Professionele Ontwikkeling? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

coaching van de coach

"Astrid Anna weet mensen te raken en in beweging te laten komen in zichzelf te gaan geloven vanuit eigen kracht. Als coach en trainer weet ze mij en mijn collega’s heel goed de andere en de positieve kant te laten benoemen, te kantelen/omdenken naar mogelijkheden en successen, naar ondernemerschap en naar regie. Ze heeft me en ons beluisterd vanuit onvoorwaardelijke aandacht en straalt een enorme rust uit, wijsheid en deskundigheid. Vanuit het oplossingsgericht coachen en systemisch werken stemt zij haar interventies af op de daadwerkelijke vraag en gewenste ontwikkelingen passend binnen onze organisatie en mensen. Haar kracht ligt absoluut in het coachen en trainen van teams en van managers en professionals, ze daagt je uit”. 

"Zeer professionele klantgerichte coaching. Zeer goed in staat om vragen achter de vraag boven water te krijgen op natuurlijke wijze.” 

"I’ve completed my coaching with Astrid Anna Kuin. I believe that the sessions were very productive and have definitely helped me move forward in managing my work.  Astrid was very helpful and focused on helping me achieve my objectives. We steered a simple course which always kept my objectives in sight and which I found helpful, as I can easily be distracted...."

The homework was appropriate. Her enthusiasm and positivism were helpful, especially at the beginning when I struggled sometimes to get away from my immediate work priorities and focus on myself. The sessions were very informal but still focussed on my  individual personal and work needs. They have proven very practical and I have been able to use what I have learnt in a practical way at  work. They were long enough and close enough together for me to fully focus. The follow up exercises worked well in allowing me to fully use the session content. I valued the depth of the discussions that we achieved.

Zeer professionele klantgerichte coaching. Zeer goed in staat om vragen achter de vraag boven water te krijgen op natuurlijke wijze.” - Regiodirecteur

“Astrid Anna weet mensen te raken en in beweging te laten komen in zichzelf te gaan geloven vanuit eigen kracht. Als coach en trainer weet ze mij en mijn collega’s heel goed de andere en de positieve kant te laten benoemen, te kantelen/omdenken naar mogelijkheden en successen, naar ondernemerschap en naar regie. Ze heeft me en ons beluisterd vanuit onvoorwaardelijke aandacht en straalt een enorme rust uit, wijsheid en deskundigheid. Vanuit het oplossingsgericht coachen en systemisch werken stemt zij haar interventies af op de daadwerkelijke vraag en gewenste ontwikkelingen passend binnen onze organisatie en mensen. Haar kracht ligt absoluut in het coachen en trainen van teams en van managers en professionals, ze daagt je uit….”.
Senior adviseur Organisatie Ontwikkeling en (Team)Coach Overheid

Masterclass Persoonsgerichte Coaching bij stress/werkdruk en verdere professionele ontwikkeling: “Ik ben erg tevreden over de Masterclass. Er is veel nieuwe leerstof die ik direct kan gebruiken in de praktijk. Astrid stelt zich kwetsbaar op. Je voelt gelijkwaardigheid en een click. Ik vind Astrid deskundig en inspirerend. Mooi hoe de sessies worden voorbereid: huiswerk, boeken en materialen die klaarliggen over het te behandelen thema. Ik ben gek op die materialen en veel nieuwe Mooi dat we zo’n breed scala krijgen aangereikt. Ik ben nieuwsgierig naar Voice Dialogue, focussen en systemisch werken. Verder ben ik natuurlijk ook nog geïnteresseerd in de werking van de Talking stick.”.  Feedback van een van de deelnemers (interne coach) halverwege de Masterclass in de tussentijdse evaluatie - Amsterdamse Lerarenbeurs 2016-2017. VSO school met drie keer beoordeling excellente school.

Eindevaluatie door klant: Ik heb meer inzicht gekregen in stressfactoren, wat levert te veel spanning op en waar voel ik me nog comfortabel bij (of eventueel als gezonde spanning). Ik heb geleerd hoe ik door zelf anders om te gaan met situaties en door er anders over te gaan denken, zelf ook invloed kan uitoefenen op de ervaring van stress. Een belangrijke factor hierbij was dat ik vrijwel altijd de lat te hoog leg voor mezelf, perfectionistisch ben en niet wil falen. Door de gedachten die hiermee gepaard gaan om te buigen, en meer te leren luisteren naar de ‘relaxte’ kant in mijzelf die wel vertrouwen heeft, wordt het gemakkelijker om met lastige situaties om te gaan. Daarnaast heb ik een duidelijker beeld gekregen van welke werkzaamheden en aspecten op het werk energie nemen en welke energie geven. En handvatten gekregen om naast werk ook weer voldoende op te kunnen laden. Over  de coach: Heel positief, Astrid Anna had altijd veel aandacht voor en inzicht in waar ik op dat moment stond en waar de behoefte lag. Ze heeft veel kennis en ervaring als coach en gebruikt dat ook. Daarnaast is ze als persoon erg empathisch, open, betrokken en bemoedigend. Ook buiten de sessies zocht ze contact, ze herinnerde me bijvoorbeeld aan de opdrachten of kwam met nieuwe opdrachten. Als feedback vanuit haar omgeving hoort de klant: “Dat ik me minder zorgen maak en energieker overkom.”
Professional, 28 jaar, academische opleiding en gepromoveerd en werkzaam in GGZ organisatie

