Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

ImageOnze trainining, coaching en teamcoaching is in samenspraak met klant online en/of fysiek, gebaseerd op de RIVM Maatregelen Covid-19, lokale en regionale maatregelen en onze beroepsvereniging NOBTRA en NVP.  Vragen? Contact ons via Astrid Anna Kuin, Senior (Team)Coach/Trainer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via 0646065362. Naast onze team coaching/ training, bieden wij de afgelopen zeven jaar regelmatig een-op-een training aan als Intensive: een combinatie van training en coaching - professionele zelfreflectie op voorbeelden vanuit je praktijk. Masterclasses, Leergang (Team) Coaching of Coachend Leiderschap als Intensive. Bij deze specifieke training, zie ons aanbod op de website, ontvangt de klant een-op-een training en coaching. Klanten waarderen deze dienstverlening met een 9. Theorie en tools worden afgestemd op praktijk klant(organisatie) en gewenste veranderingen, doelen en gedrag. Deze maanden worden trainingen en coaching ook online aangeboden. Feedback van een van onze klanten die een Maatwerk Programma, een combi van Training & Coaching een-op-een, volgt: " Ik had met gemengde gevoelens naar deze online training uitgekeken. Want geen ervaring hebbende met "digitaal opleiding volgen" maakte me onzeker. Vroeg me af of datgene dat zich op relatie niveau afspeelt, tot zijn recht zal komen. Echter, al snel werd ik enthousiast. Tijdens de online training voel ik de nabijheid van Astrid Anna toch heel goed. Zij weet haar methodiek en tools goed af te stemmen".

Ontwikkelingen Covid-19 en maatregelen: bij Coaching in Organisaties hebben wij de nodige aanpassingen gedaan en voorzorgsmaatregelen in verband met CORONA getroffen om training en coaching te kunnen blijven aanbieden. En er structureel voor te zorgen dat er gekwalificeerde diensten, training en coaching, aangeboden blijven worden. Wij hebben hiertoe onder andere de volgende maatregelen getroffen: 1. Het maximum aantal deelnemers is teruggebracht. 2. Wij maken gebruik van ruime praktijklokalen waar 1.5 tot 2 meter afstand tot elkaar gemakkelijk haalbaar is. 3. Al onze trainers/coaches zonder verschijnselen (zie richtlijnen RIVM) mogen training en coaching geven. Hebben zij of mensen uit hun directe omgeving wel verschijnselen, dan blijven ze thuis. Heeft de klant voor coaching de voorkeur aan (video) bellen dan is dit mogelijk en wordt dit georganiseerd. 4. Bij training (en coaching) zullen geen handen worden geschut. 5. Er zijn ruime faciliteiten aanwezig om regelmatig uw handen te wassen en te ontsmetten.  6. Heeft u als klant geen ziekteverschijnselen, dan bent u bij Coaching in Organisaties van harte welkom om uw ingeplande training (coaching) te volgen. Uiteraard is het ook mogelijk onze afspraken op afstand (online, telefonisch, video bellen) te organiseren. Is er bij u als deelnemer aan een training of (team)coaching sprake van klachten zoals keel- en/of neusverkoudheid, hoesten, kortademigheid en/of koorts, dan willen wij u vragen uw fysieke afspraak met onze trainers/teamcoaches te verzetten naar een online afspraak. Mocht u (terug)komen van een regio met code oranje of rood en in (verplichte) quarantaine zijn,  dan kan de training/coaching online gevolgd worden. Worden er trainingsdagen of afspraken coaching geannuleerd dan verwijzen wij naar de annuleringsvoorwaarden in het contract. 

