Professionele Ontwikkeling? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

contact opnemen met Coaching in OrganisatiesBent u op zoek naar persoonlijke coaching, team coaching, training, supervisie, intervisiebegeleider of facilitator?

Vragen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via Astrid Anna Kuin, Senior Team Coach, Coach, Facilitator. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646065362. Je ontvangt op basis van dit eerste gesprek een maatwerk programma afgestemd op de actuele ontwikkelingen in de context, gewenste resultaten, agenda en budget van de deelnemers. Coaching in Organisaties heeft met de Leergang Coaching, Coachend Leiderschap het certificaat European Quality Award NOBCO/EMCC. Is ingezet bij Top Drie Beste Werkgevers via Europees Subsidie Fonds (ESF). Onze Senior (Team)Coaches/Trainers werken landelijk (zie klanten en evaluaties klanten). Zij hebben ervaring als (HR) (interim) manager en professional in zowel profit en als ook non-profit organisaties. CRKBO gecertificeerd. Aangesloten bij de landelijke vereniging voor trainers en facilitators, NOBTRA.

Wij bieden met onze senior coaches en trainers persoonlijke coaching - executive coaching en MT - teamcoaching - intervisie en supervisie - teambuilding - timemanagement en de door NOBCO/EMCC  gecertificeerde Leergang Coaching (HR) managers, professionals en (interne) coaches, als ook de Leergang Coachend Leiderschap en de Masterclasses Oplossingsgericht Coachen - RET  - Systemisch werk en Transactionele Analyse, Liberating Structures.   

 

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met drs. Astrid Anna Kuin, senior (team)coach/trainer, Bedrijfskundige (Team- en Organisatieontwikkeling en Persoonlijke Coaching), specialisatie Sociale Psychologie, namens de partners van Coaching in Organisaties, Senior Coaches en Trainers met ervaring als professional en/of (interim) manager in de profit en non-profit organisaties via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-46065362

Een eerste intakegesprek is overigens zonder kosten bij de klant op locatie of tegenover het Intercitystation Castricum of de praktijkruimte Mient 67, 1901 AC te Castricum (gratis parkeren). U bent vanaf het station met vijf minuten lopen bij de Mient 67. De praktijkruimte (waar niet de trainingen worden gegeven) is rechts achterom door de rechterpoort naast het woonhuis no. 67 te bereiken. Eenmaal door de poort ziet u aan uw linkerhand de praktijkruimte van Coaching in Organisaties. Onze werkgebieden zijn Amsterdam - Rotterdam - Den Haag - Utrecht - Amersfoort - Hengeloo - Zwolle - Groningen - Nijmegen - Alkmaar.

Contactgegevens 

Coaching in Organisaties

Mw. drs. Astrid Anna Kuin, senior (Team)Coach/Trainer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M 06-46065362

KVK-nr: 34158365  

Bezoekadres Mient 67 1901 AC Castricum. Praktijkruimte voor coaching en intervisie rechts achterom de woning. Trainingslocatie in de duinen bij PWN. Parkeergelegenheid voor de deur. Intercitystation Castricum (2x per uur een trein Maastricht/Den Helder;2 x per uur een trein Nijmegen/Den Helder; Haarlem/Leiden/Den Haag 2 of 4 keer per uur). Vanaf het station: 5 minuten loopafstand van Mient 67 (Mient is het verlengde van de Stationsweg): u loopt vanaf het einde van het perron richting Noorden en gaat aan het einde rechts af onder de kleine slagbomen, u steekt de Stationsweg over en staat voor Grancafé Mezza Luna en vervolgt de Mient richting Noorden tot no. 67; vanaf de voordeur van no. 67 loopt u rechts om de woning, door de poort naar de praktijkruime achter de woning. Drie tot vijf minuten lopen. 

Sfeerbeelden van onze locatie in Castricum

 

contact 6

 

contact 5

 

contact 3

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2024 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.