Professionele Ontwikkeling? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

zonesPersoonlijke Coaching voor leidinggevenden en (young) professionals: hoe ook voor jezelf de tijd, rust en ruimte te nemen voor professionele zelfreflectie en gewenste verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling?

Als je er dagelijks alleen voor staat biedt de coaching je de ruimte om te reflecteren op actuele ontwikkelingen in de context. Op successen en lessen voor jou, je team en organisatie. Je te coachen op persoonlijk leiderschap ook bij spanning, stress en deadlines vanuit een lerende en waarderende mindset. Je volgende uitdaging met stappenplan te benoemen en in te zetten; feedback te benutten. Je te coachen op je energiebalans, leefstijl, mentale en fysieke vitaliteit. We sluiten iedere sessie af met tips & tools voor een heldere vertaalslag naar je dagelijkse praktijk; deze ervaringen neem je mee in de daarop volgende coachsessies.

Empathisch te luisteren: kantelen van negatieve gedachtenpatronen, spiraal naar wat wel helpt, toekomstgericht. Systemisch werk: professionele zelfreflectie zonder oordeel en diverse scenario's, oplossingen te benoemen. Faciliteren van de interne dialoog: inzicht in de verschillende stemmen  in jezelf, bijvoorbeeld je innerlijke criticus, perfectionist of 'pleaser'? En hoe hierin naar jezelf en je omgeving passend leiderschap in te zetten. Eigen behoefte kenbaar te maken en hulp te leren vragen daar waar gepast, delen van dilemma's en kwetsbaarheden. Als rolmodel psychologische veiligheid in teams.

Diverse tools om in je dagelijkse routines  rust en reflectiemomenten in te bouwen om bewustere keuzes te maken vanuit je gezonde IK.

Onze coaches worden ook ingezet op preventie en re-integreren Burn-Out, Long Covid en/of andere (medische of psychosociale) klachten, bij (signalen van) grensoverschrijdend gedrag. De ervaring leert hoe eerder je voor jezelf coaching regelt hoe effectiever. Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Astrid Anna Kuin, Senior Coach via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646065362.

 

Coaching is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, meer werk- en leerplezier te creëren. Steeds meer organisaties en bedrijven zetten onze coaches in vanwege deze meerwaarde en een (leer)cultuur van psychologische veiligheid en vertrouwen. Tools, tips en werkvormen worden afgestemd op de context van jouw organisatie, team en jouw persoonlijke stijl en gewenste ontwikkeling. Is er sprake van een onveilig leerklimaat? Aandacht voor organisatiecultuur: bouwstenen vertrouwen en het inclusiemodel. 

Evaluaties   

assertiviteit"Wat mij het meeste aansprak in de coach sessies met Astrid Anna, is dat zij een gave heeft om je enerzijds de ruimte en vrijheid te geven om alles op tafel te leggen dat speelt, maar anderzijds ook de juiste sturing geeft aan de gesprekken en sessies. Middels een combinatie van gesprekken, spellen en oefeningen, heb ik inzichten gekregen in de verschillende leerdoelen en heb ik concreet plannen kunnen maken om me op die vlakken te verbeteren. Astrid Anna is zowel een luisterend oor als iemand die je (onbewust) een spiegel voorhoudt, en is een meester in ontdekken wat er tussen de regels door benoemd wordt. Tot slot, na elke coach sessie, liep ik naar buiten met het gevoel dat alles goed zou komen en ik de beste versie van mezelf was. Ik kan niet anders zeggen dan dat Astrid Anna een onwijs professionele en warmhartige coach is. Als young professional met 5 jaar ervaring bevond ik mij op een kruispunt waarin ik keuzes wilde maken over mijn rol en concrete invulling hiervan. Ik heb geleerd mezelf te positioneren in de organisatie, naar mijn team, een cultuur met negen verschillende nationaliteiten, en naar de stakeholders."

"Als beginnend leidinggevende was ik nogal zoekende. Zoekende naar mijn rol, maar ook zoekende naar mijn eigen zekerheid, zelfwaardering en zelfvertrouwen. In een paar maanden tijd zijn we er diep op ingegaan met veel verschillende oefeningen, maar ook door ‘gewoon’ het gesprek erover aan te gaan. Ik ervaar meer rust, meer vertrouwen in mijzelf en minder spanning, een hele vooruitgang waar ik erg blij mee ben.

Wat ik erg prettig vond in onze sessies, is dat het altijd gezellig en ontspannen was, gecombineerd met serieus op zaken in te gaan met bijpassende oefeningen. Oefeningen die op dat moment het beste aansloten bij wat er speelde en die er voor zorgde dat er bij mij iets in gang werd gezet. Het voelde veilig en vertrouwd en ik kon altijd kwijt waar ik mee zat. Een in mijn ogen cruciale setting voor persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben dankbaar voor alle sessies en de begeleiding die jij me daarin hebt gegeven. Ik vond het erg prettig om met je samen te werken. Ik gun jouw begeleiding dan ook aan nog zo veel mogelijk anderen zodat zij allemaal meer rust en vertrouwen mogen ervaren. Hopende daarmee deze ratrace in de maatschappij wat af te remmen en mensen meer bij zichzelf te brengen." 