(Team)Coaches/Trainers: Coaching in Organisaties heeft  met haar partners ruim dertig jaar ervaring met (team)coachen en trainen van professionals, teams en leidinggevenden van non-profit en profit organisaties. Afgelopen 10 jaar zijn wij actief in diverse onderwijsinstellingen. Ons bureau bestaat uit een team van (team)coaches, trainers en (HR) professionals, agile coaches en scrum masters.Met onze trainingen communicatieve en coachingsvaardigheden (internationaal geaccrediteerd met het European Quality Award NOBCO/EMCC), coachend leiderschap en persoonlijk leiderschap, vitaliteit en work/life balance ondersteunen onze partners de klant om tot optimale resultaten te komen. Effectieve teams, resultaten en vertrouwen. Een leer- en verbetercultuur waar successen en "fouten" gedeeld worden en met elkaar van te leren. Elkaar te coachen in een leerklimaat van vertrouwen en  gelijkwaardigheid, respect en transparantie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Hoe ieder van betekenis en meerwaarde kan zijn naar de klanten/doelgroepen. Wij trainen en coachen teams, professionals en leidinggevenden op persoonlijke en proactief leiderschap, En coachingsvaardigheden in te zetten op onderlinge samenwerking en communicatie vanuit een lerende mindset met waarderende professioneel constructieve feedback (lerende teams). Diverse In Company Maatwerk Trainingen mogelijk. Eerste intake zonder kosten bij de klant.  

 

 

Coaching in Organisaties

Coaching in Organisaties heeft 30 jaar ervaring in samenwerkingsprojecten, organisatieontwikkeling naar zelfsturende en zelforganiserende teams en professionals. Agile organiseren en Agile Coaching ondersteunen wij met teamcoaching en trainingen Scrum Masters. Met de trainingen leiderschap en coachend leiderschap ondersteunt managers en professionals in het focussen op resultaten, kwaliteit, meerwaarde en wendbaarheid in de dienstverlening naar de (potentiële) klanten en doelgroepen.

Teamcoaches, coaches, trainers

Onze partners hebben zowel als coach als ook als teamcoach en trainer ervaring in het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Daarnaast worden wij regelmatig ingezet als loopbaancoach en als lifecoach (vitaliteit en flow, werkgeluk, energie en veerkracht) vanuit het oplossingsgerichte coachen: faciliteren vanuit eigen kracht en eigen regie. Gecertificeerd teamcoach Buurtzorg, (team)coach/trainer in het onderwijs, diverse onderwijsinstellingen in Amsterdam met positieve resultaten, gecertificeerd trainer met het programma Leergang Coaching en Persoonlijk Leiderschap  (European Quality Award certificaat NOBCO/EMCC in 2012 en 2017), Management 3.0. Ruim 25 jaar expertise en ervaring in het teamcoachen en trainen van teams, professionals en leidinggevenden in profit en non-profit organisaties. (ING, RABO, AON, AEGON, Shell BV, KPN, Kinderopvang, Veilig Thuis, Rode Kruis, Politie Amsterdam-Amstelland, Gemeente Amsterdam, GGZ, Onderwijs – de diverse onderwijsorganisaties van primair tot VO, VSO, MBO, HBO en Universitair als ook DUO, Koninklijke Marine en Luchtmacht, UVA/VU, Hogeschool Rotterdam).
Onze partners zijn deskundigen met ervaring als facilitator, (team)coach en trainer in diverse organisaties en in het onderwijs en de zorg. 
Onze methodiek stemmen wij af op de gewenste resultaten en ontwikkeling bij u als klant. Om teams en organisaties, professionals en  leidinggevenden te trainen en te coachen in gewenste ontwikkeling benutten wij tools vanuit het oplossingsgericht/progressiegericht coachen, teamontwikkeling, ervarend leren, leren door te doen, het lerende team, Transactionele Analyse, coachingsvaardigheden, coachend leiderschap, persoonlijk en proactief leiderschap, Mindfulness en (Zelf)Compassie Training, waarderende feedback, systemisch werk bovenstroom en onderstroom, omdenken, RET, enneagram, vitalitetisprogramma work/life balance en gelukscompetenties in uw organisatie.

