Professionele Ontwikkeling? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

 • Coaching In Organisaties - Coaching Burn-Out, Team Coaching, Persoonlijk Leiderschap en Vitaliteit

  as15 200Coaching is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, meer werk- en leerplezier te creëren. Steeds meer organisaties en bedrijven zetten onze coaches in vanwege deze meerwaarde op mentale en fysieke vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in teams en organisaties. Wij bekrachtigen met de opdrachtgever een (leer)cultuur van psychologische veiligheid en vertrouwen. Tools, tips en werkvormen worden afgestemd op de context van de organisatie, de diversiteit en inclusie in het team  en gewenste professionele ontwikkeling en resultaat. 

  Onze coaches coachen met maatwerktrajecten op vitaliteit, (preventie) burn-out, long covid of andere psychosociale of medische klachten en op re-integratie. Het Plan van Aanpak en de werkwijze wordt afgestemd op gewenste ontwikkeling in samenspraak met de klant en opdrachtgever. Zie ook ons aanbod Loopbaan Coaching.

  Persoonlijke Coaching(Preventie) Burn-out en Re-integratie: werkstress is een groeiend probleem in Nederland. Een vijfde van de beroepsbevolking had afgelopen jaar burn-outklachten, blijkt uit arbeidsmarktonderzoek van TNO. Een belangrijke oorzaak van die problemen is een verstoorde werk-privébalans. De toename van thuiswerken heeft de grens tussen vrije tijd en werk doen vervagen. En veel mensen hebben het gevoel altijd ‘aan’ te moeten staan; e-mail en sociale media zijn continu aanwezig. Prestatiedruk, onzekerheden in het leven en sociale druk de belangrijkste bronnen van stress. Het gevoel altijd alles goed te moeten doen, constant bereikbaar te zijn, zorgtaken en de combinatie van werk en gezin verhogen de druk die wordt ervaren. 

  Persoonlijk en Coachend Leiderschap, Lerende Teams en Team Coaching: Deep Democracy, benutten van de collectieve wijsheid en het potentieel in teams en organisaties, diversiteit en inclusie. Spelregels veilig leerklimaat, diverse werkvormen om te  faciliteren op boven en onderstroom. Check-In en Check-Out, basis gespreksmodel, de groep als ijsberg, vissen en haaien, het niet gevoerde gesprek, gesprek op voeten, pijlen gooien, besluitvorming.

  Team Coaching als krachtig leerinstrument om resultaten en kwaliteit te verbeteren. Om de onderlinge communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren. Met vertrouwen als kompas de dialoog te faciliteren op boven en onderstroom, diversiteit en inclusie. De onderlinge communicatie vanuit proactief leiderschap in te zetten, diverse skills & tools. Waarderende feedback in te zetten, Gezien, gehoord en (h)erkend worden. Wat betekent dit voor ieders gedrag in de dagelijkse praktijk? Vanuit verbinding collectief te reflecteren en te leren en meer passende oplossingen te creëren. Met het team effectiviteitsmodel voor succesvolle teams gaan teamleden aan de slag met een diversiteit aan tools, die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. We coachen op:

  1. Resultaat en Focus. 
  2. Commitment en Verantwoordelijkheid nemen
  3. Betrokkenheid onderling vanuit vertrouwen en verbinding.
  4. Delen van verschillen in stijl en inzichten; diversiteit en inclusie. Conflicten op gezonde wijze te hanteren.
  5. Onderling vertrouwen en psychologische veiligheid binnen en tussen de teams. Met heldere vertaalslag naar de praktijk, commitment en eigenaarschap.

   

 • Klanten

  klantenOnze (Team)Coaches, Trainers faciliteren organisaties en teams in het proces van organisatieontwikkeling, van lerende teams en organisaties. (Team)Coaching en Training wordt als maatwerk aangeboden aan leidinggevenden, professionals, teams, MT afgestemd op gewenste resultaten in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Klanten zijn teams, professionals en leidinggevenden vanuit profit en non-profit organisaties: diverse onderwijsinstellingen, Top Drie Beste Werkgevers in de zorg, De Baak, Rode Kruis Hoofdkantoor en landelijk, Politie Amsterdam/ Amstelland, ING, Aon Hewitt, Aegon, Rabobank, QBayLogic, Heineken, Koninklijk Instituut van de Tropen KIT, Ministerie OCW, DUO, Ministerie EZK   Koninklijke Marine, Ministerie van Defensie, Ministerie Buitenlandse Zaken Klimaat, Gemeente Amsterdam, UVA/VU, MKB, diverse Kinderopvang Organisaties, IBSW (Schouten en Nelissen), UVA/VU, Veilig Thuis, Jeugd en Gezinscoaches, GGD. Zie ook: Feedback - Evaluaties door klanten. 

