Professionele Ontwikkeling? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

zonesPersoonlijke Coaching voor leidinggevenden en (young) professionals: hoe ook voor jezelf de tijd, rust en ruimte in te plannen voor professionele zelfreflectie en gewenste verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling . Als je er dagelijks alleen voor staat biedt de coach de ruimte om te reflecteren op ontwikkelingen in de context, successen en leerervaringen. Inzicht in jouw gedrag en interactie met betrokkenen en daar waar gewenst bij te sturen en te begrenzen vanuit eigen regie.  Aandacht voor persoonlijk leiderschap bij spanning, stress en deadlines vanuit een lerende en waarderende mindset. Je volgende uitdaging met stappenplan te benoemen, feedback te benutten. Je energiebalans, leefstijl, mentale en fysieke vitaliteit. We sluiten iedere sessie af met tips & tools voor een heldere vertaalslag naar je dagelijkse praktijk; deze ervaringen neem je mee in de daarop volgende coachsessies.

Psychologische veiligheid, Work/Life Balance, fysieke en mentale vitaliteit: energiebalans en zelfzorg vanuit eigen regie, leren begrenzen. Eigen behoefte kenbaar maken en hulp leren vragen daar waar gepast, delen van dilemma's en kwetsbaarheden. Kantelen van negatieve gedachten patronen ("spiraal"), overtuigingen naar wat wel helpt, toekomstgericht. Systemisch werk: zonder oordeel het geheel en jouw rol en positie daarin neutraal, zonder oordeel waar te nemen, te reflecteren op wat mogelijk anders? Inzicht in de verschillende kanten/stemmen (bv. je innerlijke criticus, perfectionist of 'pleaser') in jezelf? Faciliteren van de interne dialoog vanuit persoonlijk leiderschap.  Diverse tools om in je dagelijkse routines  rust en reflectiemomenten in te bouwen om bewustere keuzes te maken vanuit je gezonde IK.

Onze coaches worden ook ingezet op preventie en re-integreren Burn-Out, Long Covid en/of andere (medische of psychosociale) klachten, bij (signalen van) grensoverschrijdend gedrag. De ervaring leert hoe eerder je voor jezelf coaching regelt hoe effectiever. Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Astrid Anna Kuin, Senior Coach via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646065362.

 

Coaching is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, meer werk- en leerplezier te creëren. Steeds meer organisaties en bedrijven zetten onze coaches in vanwege deze meerwaarde en een (leer)cultuur van psychologische veiligheid en vertrouwen. Tools, tips en werkvormen worden afgestemd op de context van jouw organisatie, team en jouw persoonlijke stijl en gewenste ontwikkeling. Is er sprake van een onveilig leerklimaat? Aandacht voor organisatiecultuur: bouwstenen vertrouwen en het inclusiemodel. I

Evaluaties   

assertiviteit"Wat mij het meeste aansprak in de coach sessies met Astrid Anna, is dat zij een gave heeft om je enerzijds de ruimte en vrijheid te geven om alles op tafel te leggen dat speelt, maar anderzijds ook de juiste sturing geeft aan de gesprekken en sessies. Middels een combinatie van gesprekken, spellen en oefeningen, heb ik inzichten gekregen in de verschillende leerdoelen en heb ik concreet plannen kunnen maken om me op die vlakken te verbeteren. Astrid Anna is zowel een luisterend oor als iemand die je (onbewust) een spiegel voorhoudt, en is een meester in ontdekken wat er tussen de regels door benoemd wordt. Tot slot, na elke coach sessie, liep ik naar buiten met het gevoel dat alles goed zou komen en ik de beste versie van mezelf was. Ik kan niet anders zeggen dan dat Astrid Anna een onwijs professionele en warmhartige coach is. Als young professional met 5 jaar ervaring bevond ik mij op een kruispunt waarin ik keuzes wilde maken over mijn rol en concrete invulling hiervan. Ik heb geleerd mezelf te positioneren in de organisatie, naar mijn team, een cultuur met negen verschillende nationaliteiten, en naar de stakeholders."

"De coach kijkt en leeft mee vanaf de zijlijn en houdt het gehele (ontwikkelings-)proces in de gaten op benoemde doelstelling."

"De coach is positief en betrokken; moedigt aan en geeft ook respons op momenten dat je het niet verwacht, zoals haar feedback tussentijds en ook in mails."