 

Partners - Senior Trainers/Coachesastridanakuin2

Drs Astrid Anna Kuin, is senior coach, team coach/trainer, professional scrum master, agile coach en trainer met 30 jaar ervaring, ook als (interim)manager en HR professional, in de profit en non-profit sector. Vanaf 1995 verzorgt zij de Leergang Coaching. Haar kracht zit in het begeleiden van teams en intervisie en leergroepen van leidinggevenden en professionals. Zij is in 1984 afgestudeerd als bedrijfskundige, met als specialisaties sociale psychologie, TA en groepsdynamica, de lerende organisatie en teams, organisatie- en teamontwikkeling. Zij heeft zich verder gespecialiseerd in de psychologie, therapie en counseling als supervisor en als (team)coach. Zij heeft samen met Jan Remmerswaal de Leergang Train de Trainer gegeven. Kenmerkend voor haar aanpak is haar luisterend oor en empathisch vermogen, resultaatgerichtheid, rust en analytisch vermogen, humor en creativiteit. Verdere specialisaties zijn: Mindfulness en Compassietraining, Enneagram, Voice Dialogue, Focussen, RET en Transactionele Analyse, systemisch werken, Oplossingsgericht Coachen en werken; Teamcoaching.

Coaching in Organisaties heeft o.a. gewerkt met volgende klanten: Buurtzorg, Top Drie Beste Werkgevers, ING, Shell BV, Aon Hewitt, Aegon, Politie Amsterdam, TNO, Geveke Werktuigbouw,  several Educational institutions in Amsterdam and Rotterdam, Rode Kruis HQ Den Haag and National, Rabobank, BNP PariBas Real Estate, ACTA VU/UVA, Gemeente Amsterdam, Koninklijke Marine en Luchtmacht, DUO. Vragen? Contact ons gericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646065362

 ahsan2019

Ahsan Mahmud, Facilitator, trainer, Agile coach, professional scrum master:   "Living Change to deliver value for people, teams & organizations"
Ik geloof dat het succes van elke organisatie voortkomt uit het creëren van samenwerking op basis van positiviteit en transparantie, waarin mensen eigenaarschap kunnen en willen nemen.

Ik geloof in een betere uitkomst door samen te werken aan een gemeenschappelijk doel in een team met diverse functies en rollen.

Ik ben nieuwsgierig, analytisch en proactief op zoek naar uitdagingen om mezelf en mijn omgeving te verbeteren.
Met meer dan 15 jaar ervaring in het faciliteren, coachen, leiden, ontwikkelen en implementeren van veranderingen in verschillende rollen en functies.

Ineke Pet, senior coach en adviseur in HRD vraagstukken. Houdt zich sinds 2006 bezig met coaching in de brede zin van het woord. Persoonlijke vraagstukken, loopbaanvraagstukken en vraagstukken rond functioneren. Deze gaan vaak samen en om die reden werkt zij altijd eclectisch en van uit contact. Het maken van contact en leggen van een relatie ziet zij als de kern van haar vak. Zo wordt dat bespreekbaar waar het echt over moet gaan. Door middel van inleving en confrontatie gaat ze met klanten en coachees op zoek naar de vraag achter de vraag. Ze biedt inzicht, bekijkt mogelijkheden en stuurt op resultaat. Met haar brede HRD ervaring (HR – cyclus, functiebeschrijvingen, teamvraagstukken, training, assessment) bezit ze een scherpe blik voor de context waarin een vraag zich afspeelt en stemt ze haar interventies daar op af.

Evert Hulleman, senior trainer en coach: als coach en trainer werk ik gericht op de dagelijkse praktijk van leidinggevenden, die ik zelf zo goed ken. Ik breng hierin mijn eigen ervaring mee als manager bij P&O en als hoofd van een opleidingsafdeling. Ik koppel empathie aan reflectie, feedback en authenticiteit. Ik werk met Transactionele Analyse en de Myers Briggs Type Indicator (Step 1 Qualified), en ben aangesloten bij het Belbin Teamrolgilde.  Na verschillende opleidingen (sociaalcommunicatieve vaardigheden en leiderschap) te hebben ontwikkeld en getraind heb ik mij ontwikkeld tot professionele coach in een Leergang Coaching, die ik ook zelf al zo’n drie jaar als interne trainer verzorg.

