Professionele Ontwikkeling? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

 • Coaching In Organisaties - Team Coaches, Coaches, Facilitators, Trainers

  as15 200Met het Hybride werken zetten steeds meer organisaties onze (team)coaches, facilitators en trainers in vanwege de meerwaarde. Actuele ontwikkelingen in de context: wat vraagt dit van leidinggevenden, professionals en teams? Wij faciliteren organisaties in het leveren van meerwaarde en wendbaarheid naar (interne) klanten en doelgroepen. Ons bedrijf is ruim 25 jaar leidend in de markt van persoonlijke coaching, executive coaching, team coaching en (maatwerk) trainingen. Op leiderschap, onderlinge samenwerking, communicatie en feedback vanuit een lerende en waarderende mindset. Lerende teams en organisaties te faciliteren in de dialoog op boven en onderstroom. Vanuit een heldere visie van de organisatie met duidelijke kaders, het "wat" en het "hoe". Elkaar te coachen op eigenaarschap, werk- en leerplezier, de Work-Life Balance, focus, flow en vitaliteit. Persoonlijk en coachend leiderschap: hoe van controle naar vertrouwen met inzet van coach skills & tools. In een psychologisch veilig leerklimaat "successen", "fouten" en kwetsbaarheden te delen en met elkaar collectief te reflecteren en te leren. 

  Deep Democracy, benutten van de collectieve wijsheid en het potentieel in teams en organisaties, diversiteit en inclusie. Spelregels veilig leerklimaat, diverse werkvormen om te  faciliteren op boven en onderstroom. Check-In en Check-Out, basis gespreksmodel, de groep als ijsberg, vissen en haaien, het niet gevoerde gesprek, gesprek op voeten, pijlen gooien, besluitvorming.

  Team Coaching is een krachtig leerinstrument om resultaten en kwaliteit te verbeteren. Om de onderlinge communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren. Vanuit verbinding collectief te reflecteren en te leren en meer passende oplossingen te creëren. Met het team effectiviteitsmodel voor succesvolle teams gaan teamleden aan de slag met een diversiteit aan tools, die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. We coachen op:

  1. Resultaat en Focus. 
  2. Commitment en Verantwoordelijkheid nemen
  3. Betrokkenheid onderling vanuit vertrouwen en verbinding.
  4. Delen van verschillen in stijl en inzichten; diversiteit en inclusie. Conflicten op gezonde wijze te hanteren.
  5. Onderling vertrouwen en psychologische veiligheid binnen en tussen de teams. Met heldere vertaalslag naar de praktijk, commitment en eigenaarschap.

   

 • Klanten

  klantenOnze (Team)Coaches, Trainers faciliteren organisaties en teams in het proces van organisatieontwikkeling, van lerende teams en organisaties. (Team)Coaching en Training wordt als maatwerk aangeboden aan leidinggevenden, professionals, teams, MT afgestemd op gewenste resultaten in persoonlijke en professionele ontwikkeling. Klanten zijn teams, professionals en leidinggevenden vanuit profit en non-profit organisaties: diverse onderwijsinstellingen, Top Drie Beste Werkgevers in de zorg, De Baak, Rode Kruis Hoofdkantoor en landelijk, Politie Amsterdam/ Amstelland, ING, Aon Hewitt, Aegon, Rabobank, QBayLogic, Heineken, Koninklijk Instituut van de Tropen KIT, Ministerie OCW, DUO, Ministerie EZK   Koninklijke Marine, Ministerie van Defensie, Ministerie Buitenlandse Zaken Klimaat, Gemeente Amsterdam, UVA/VU, MKB, diverse Kinderopvang Organisaties, IBSW (Schouten en Nelissen), UVA/VU, Veilig Thuis, Jeugd en Gezinscoaches, GGD. Zie ook: Feedback - Evaluaties door klanten. 

