Professionele Ontwikkeling? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

stress verzuimHoe draag jij zorg op je werk-privébalans? Je mentale en fysieke gezondheid, hoe van betekenis te zijn en de juiste keuzes te maken? Wij coachen je op je gewenste persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met skills, tips en tools passend bij jouw persoonlijke leefstijl en situatie.

Hoe om te gaan met de (aan jezelf opgelegde) druk om te presteren? Professionele zelfreflectie: innerlijke stemmetjes vanuit je innerlijke perfectionist of criticus; je schuldig voelen? Hoe doorbreek je een soms negatieve gedachtenspiraal, waardoor je vanuit je automatische piloot bij stress of werkdruk gedrag inzet wat niet meer gezond is?

We coachen je om signalen op tijd te leren (h)erkennen  en communiceren. Zelfzorg daadwerkelijk in je praktijk in te zetten, je eigen behoeften te (h)erkennen en te communiceren. Verwachtingenmanagement naar je omgeving: op tijd hulp te vragen, grenzen te stellen. We coachen je met diverse tools om ontspanning in je dag en weekritme in te bouwen ook tijdens stressmomenten, spannende privé of werksituaties.

 

Vragen over onze werkwijze? Maak een afspraak voor een eerste kennismaking met Astrid Anna Kuin via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks 0646065362.

Op basis van een eerste gesprek ontvang je een Plan van Aanpak. Je wordt gecoacht in duurzame en passende oplossingen met een diversiteit aan skills, tools en tips. Iedere sessie sluiten we af met een heldere vertaalslag naar je dagelijkse praktijk.

Werkwijze

 • Eerste kennismaking, intake
 • Plan van Aanpak (Gewenste ontwikkeling en resultaten, werkwijze coach, aantal sessies en frequentie) 
 • Tussentijdse evaluatie (eventueel met betrokkenen)
 • Eindevaluatie, oogsten van successen
 • Indien gewenst follow-up bijeenkomsten (borgen van jouw leerproces).

We coachen je op leefstijl, bewegen, voeding en rust, levensvragen en keuzes. Energiebronnen en het pad van werkgeluk met aandacht voor jouw energiemanagement (mentaal, emotioneel en fysiek). Voor persoonlijke coaching leidinggevenden en (young) professionals, zie ook:  Coaching voor leidinggevenden.

astrid strandWat levert het op? Overzicht, rust en inzicht!

 • Meer duidelijkheid over mijn mogelijkheden en wensen wat betreft persoonlijke en loopbaanontwikkeling, ik ben echt even stil gaan staan bij wat ik echt belangrijk vind en waar ik me goed bij voel.
 • Het heeft me geholpen om weer goed naar mijn gevoel te luisteren. En om weer goed na te denken over wat echt goed voor me is.
 • Een moment van rust en zelfreflectie over onzekerheid en functioneren in een nieuwe baan in een onrustige periode in mijn leven. En een mogelijkheid om me eerlijk te kunnen uitspreken over mijn werk in relatie tot mijn persoonlijke leven en gezondheid. Iemand die met mij meekijkt over hoe ik het (ook) kan zien, kan aanpakken.
 • Meer inzicht in de keuzes die ik maak, meer nadenken over de afwegingen die daarbij een rol spelen. Ook meer inzicht in mezelf, waarbij het prettig was dat niet alleen de werksituatie werd besproken, maar ook mijn privéleven. Die hebben toch invloed op elkaar. Goed om zaken in een bepaald perspectief te zetten.
 • Overzicht -  Rust - Inzicht
 • Astrid Anna heeft me geholpen om van een afstand naar mijn team te kijken en beter aan te sluiten bij de individuele behoeften van de medewerkers. Ze heeft me ook laten zien dat datgene wat ik tot nu toe gepresteerd heb iets is om trots op te zijn. Ze heeft me geholpen lastige gesprekken voor te bereiden en te analyseren wat ik uit die gesprekken wil halen. 
 • Betere balans in werk en privé. Ook het maken van de juiste keuzes op basis van eigen competenties en wensen en mogelijkheden.
 • Meer vertrouwen in mijn eigen kracht en functioneren. Niet teveel bezig met wat collega’s denken of vinden, maar geloof in mezelf en doen wat ik graag wil doen of zeggen.
 • Het heeft voor weer voor wat lucht en beweging gezorgd. Ik kijk weer wat bewuster naar wat ik doe en waarom ik dat doe. Dat heeft mij weer wat meer rust en meer energie gegeven.
 • Ik vind Astrid Anna erg professioneel, open, hartelijk, ze luistert goed en stelt ook vragen die je aanzetten tot dieper denken. Daarnaast is haar praktijkruimte fijn en haar agenda flexibel.

