te luisteren naar je zelf en naar anderen vanuit vertrouwen en loslaten. Een lerende mindset te ontwikkelen bij tegenslagen en successen. De open aandacht naar binnen en naar buiten te richten in je communicatie, zonder oordeel. Zelfcompassie betekent dat je schaduwpatronen en negatieve emoties op een gebalanceerde manier benadert, zodat ze niet worden onderdrukt maar ook niet worden overdreven. Oorspronkelijk als wetenschappelijke methode ingezet als stressreductieprogramma en nu veelal als vitaliteitsprogramma.Zie ook Team Coaching - Effectieve Communicatie en Samenwerking. En de Training Feedback geven en ontvangen, In Company. En de Training Persoonlijk Leiderschap - Communicatie en gedrag. Persoonlijk Ontwikkel- of Opleidingsbudget 2022? Contact ons over de mogelijkheden en je ontvangt een maatwerkprogramma met startdata.

De training  ondersteunt je in een gezonde Work/Life Balance, focus en flow. Maatwerkprogramma een-op-een, Fysiek/Online. Maatwerk voor teams en organisaties. Onze trainers en coaches zijn ingezet met de training Mindfulness en diverse Vitaliteitsprogramma bij Top Drie Beste Werkgevers, Heineken, RWS, Rode Kruis NL, Politie Amsterdam, UVA/VU, AON, ING, Koninklijke Marine, diverse Ministeries. Zie ook Coach and Coffee To Go aan Zee of in Duingebied PWN. Vragen individueel of als team? 

Met deze training/coaching neem je tijd en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele zelfreflectie. Je oefent met de principes en diverse werkvormen van de Mindfulness en Compassie Training in je communicatie met anderen. Je leert de tips, skills en tools in te zetten in je dagelijkse praktijk. Met diverse compacte en eenvoudige oefeningen om met aandacht je focus te richten op wat voor jou belangrijk is. Je gedrag vanuit je automatisch piloot bij stress, spanning of onzekerheid bij te sturen zodat je meer rust, inzicht en overzicht ervaart. Tools worden afgestemd op wat bij jou en je omgeving past. Maatwerk Programma op aanvraag. Vragen? Schroom niet contact met ons op te nemen via Astrid Anna Kuin, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0646065362

De oefeningen en tools helpen je bij het ontwikkelen van meer innerlijke rust. en het helpt jou en je omgeving zelfstandig keuzes te maken en eigen oplossingsstrategieën te ontwikkelen, om verstandig met diverse spanningsvelden om te gaan, zoals werk en privé, samen en alleen werken, autonomie en verbinding met je team/omgeving, inspanning/werkdruk versus ontspanning, zelf zorg, zorg voor elkaar.

Doelgroep

 • (Young) Professionals, Leidinggevenden, Teams, (Team)Coaches, (Intern) Begeleiders  - In Company Maatwerk Programma  - Online/Fysiek

Feedback klanten: Overzicht, Inzicht, Rust en meer passend gedrag

mindfullnes"Ik zet vaker de stilte in als een moment van aandacht en rust, tijdens mijn werk en in mijn privéleven. Mijn adem vindt al iets vaker de stilte in mij zelf. Ik bereid mijn gesprekken beter voor, neem mijn werk weer serieus, pas de nieuwe tools in spannende momenten gemakkelijker toe." 

"Ik ervaar meer rust in mezelf en zie dat ik hierdoor beter luister en de verantwoordelijkheid bij de ander kan laten. We hebben onderling meer werkplezier."

"Yes!  Het is me vandaag gelukt om met de drie-minuten-oefening tijdens een spannende situatie mijn aandacht te richten op wat wel positieve energie en focus levert. Deze tools helpen me om helder en opmerkzaam te zijn op mijn automatische piloot - gedachten, gevoelens (vanuit angst, oordeel, onzekerheid) en gedrag - en deze bij te sturen naar het gewenste, meer passend gedrag."

"Het lukt me beter bij mijn eigen kracht te blijven en minder kritisch op mezelf te zijn, Minder oordeel te hebben. Dit helpt ook in mijn gesprekken met mijn medewerkers en collega's. Ik ervaar meer ontspanning en dit betekent dat ik  privé meer energie heb."

Locatie, Data

Castricum, Castricum aan Zee; In Company: Locatie naar keuze klant. Voor informatie over een In Company Programma of een-op-een coaching, contact ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Astrid Anna Kuin of via 0646065362. Data Open Inschrijving: op aanvraag.

Trainers, (Team)Coaches

astrid bw

Astrid Anna Kuin (Bedrijfskundige, Sociale Psychologie; Trainer/Therapeut Mindfulness) is senior (team)coach en trainer. Zij heeft ruim 20 jaar een eigen praktijk en is internationaal gecertificeerd om coaches en leidinggevenden te trainen (European Quality Award NOBCO/EMCC). Zij traint en coaches deelnemers, teams en organisaties in persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, onderlinge communicatie (dialoog en verbindend eigenaarschap) en samenwerking (het wat en het hoe in meerwaarde en wendbaarheid naar klanten/doelgroepen, visie en heldere kaders). Haar specialisaties zijn onder andere systemisch werk, familie- en organisatieopstellingen, Mindfulness, Transactionele Analyse en Voice Dialogue, lerende teams en organisaties, agile en zelforganisatie. Teams, professionals, leidinggevenden te coachen in transities, boven en onderstroom.  Zij heeft haar opleidingen Mindfulness gevolgd bij Joke Hellemans (Trainersopleiding met certificaat afgerond bij Rino Amsterdam; Aandachtgerichte Cognitieve Training (ACT, Appreciative Inquiry, Positieve Psychologie) en diverse verdiepingsmodules Mindfulness voor trainers.

Wicky Voors is afgestudeerd in de klinische psychologie (psycholoog NIP). Tijdens haar studie specialiseerde zij zich in lichaamsgerichte thearapievormen. Zij heeft een praktijk voor Autogene Training (ontspanningsmethode) en Mindfulness. Al zo'n twintig jaar beoefent en begeleidt zij de Vipassana (inzicht) meditatie, een van de bronnen waaruit de aandachtstraining van Mindfulness is ontstaan. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van zitmeditatie, loopmeditatie en andere vormen van mindfulness-beoefening.

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2023 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.