"Als coach: bijzonder warm en persoonlijk, maar ook doelgericht en zakelijk. Ik vind haar heel echt en goed luisteren, voegend. Deze coachingsrelatie is veilig en biedt voldoende ruimte voor feedback."
Leidinggevende Onderwijs

"Ik heb jouw oprechte belangstelling en ondersteuning enorm gewaardeerd in mijn leerproces. …. Je hield me spiegels voor die ik nodig had, je liet me naar het verleden kijken en dit ook weer niet teveel maar voldoende om weer naar de toekomst te kunnen kijken."
Leidinggevende Onderwijs

"Ik vond het met name prettig om inzichten toe te passen in de praktijk, die ervaring te bespreken en van daaruit verder te gaan. Dat ging niet zo zeer vanuit vaststaande methodes, maar dat was juist prettig. De methode van instant ‘maatwerk’ adviezen in reactie op mijn ervaringen vond ik zeer prettig."
Manager Rabobank

"De bijdrage van de coach was vooral constructief. Ik heb mezelf onder een vergrootglas gelegd. En hoewel we hebben stil gestaan bij de zaken waar ik in mijn functioneren 'last' van heb en me slecht bij voel, ben ik altijd met een positief en sterk gevoel de deur uit gegaan. Verder vond ik het prettig dat de coach sterk inzoomde op de praktijk van mijn functioneren/leven en daar allerlei (theoretische) inzichten door heen vlecht. Daardoor komt het allemaal logisch en vanzelfsprekend over. Het wordt niet theoretisch en abstract. Wat ik erg prettig vond, is dat ik nooit het gevoel had, dat wat ik vertelde in een theoretisch hokje of modelletje werd gezet."
Manager Aon Hewitt

“Gisteren met een voldaan gevoel naar huis. Super om deze ervaringen van mijn collega aanwezig te zijn. Dubbel leren. Cumulatief, ieder met z’n eigen ik. Voor mezelf sprekend vind ik de supervisie heel mooi bijdrage aan mijn ervaringen, inzichten en leerproces. Ik vind het fijn om de interventies die ik ingezet heb tegen het licht te houden en te analyseren, onderzoeken. Hoe jij ook in je kracht zit als je supervisie met ons aan het doen bent, dat je zo deskundig bent! En wat hebben we nog veel te leren.”. 
Interne coach

“Ik heb meer inzicht gekregen in stressfactoren, wat levert te veel spanning op en waar voel ik me nog comfortabel bij (of eventueel als gezonde spanning). Ik heb geleerd hoe ik door zelf anders om te gaan met situaties en door er anders over te gaan denken, zelf ook invloed kan uitoefenen op de ervaring van stress.”
Young professional UVA

Vanuit het oplossingsgericht coachen en systemisch werken stemt de trainer haar interventies af op de daadwerkelijke vraag en gewenste ontwikkelingen passend binnen onze organisatie en mensen. Haar kracht ligt absoluut in het coachen en trainen van teams en van managers en professionals, ze daagt je uit…..
Senior adviseur Ministerie OCW

“Een belangrijke factor was dat ik vrijwel altijd de lat te hoog leg voor mezelf, perfectionistisch ben en niet wil falen. Geleerd om deze gedachten om te buigen, waardoor het gemakkelijker wordt om met lastige situaties om te gaan.”
Manager Gemeente Amsterdam

"Ik vond het met name prettig om inzichten toe te passen in de praktijk, die ervaring te bespreken en van daaruit verder te gaan. De methode van instant ‘maatwerk’ adviezen in reactie op mijn ervaringen vond ik zeer prettig."
Manager Onderwijs

“Een enerverende en inspirerende Leergang in mooi omgeving. Levert mij in termen van leren een breder perspectief, meer taal, meer gevoel bij wat je kan doen in gespreksvoering met je klant.”
Trainer/coach Adviesbureau

“Ik heb de coach als stimulerend, inspirerend, kundig en doortastend ervaren: ze weet snel de kern te pakken en is flexibel in het programma. Relevante en nuttige hand-outs ontvangen. Prettige coach-omgeving!”
Professional-Het Nederlands Rode Kruis

 

 

 

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2024 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.