Coaching in Organisaties - Train de Trainer 

Vanaf 1991 zijn trainers door haar opgeleid in de Leergang Train de Trainer (o.a. communicatieve en managementvaardigheden, stress- en conflicthantering, leiderschap, groepsdynamica, meta-communicatie en counseling). Dit resulteerde in 1997 in een Leergang Coaching voor adviseurs, managers en coaches. Met diverse Masterclasses en In Company Programma's als maatwerk. En in 2017de Leergang Team Coaching en de Leergang Agile Coaching. 

Certificaten

Coaching in Organisaties werkt samen met partners, ervaren trainers en coaches. Als trainers en coaches beschikken wij onder andere over de volgende certificaten:

 • EQA (European Quality Award) NOBCO/EMCC (European Mentoring & Coaching Council)
 • Coaching in Organisaties is geregistreerd in het CRKBO-register – Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.
 • Supervisor (supervisiemethodiek) via PAO - LVSC
 • Certificaat Oplossingsgericht coachen zelfsturende teams - Buurtzorg
 • Professional Scrum Master
 • Agile Coach, Agile Expert Programma
 • LESS Practitioner
 • Certificaat systemisch werk en TA 
 • Oplossingsgericht werken in het onderwijs  
 • Certificaat Jaaropleiding Oplossingsgericht Coachen en werken Leidinggevenden (2015-2016)
 • Trainer Transactionele Analyse en Verbale Gedragsanalyse, MATCH BV
 • Trainer MyersBriggs Type Indicator, step 1, OPP ltd.
 • Masterclass Timothy Leary Academy, trainer Roos van Leary
 • Accreditatie Belbin-Groen Teamrol training
 • Coach, leergang coaching voor professionals, School voor Coaching
 • Leergang Train de Trainer, Remmerswaal
 • Leergang coaching (HR) managers, professionals en (interne) coaches
 • LIFO, MATCH BV
 • Mindfulness voor trainers, RINO
 • Mindfulness verdieping, Centrum voor Mindfulness
 • Management 3.0
 • Big Five, Pimedia 
 • Enneagram, Palmer & Daniels
 • Enneagram, Nathans
 • Voice Dialogue, Stamboliev Bergen
 • Focussen (Focusnetwerk Den Haag en Hilversum; basis en meerdere verdiepingsmodules; intervisie)
 • Counseling (Universiteit Utrecht; RINO)

 

Visie en methoden

aakuin nobco emcc2Wij werken vanuit de visie van verbindend leiderschap en het situationeel leiderschapsmodel en Covey. Daarnaast is de overkoepelende methodiek en ons model van oplossingsgericht coachen en leiderschap het hoogst gewaardeerd bij klantevaluaties. Methoden vanuit Buurtzorg zelforganiserende teams en organisaties. Scrum methoden en agile coachen van organisaties, teams en professionals. En vanuit de methoden Levend Leren en Leiderschap van Thema Gecentreerde Interactie (Ruth Cohn)), Rationeel Emotieve Therapie (RET), enneagram-stijlen, focussen en ontspanningstechnieken eigen gemaakt. Familie- en organisatieopstellingen hebben onze warme belangstelling. Coaching is de synthese van organisatie-, team en persoonlijke ontwikkeling. Het gaat om een combinatie van rationele methoden (leerstijlen, leer-, levens- en werkbiografie, zelfmanagement, ervarend leren, GROW-model, oplossingsgerichte coachingsvaardigheden, metacommunicatie en interventies, kernkwadrant) en associatieve methoden (ontspanning, visualisaties, mindmapping, balans in de energiehuishouding, focussen en lichaamsgericht luisteren - zie Bateson gelaagdheden in leren en veranderen: onderstroom). Wij zijn met de Leergang Coaching (HR) managers, professionals en (interne) coaches op foundation-niveau EQA gecertificeerd door NOBCO/EMCC.

Partners (senior trainers en coaches) van ons bureau werken volgens de gedragscodes voor trainers, supervisoren en coaches.

 

 

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2021 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.