 

 

Vragen over coaching? Contact ons gerust!

as7In ons eerste gesprek is er de mogelijkheid om jouw huidige situatie, context en gewenste ontwikkeling en resultaten toe te lichten. Je ontvangt een heldere toelichting over onze werkwijze en een maatwerk plan. Onze coaches beschikken over ruime ervaring met diverse klanten in diverse organisaties. Tools en skills worden afgestemd op wat bij jouw persoonlijke stijl en leervermogen past.

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Astrid Anna Kuin via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een eerste belafspraak of rechtstreeks via 0646065362.

In onderling overleg is de coaching fysiek en/of online, hier op kantoor of aan zee en/of bij jou op locatie of omgeving.

Persoonlijk Ontwikkel- of Opleidingsbudget 2023? Zie ook: Training Coachend en Persoonlijk Leiderschap - Tips, Skills & Tools

Voor MT en andere teams: Team Coaching, Effectieve en Succesvolle Teams. Team Coaching voor (young) professionals en teams: Coach Journey Oplossingsgericht Coach, Skills & Tools en Team Journey

De coach, ook actief als teamcoach, supervisor, trainer en intervisiebegeleider beschikt over een breed pakket aan tips en tools. Als trainer (opleider van coaches) was zij internationaal gecertificeerd met het European Quality Award door NOBCO/EMCC: zie de  Leergang (Team)Coaching en Coachend Leiderschap of de Training Mindfulness: Persoonlijk Leiderschap bij stress. Wij werken vanuit de ethische gedragscodes van de coach NOBCO/EMCC, vertrouwelijkheid.

Lerende teams en organisaties: wij coachen ook teams in/naar een cultuur van vertrouwen en psychologische veiligheid; op de diversiteit aan kwaliteiten en talenten binnen teams. Principes en tools inclusie en faciliteren van de dialoog op boven en onderstroom. Zie ook onze Masterclass Systemisch Werk (Tafel Opstellingen: Familie, Werk, Loopbaan en/of Organisatie) en de Mindfulness Training - Persoonlijk Leiderschap bij stress. 

surfer coach

 

 

Klanten, Partners Coaching in Organisaties

masterclass opstellingAlle partners van het bureau werken vanuit de ethische gedragscodes van de coach.  Coaching in Organisaties heeft ruim 20 jaar ervaring met het coachen van professionals en leidinggevenden (en teams) in profit en non-profit organisaties. Onze allround senior (team)coaches zijn door NOBCO/EMCC geaccrediteerd als trainers/(team)coaches van de Leergang Coachend en Coachend Leiderschap met European Quality Award.

Klanten: Top Drie Beste Werkgevers, diverse onderwijsinstellingen,  Rode Kruis Nederland,  Heineken, RWS, GGD Noord, Veilig Thuis, diverse Kinderopvang Organisaties, Gezinscoaches, Sociaal Domein, SMD, ROC TOP Amsterdam-West, Aon Hewitt Corporate Wellness, ING, Volker Stevin, Aegon, RABO, Politie Amsterdam, Gemeente Amsterdam, UVA/VU,  IT, De Baak, Startups, Hogeschool Rotterdam, Hotelschool The Hague, (Loopbaan) Coaches, HR Professionals en Leidinggevenden. 

Drs. Astrid Anna Kuin, Bedrijfskundige (Sociale Psychologie en Organisatieontwikkeling), is CEO van het bureau Coaching in Organisaties, onder andere persoonlijke coaching, leiderschapstrainingen, communicatie en samenwerking, feedback, mediation en teambuilding/coaching, loopbaancoaching. Zij heeft met het bureau Coaching in Organisaties een breed netwerk aan klanten in de profit en non-profit organisaties. Kenmerkend voor haar werkwijze is dat zij resultaatgericht en met humor werkt. Zij heeft zich bijgeschoold in de psychologie, psychotherapie, counseling, supervisie en intervisie, systemisch werk (Organisatie Opstellingen, Loopbaan en Tafel Opstellingen). Certificaten zijn behaald in systeemtheorie en opstellingen, team coaching, Liberating Structures, Transactionele Analyse, RET, Kleurenleer,  Enneagram, Mindfulness, Focussen en Voice Dialogue, Non Violent Communication, Positieve Psychologie, Appreciative Inquiry, Theory U - Transities, Deep Democracy - de dialoog op boven en onderstroom faciliteren.

 

 

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2023 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.