 

De coach is tussen 2012 en 2023 ook als trainer internationaal gecertificeerd om (loopbaan)coaches op te leiden met de Leergang Coachend en Persoonlijk Leiderschap via NOBCO. (Therapeutische) specialisaties van de coach zijn de Positieve Psychologie, Mindfulness, Cognitieve Therapie (ACT), Systemisch Werk, Opstellingen (Familie of Team Opstelling), Voice Dialogue.  Astrid Anna wordt ingezet vanuit haar diverse rollen als leefstijlcoach, (preventie) burn-out coach, re-integratie coach, loopbaancoach, team coach.

Astrid Anna wordt ook ingezet voor intervisie lerende teams, professionals en leidinggevenden als ook voor supervisie.  Zie supervisie of intervisie als professional of leidinggevende. Zij werkt op projectbasis samen met een team van deskundige gecertificeerde coaches.

Als Team Coach wordt zij regelmatig ingezet op psychologische veiligheid en onderlinge samenwerking, vitaliteit en preventie burn-out. Zie:  Feedback vragen en ontvangen.  en: Team Coaching Effectieve en Succesvolle Teams

Persoonlijk Ontwikkel of Opleidingsbudget 2024? De coaching is te combineren met maatwerk training (met indien gewenst certificering). Zoals de Leergang Coachend en Persoonlijk Leiderschap. En de verdere specialisaties voor professionals en leidinggevenden: de Masterclass Systemisch Werken - Opstellingen, Voice Dialogue en Transactionele Analyse; en de Masterclass Mindfulness en (Zelf)Compassie Training. Of als basistraining de In Company Training  Coaching voor leidinggevenden. En Oplossingsgericht coachen en communicatie persoonlijk leiderschap

 

Coaching in Organisaties, Klanten - Top Drie Beste Werkgevers                                                                                                

Klanten zijn (young) professionals, teams en leidinggevenden van onder andere Aon Hewitt Vitaliteit, Top Drie Beste Werkgevers, MT Technisch Bedrijf Scale-Up, GGD, Ministerie OCW - Coördinator Vertrouwenspersonen, Ministerie Buitenlandse Zaken, Defensie, Binnenlandse Zaken, Economische Zaken - Klimaat. De Baak, Heineken, Ballast Nedam en Shell, Geveke BV, Rabobank en ING. Onderwijs,  ROC TOP Amsterdam, Sociaal Domein, Jeugdzorg, Veilig Thuis, Kinderopvang. Rode Kruis Hoofdkantoor en landelijk, Regionale Politie Amsterdam/Amstelland, Gemeente Amsterdam,  Aegon, ACTA - VU/UVA, Nationaal Coördinator Groningen, Koninklijke Marine, Young Professionals Rijkswaterstaat, Fith B.V.

Astrid Anna Kuin was als trainer met de Leergang Coaching en Persoonlijk Leiderschap  vanaf 2012 tot 2023 gecertificeerd met het European Quality Award door NOBCO/EMCC. 

Coaching in Organisaties is vanaf 2013 tot heden geregistreerd in het CRKBO-register - Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. 

 

4 logos

 

impossible

Kwaliteit, evaluatie, klachten

Wij streven met dit coachingsprogramma naar optimale kwaliteit in onze dienstverlening naar de klant(organisatie). Hiertoe hebben onze trainers de Leergang Train de Trainer gevolgd, als ook persoonlijke ervaring met coaching en participatie in de Leergang Coaching.
Het gehele coachingsprogramma wordt tussentijds en aan het einde geëvalueerd. Deze feedback wordt - voor zover passend binnen de kwaliteitscriteria van de coaching en binnen de professionele gedragscodes van de trainer/coach - zoveel mogelijk gedurende de lopende en de daarop volgende sessies coaching  meegenomen.
De coaches en trainers volgen jaarlijks training en maandelijks intervisie om professioneel afgestemd te blijven op de (hernieuwde) vragen van de klant(organisatie) en de actuele professionele ontwikkelingen rondom (team) coaching op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid met optimale kwaliteit naar de klant te bieden.
Om de kwaliteit van het coachingsprogramma te borgen: zie onze EQA certificering Leergang Coachend en Persoonlijk Leiderschap EMCC/NOBCO. Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NOBTRA. En gecertificeerd bij CRKBO.
Mocht u desalniettemin ontevreden zijn over de dienstverlening schroomt u niet hierover contact op te nemen met Coaching in Organisaties, in eerste instantie met mw drs A. A. Kuin. Wij verwijzen hiervoor naar onze algemene voorwaarden (gebaseerd op de professionele gedragscodes van de coach en de trainer) bij het contract. Voor een klachtenprocedure verwijzen wij u naar de professionele gedragscodes – klachtenprocedure op www.kuincoaching.nl

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2024 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.