 • Feedback - Evaluaties Klanten

  coaching van de coach

  "Astrid Anna weet mensen te raken en in beweging te laten komen in zichzelf te gaan geloven vanuit eigen kracht. Als coach en trainer weet ze mij en mijn collega’s heel goed de andere en de positieve kant te laten benoemen, te kantelen/omdenken naar mogelijkheden en successen, naar ondernemerschap en naar regie. Ze heeft me en ons beluisterd vanuit onvoorwaardelijke aandacht en straalt een enorme rust uit, wijsheid en deskundigheid. Vanuit het oplossingsgericht coachen en systemisch werken stemt zij haar interventies af op de daadwerkelijke vraag en gewenste ontwikkelingen passend binnen onze organisatie en mensen. Haar kracht ligt absoluut in het coachen en trainen van teams en van managers en professionals, ze daagt je uit”. 

  "Zeer professionele klantgerichte coaching. Zeer goed in staat om vragen achter de vraag boven water te krijgen op natuurlijke wijze.” 

  "I’ve completed my coaching with Astrid Anna Kuin. I believe that the sessions were very productive and have definitely helped me move forward in managing my work.  Astrid was very helpful and focused on helping me achieve my objectives. We steered a simple course which always kept my objectives in sight and which I found helpful, as I can easily be distracted...."

 • Locaties

  Locaties voor coachingDe trainingen en opleidingen worden grotendeels In Company verzorgd en de locatie wordt in overleg met de klant gekozen. Trainingen en opleidingen met een Open Inschrijving (deelnemers uit verschillende organisaties) worden in Amsterdam, Den Haag of Castricum aan zee gegeven. Ons werkgebied is geheel Nederland en Barcelona.

 • Contact ons geheel vrijblijvend!

  contact opnemen met Coaching in OrganisatiesBent u op zoek naar persoonlijke coaching, team coaching, training, supervisie, intervisiebegeleider of facilitator?

  Vragen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via Astrid Anna Kuin, Senior Team Coach, Coach, Facilitator. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646065362. Je ontvangt op basis van dit eerste gesprek een maatwerk programma afgestemd op de actuele ontwikkelingen in de context, gewenste resultaten, agenda en budget van de deelnemers. Coaching in Organisaties heeft met de Leergang Coaching, Coachend Leiderschap het certificaat European Quality Award NOBCO/EMCC. Is ingezet bij Top Drie Beste Werkgevers via Europees Subsidie Fonds (ESF). Onze Senior (Team)Coaches/Trainers werken landelijk (zie klanten en evaluaties klanten). Zij hebben ervaring als (HR) (interim) manager en professional in zowel profit en als ook non-profit organisaties. CRKBO gecertificeerd. Aangesloten bij de landelijke vereniging voor trainers en facilitators, NOBTRA.

 • Certificaten en registraties - (Team)Coaching, Training

  CRKBODe trainers en (team)coaches van Coaching in Organisaties zijn lid van de beroepsvereniging NVP.  Solutions Focused Community Amsterdam (RINO), NOBTRA, CRKBO en NOBCO. Onze (team)coaches en trainers met ervaring in profit en non-profit organisaties handelen conform de competenties en ethische gedragscodes voor professionals (coaches, trainers en mediators). Coaching in Organisaties is met haar trainingen, Leergang en Masterclasses gecertificeerd en geregistreerd bij CRKBO, Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Wij volgen het protocol en de gedragscodes van NOBTRA en NOBCO. 

 • Klachten-/Complimenten Procedure - Professionele gedragscodes - Privacy AVG

  gedragscodeDe trainers, adviseurs en coaches kunt u aanspreken op de gedragscodes van (team)coaches, trainers en HR-professionals van de beroepsverenigingen waar wij bij aangesloten zijn. NVP, Solutions Focused Community Amsterdam (RINO),  NOBTRA, NOBCO/EMCC  en op de naleving van de Wetgeving Privacy AVG. Heeft u complimenten, u kunt deze via de evaluatie aan onze (team)coaches/trainers meegeven. Heeft u klachten? U kunt deze aan onze (team)coaches/trainers  terugkoppelen. Voor meer informatie kunt u hier verder lezen.

   

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2024 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.