Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

Artikelindex

assertiviteitPersoonlijke Coaching voor leidinggevenden en professionals: hoe ook voor jezelf de tijd en ruimte te regelen voor professionele zelfreflectie en gewenste verdere professionele ontwikkeling  Coaching is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, meer werk- en leerplezier te creëren. Steeds meer organisaties en bedrijven zetten onze coaches in vanwege de meerwaarde. Persoonlijk leiderschap, jezelf en anderen coachen boven en onderstroom gericht op eigenaarschap en leer- en werkplezier. Professionele zelfreflectie, jouw overtuigingen, normen en waarden, jouw drijfveren, jouw kwaliteiten en valkuilen als je onder druk staat en gewenste ontwikkeling om je gedrag in je dagelijkse praktijk bij te sturen.  Aandacht voor persoonlijk en proactief leiderschap vanuit een lerende mindset. Onze coaches worden ook ruim 20 jaar ingezet ter preventie en herstel burn-out en/of medische klachten. De ervaring leert hoe eerder je voor jezelf coaching regelt hoe effectiever en vitaler. Persoonlijke en team coaching: psychologische veiligheid, lerende teams. Principes en tools inclusie en faciliteren van  diversiteit en erkenning. Zie ook onze Masterclass Systemisch Werk (Opstellingen: Familie, Werk, Loopbaan en Organisatie).

Tools, tips en werkvormen worden afgestemd op jouw persoonlijke stijl en gewenste ontwikkeling. Positieve evaluaties bij Top Drie Beste Werkgevers.  "De coach kijkt en leeft mee vanaf de zijlijn en houdt het gehele (ontwikkelings-)proces in de gaten op benoemde doelstelling.".  "Coach is positief en betrokken; moedigt aan en geeft ook respons op momenten dat je het niet verwacht, zoals haar feedback tussentijds en ook in mails.". "De coach wist mij positief te stimuleren en motiveren met inspirerende tools: meer mijn positie kunnen innemen in de organisatie. ". Persoonlijk Ontwikkel- of Opleidingsbudget 2022? Zie ook: Training Hybride Werken en Leiderschap, voor MT en andere teams: Team Coaching, Effectieve en Succesvolle Teams. (Team)Coaching voor (young) professionals of teams: Coach Journey en Team Journey. Of: Coaching ter preventie of herstel burn-out/of vragen rondom jouw energiebalans en (gewenste) ontwikkeling.

"Wat mij het meeste aansprak in de coach sessies met Astrid Anna, is dat zij een gave heeft om je enerzijds de ruimte en vrijheid te geven om alles op tafel te leggen dat speelt, maar anderzijds ook de juiste sturing geeft aan de gesprekken en sessies. Middels een combinatie van gesprekken, spellen en oefeningen, heb ik inzichten gekregen in de verschillende leerdoelen en heb ik concreet plannen kunnen maken om me op die vlakken te verbeteren. Astrid Anna is zowel een luisterend oor als iemand die je (onbewust) een spiegel voorhoudt, en is een meester in ontdekken wat er tussen de regels door benoemd wordt. Tot slot, na elke coach sessie, liep ik naar buiten met het gevoel dat alles goed zou komen en ik de beste versie van mezelf was. Ik kan niet anders zeggen dan dat Astrid Anna een onwijs professionele en warmhartige coach is. Als young professional met 5 jaar ervaring bevond ik mij op een kruispunt waarin ik keuzes wilde maken over mijn rol en concrete invulling hiervan. Ik heb geleerd mezelf te positioneren in de organisatie, naar mijn team, een cultuur met negen verschillende nationaliteiten, en naar de stakeholders."