"De coach kijkt en leeft mee vanaf de zijlijn en houdt het gehele (ontwikkelings-)proces in de gaten op benoemde doelstelling."

"De coach is positief en betrokken; moedigt aan en geeft ook respons op momenten dat je het niet verwacht, zoals haar feedback tussentijds en ook in mails."

 

Vragen over coaching? Contact ons gerust!

as7In ons eerste gesprek is er de mogelijkheid om jouw situatie en vraagstelling toe te lichten. Je ontvangt een toelichting over onze werkwijze en een maatwerk plan met tools en tips afgestemd op jouw persoonlijke stijl en gewenste ontwikkeling en resultaten. Onze coaches beschikken over ruime ervaring met diverse klanten en diverse organisaties.

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Astrid Anna Kuin, Coach via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een eerste belafspraak of rechtstreeks via 0646065362.

In onderling overleg is de coaching fysiek en/of online, hier op kantoor of aan zee en/of bij jou op locatie of omgeving.

Persoonlijk Ontwikkel- of Opleidingsbudget 2024? Zie ook: Training Coachend en Persoonlijk Leiderschap - Tips, Skills & Tools

Voor MT en andere teams: Team Coaching, Effectieve en Succesvolle Teams. Team Coaching voor (young) professionals en teams: Coach Journey Oplossingsgericht Coach, Skills & Tools en Team Journey

De coach, ook actief als teamcoach, supervisor, trainer en intervisiebegeleider beschikt over een breed pakket aan tips en tools. Als trainer (opleider van coaches) was zij internationaal gecertificeerd met het European Quality Award door NOBCO/EMCC: zie de  Leergang (Team)Coaching en Coachend Leiderschap of de Training Mindfulness: Persoonlijk Leiderschap bij stress. Wij werken vanuit de ethische gedragscodes van de coach NOBCO/EMCC, waarbij de vertrouwelijkheid en veiligheid voorop staat.

Lerende teams en organisaties: wij coachen ook teams in/naar een cultuur van vertrouwen en psychologische veiligheid; op de diversiteit aan kwaliteiten en talenten binnen teams. Principes en tools inclusie en faciliteren van de dialoog op boven en onderstroom. Zie ook onze Masterclass Systemisch Werk (Tafel Opstellingen: Familie, Werk, Loopbaan en/of Organisatie) en de Mindfulness Training - Persoonlijk Leiderschap bij stress. 

surfer coach

 

 

Klanten, Partners Coaching in Organisaties

masterclass opstellingAlle partners van het bureau werken vanuit de ethische gedragscodes van de coach.  Coaching in Organisaties heeft ruim 20 jaar ervaring met het coachen van professionals en leidinggevenden (en teams) in profit en non-profit organisaties. Onze allround senior (team)coaches zijn door NOBCO/EMCC geaccrediteerd als trainers/(team)coaches van de Leergang Coachend en Coachend Leiderschap met European Quality Award.

Klanten: (Loopbaan) Coaches, HR Professionals en Leidinggevenden vanTop Drie Beste Werkgevers, diverse onderwijsinstellingen,  Rode Kruis Nederland,  Heineken, RWS, GGD Noord, Veilig Thuis, diverse Kinderopvang Organisaties, Gezinscoaches, Sociaal Domein, SMD, ROC TOP Amsterdam-West, Aon Hewitt Corporate Wellness, ING, Volker Stevin, Aegon, RABO, Politie Amsterdam, Gemeente Amsterdam, UVA/VU,  IT Scale-up, De Baak, Startups, Hogeschool Rotterdam, Hotelschool The Hague. 

Drs. Astrid Anna Kuin, Bedrijfskundige (Sociale Psychologie en Organisatieontwikkeling), is CEO van het bureau Coaching in Organisaties, onder andere persoonlijke coaching, leiderschapstrainingen, communicatie en samenwerking, feedback, mediation en teambuilding/coaching, loopbaancoaching en re-integratie trajecten. Zij heeft met het bureau Coaching in Organisaties een breed netwerk aan klanten in de profit en non-profit organisaties. Kenmerkend voor haar werkwijze is dat zij resultaatgericht en met humor werkt. Zij heeft zich bijgeschoold in de psychologie, psychotherapie, counseling, supervisie en intervisie, systemisch werk (Organisatie Opstellingen, Loopbaan en Tafel Opstellingen). Certificaten zijn behaald in systeemtheorie en opstellingen, team coaching, Liberating Structures, Transactionele Analyse, RET, Kleurenleer,  Enneagram, Mindfulness, Focussen en Voice Dialogue, Non Violent Communication, Positieve Psychologie, Appreciative Inquiry, Theory U - Transities, Deep Democracy - de dialoog op boven en onderstroom faciliteren.

 

 

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2024 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.