 • Feedback - Evaluaties Klanten

  coaching van de coach

  "Astrid Anna weet mensen te raken en in beweging te laten komen in zichzelf te gaan geloven vanuit eigen kracht. Als coach en trainer weet ze mij en mijn collega’s heel goed de andere en de positieve kant te laten benoemen, te kantelen/omdenken naar mogelijkheden en successen, naar ondernemerschap en naar regie. Ze heeft me en ons beluisterd vanuit onvoorwaardelijke aandacht en straalt een enorme rust uit, wijsheid en deskundigheid. Vanuit het oplossingsgericht coachen en systemisch werken stemt zij haar interventies af op de daadwerkelijke vraag en gewenste ontwikkelingen passend binnen onze organisatie en mensen. Haar kracht ligt absoluut in het coachen en trainen van teams en van managers en professionals, ze daagt je uit”. 

  "Zeer professionele klantgerichte coaching. Zeer goed in staat om vragen achter de vraag boven water te krijgen op natuurlijke wijze.” 

  "I’ve completed my coaching with Astrid Anna Kuin. I believe that the sessions were very productive and have definitely helped me move forward in managing my work.  Astrid was very helpful and focused on helping me achieve my objectives. We steered a simple course which always kept my objectives in sight and which I found helpful, as I can easily be distracted...."

 • Locaties

  Locaties voor coachingDe trainingen en opleidingen worden grotendeels In Company verzorgd en de locatie wordt in overleg met de klant gekozen. Trainingen en opleidingen met een Open Inschrijving (deelnemers uit verschillende organisaties) worden in Amsterdam, Den Haag of Castricum aan zee gegeven. Ons werkgebied is geheel Nederland en Barcelona.

 • Contact ons geheel vrijblijvend!

  contact opnemen met Coaching in OrganisatiesBent u op zoek naar persoonlijke coaching, team coaching, training, supervisie, intervisiebegeleider of facilitator?

  Vragen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via Astrid Anna Kuin, Senior Team Coach, Coach, Facilitator. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646065362. Je ontvangt op basis van dit eerste gesprek een maatwerk programma afgestemd op de actuele ontwikkelingen in de context, gewenste resultaten, agenda en budget van de deelnemers. Coaching in Organisaties heeft met de Leergang Coaching, Coachend Leiderschap het certificaat European Quality Award NOBCO/EMCC. Is ingezet bij Top Drie Beste Werkgevers via Europees Subsidie Fonds (ESF). Onze Senior (Team)Coaches/Trainers werken landelijk (zie klanten en evaluaties klanten). Zij hebben ervaring als (HR) (interim) manager en professional in zowel profit en als ook non-profit organisaties. CRKBO gecertificeerd. Aangesloten bij de landelijke vereniging voor trainers en facilitators, NOBTRA.

 • Certificaten en registraties - (Team)Coaching, Training

  CRKBODe trainers en (team)coaches van Coaching in Organisaties zijn lid van de beroepsvereniging NVP.  Solutions Focused Community Amsterdam (RINO), NOBTRA, CRKBO en NOBCO. Onze (team)coaches en trainers met ervaring in profit en non-profit organisaties handelen conform de competenties en ethische gedragscodes voor professionals (coaches, trainers en mediators). Coaching in Organisaties is met haar trainingen, Leergang en Masterclasses gecertificeerd en geregistreerd bij CRKBO, Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Wij volgen het protocol en de gedragscodes van NOBTRA en NOBCO. 

 • Klachten-/Complimenten Procedure - Professionele gedragscodes - Privacy AVG

  gedragscodeDe trainers, adviseurs en coaches kunt u aanspreken op de gedragscodes van (team)coaches, trainers en HR-professionals van de beroepsverenigingen waar wij bij aangesloten zijn. NVP, Solutions Focused Community Amsterdam (RINO),  NOBTRA, NOBCO/EMCC  en op de naleving van de Wetgeving Privacy AVG. Heeft u complimenten, u kunt deze via de evaluatie aan onze (team)coaches/trainers meegeven. Heeft u klachten? U kunt deze aan onze (team)coaches/trainers  terugkoppelen. Voor meer informatie kunt u hier verder lezen.

   

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2023 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.