De coach, ook actief als teamcoach en trainer, beschikt over een breed pakket aan tips en tools. Zij is ruim 20 jaar actief als (team)coach met een diversiteit aan specialisaties, ook vanuit de sociale psychologie. Als trainer heeft zij ruim 20 jaar coaches en leidinggevenden opgeleid. Als trainer (opleider van coaches) is zij internationaal gecertificeerd met het European Quality Award door NOBCO/EMCC. Zie  Leergang (Team)Coaching en Coachend Leiderschap (ruim 20 jaar lang als NOBCO gecertificeerde Leergang verzorgd voor profit en non-profit organisaties)  of de Masterclass Vitaliteit en Persoonlijk Leiderschap, Mindfulness. Wij werken vanuit de ethische gedragscodes van de coach NOBCO/EMCC, waarvan de belangrijkste gedragscode uiteraard de vertrouwelijkheid is.

 

Vragen over coaching? Contact ons gerust!

as7In ons eerste gesprek is er de mogelijkheid uw huidige en gewenste situatie te benoemen. U ontvangt toelichting op onze werkwijze en een maatwerk plan. Onze coaches beschikken over ruime ervaring met diverse klanten in diverse organisaties. Tools en skills worden afgestemd op uw verdere gewenste ontwikkeling en de organisatiecultuur. Vragen? Neemt u geheel vrijblijvend contact op met Astrid Anna Kuin via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0646065362. In onderling overleg is de coaching fysiek en/of online, hier op kantoor of aan zee en/of bij u op locatie of omgeving.

Feedback van onze klanten

"Ik heb meer inzicht gekregen in stressfactoren, wat levert te veel spanning op en waar voel ik me nog comfortabel bij (of eventueel als gezonde spanning). Ik heb geleerd hoe ik door zelf anders om te gaan met situaties en door er anders over te gaan denken, zelf ook invloed kan uitoefenen op de ervaring van stress. Een belangrijke factor hierbij was dat ik vrijwel altijd de lat te hoog leg voor mezelf, perfectionistisch ben en niet wil falen. Door de gedachten die hiermee gepaard gaan om te buigen, en meer te leren luisteren naar de ‘relaxte’ kant in mijzelf die wel vertrouwen heeft, wordt het gemakkelijker om met lastige situaties om te gaan. Daarnaast heb ik een duidelijker beeld gekregen van welke werkzaamheden en aspecten op het werk energie nemen en welke energie geven. En handvatten gekregen om naast werk ook weer voldoende op te kunnen laden. Over  de coach: Heel positief, Astrid Anna had altijd veel aandacht voor en inzicht in waar ik op dat moment stond en waar de behoefte lag. Ze heeft veel kennis en ervaring als coach en gebruikt dat ook. Daarnaast is ze als persoon erg empathisch, open, betrokken en bemoedigend. Ook buiten de sessies zocht ze contact, ze herinnerde me bijvoorbeeld aan de opdrachten of kwam met nieuwe opdrachten. Als feedback uit mijn directe omgeving hoorde ik halverwege de coaching dat ik me energieker overkom.” 

Over de coach: “de persoonlijke kenmerken (eerlijk, open, integer, vertrouwelijk, gelijkwaardig, aandachtig, luisterend) van Astrid Anna als coach; haar inzet; haar professionaliteit (luisterhouding, vragend vermogen, intuïtie, fijne feedback, verbinden): haar kennis van zaken; haar flexibiliteit; haar interventies,  heb ik gewaardeerd." 

“Ik wilde graag aandacht voor persoonlijke ontwikkelpunten die me soms belemmerden in mijn werk, in mijn prestaties. Ik wilde werken aan mijn professioneel zelfvertrouwen, mijn zelf kritische kant verminderen, bewuster leren stil te staan bij successen, in veranderingen rust nemen en er voor zorg te dragen dat elk teamlid binnen het proces blijft, mijn werktempo in de gaten houden, goed prioriteiten stellen zonder mijzelf daarbij altijd op de laatste plaats te zetten, flexibel te leren zijn in het inzetten van mijn leiderschapsstijlen, mijn coachende vaardigheden versterken, mijn kwetsbaarheid meer tonen, me minder verantwoordelijk voelen, verantwoordelijkheid delen, soms eerder grenzen te leren stellen, complimenten te leren ontvangen.".  

Werkwijze

surfer coach

 • Eerste gesprek, contact: aanleiding, achtergronden en gewenste ontwikkeling, resultaten
 • Plan van Aanpak; tussentijdse evaluatie en eindevaluatie
 • Tools en tips en passende werkvormen om te coachen op gewenste veranderingen, doelen en gedrag
 • Eventueel aantal follow-up sessies om uw leerproces te verankeren. 

 

 

 

Partners van Coaching in Organisaties

masterclass opstellingAlle partners van het bureau werken vanuit de ethische gedragscodes van de coach.  Coaching in Organisaties heeft ruim 20 jaar ervaring met het coachen van professionals en leidinggevenden (en teams) in profit en non-profit organisaties. Onze allround senior (team)coaches zijn door NOBCO/EMCC geaccrediteerd als trainers/(team)coaches van de Leergang Coachend en Coachend Leiderschap met European Quality Award. Vitaliteit en Veerkracht - Leiderschap bij Hybride Werken - Work/Life Balance - Employee Journey en Team Journey ingezet bij Top Drie Beste Werkgevers, bij diverse onderwijsinstellingen, bij Rode Kruis Nederland,  Heineken, RWS, GGD, Veilig Thuis, Kinderopvang, Gezinscoaches, Onderwijs, Aon Hewitt Corporate Wellness, ING, Volker Stevin, Aegon, RABO, Politie Amsterdam, Gemeente Amsterdam, UVA/VU, Rotterdam Hogeschool. 

Drs. Astrid Anna Kuin, Bedrijfskundige (Sociale Psychologie en Organisatieontwikkeling), is CEO van het bureau Coaching in Organisaties, onder andere persoonlijke coaching, leiderschapstrainingen, communicatie en samenwerking, feedback, mediation en teambuilding/coaching, loopbaancoaching. Zij heeft met het bureau Coaching in Organisaties een breed netwerk aan klanten in de profit en non-profit organisaties. Kenmerkend voor haar werkwijze is dat zij resultaatgericht en met humor werkt. Zij heeft zich bijgeschoold in de psychologie, psychotherapie, counseling, supervisie en intervisie, systemisch werk (Organisatie Opstellingen). Certificaten zijn behaald in systeemtheorie en opstellingen, team coaching, Liberating Structures,Transactionele Analyse, RET, Kleurenleer en Enneagram, Mindfulness, Focussen en Voice Dialogue.

Mw. E.M. Pet, senior coach en adviseur in HRD vraagstukken. Houdt zich sinds 2006 bezig met coaching in de brede zin van het woord. Persoonlijke vraagstukken, loopbaanvraagstukken en vraagstukken rond functioneren. Deze gaan vaak samen en om die reden werkt zij altijd eclectisch en van uit contact. Het maken van contact en leggen van een relatie ziet zij als de kern van haar vak. Zo wordt dat bespreekbaar waar het echt over moet gaan. Door middel van inleving en confrontatie gaat ze met klanten en coachees op zoek naar de vraag achter de vraag. Ze biedt inzicht, bekijkt mogelijkheden en stuurt op resultaat. Met haar brede HRD ervaring (HR – cyclus, functiebeschrijvingen, teamvraagstukken, training, assessment) bezit ze een scherpe blik voor de context waarin een vraag zich afspeelt en stemt ze haar interventies daar op af.

Coaching in Organisaties werkt samen met een breed team van (team)coaches die op projectbasis inzetbaar zijn. 

Locaties

De locatie voor persoonlijke coaching is of op ons kantoor tegenover het Intercitystation Castricum of/en aan zee (Castricum aan zee). Onze coaches werken landelijk, dus ook bij jou in de buurt of op locatie, wat voor jou en in jouw agenda prettig is.

 

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2023 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.