Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

BarcelonaMasterclass Oplossingsgericht Coachen - Mission Possible 12 stappen plan

Architect van een toekomstbestendige organisatie: lerende teams en organisaties

Meerwaarde en wendbaarheid naar (potentiële) klanten en doelgroepen 

Barcelona is een groot architectonisch paradijs, kathedralen, parken, kerken, passages en steegjes met restaurantjes met tapas en sangria, plaza Reial en Plaza Catalunya, Santa Martha en Santa Anna, La Boqueria, de Modernistas met Casa Mila en Casa Batllo, Palau Guell en het strand op de fiets met uitzicht op el Vela,Ciutadella-Villa Olimpica, Parc de la Ciutadella. Met een enorm verschil in architectuur en cultuur tussen de wijken El Barceloneta, Barri Gotic, Born of Eixample.

Er is voor iedere klant een keuzemenu om je enerzijds te laten inspireren door cultuur en architectuur en anderzijds je reflectie te plegen,social design voor je organisatie en teams, de transitie naar Agile organiseren en zelforganiserende teams met elkaar te bouwen vanuit co-creatie. Visualiseren en het innoverend vermogen met elkaar te benutten en uit te werken: in hoeverre zijn julie de architect van de eigen organisatie en performance naar de klant (metafoor van de organisatie als kathedraal). In hoeverre benutten jullie de diversiteit in het team? Ambitie, dromen, gewenste veranderingen, doelen en gedrag visualiseren. Korte feedback cycli vanuit de realiteit, keuzes maken en afstemmen op het teamkompas vanuit een potentieel aan kwaliteiten. Maatwerk In Company (Team)Coaching/Training op gewenste professionele ontwikkeling als team, organisatie. 

BarcelonaNeem je tijd je eigen tapas en menu samen te stellen als professionals, als team? Als organisatie in de omslag naar zelforganiserende teams?

Terwijl je dwaalt en al verwonderend door de passages steegjes van deze stad wandelt, neem je de tijd verse indrukken van deze levendige stad op te doen. Hervind je ritme, je passie en je innerlijk kompas en hoe je loopbaan verder vorm te geven. Waar liggen je (nog te ontdekken) talenten en kwaliteiten, hoe heb je jezelf of je team professioneel te ontwikkelen om vanuit een passende visie en gewenste resultaten te werken en te leren? Je leerthema’s en wensen ten aanzien van het maatwerktraject worden verhelderd tijdens ons intakegesprek. BarcelonaDit maatwerkpakket voor Barcelona wordt vervolgens samengesteld vanuit ons ondersteunend didactisch materiaal vanuit de trainingen persoonlijk leiderschap en managementvaardigheden. Jouw maatwerk programma in deze stad is tegelijkertijd een metafoor voor je eigen innerlijke ontwikkeling met aan het einde een vertaalslag naar je eigen functie en organisatie. Een tweetal follow-up bijeenkomsten aan zee zijn het mogelijk vervolg om ervarend te leren en oplossingsgericht te werken.

Als individueel maatwerktraject met aandacht voor je persoonlijke leerthema’s en je lerend vermogen anders vorm te geven in de praktijk? Zie persoonlijke APK.

BarcelonaAls team een In Company Masterclass Coaching, waarbij maatwerkprogramma op basis van de gewenste veranderingen, doelen en gedrag ingezet worden. Creatieve tools, fun en leren, leren door te doen! Als architect van je eigen company in je performance, meerwaarde naar je klanten/doelgroepen. Pragmatisch acht stappen model. Methodieken Management 3.0; Kanban en Scrum Framework.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op: op basis van een intakegesprek met uw contactpersoon doen wij een specifiek aanbod voor een maatwerktraject in Barcelona! De bezoeken aan gebouwen, parken, uitzichtpunten, kathedraal dienen als metafoor voor uw leer en verandertraject!! Laat u inspireren en neem tijd te reflecteren!

Astrid Anna Kuin spreekt 30 jaar Spaans (zij heeft destijds een half jaar in Colombia en omringende landen gewoond en gereisd) en heeft een grote voorliefde voor Barcelona. Zij komt hier al zo’n twintig jaar, en combineert haar allround expertise als senior (executive) coach en als senior trainer met haar architectonische liefde voor Barcelona en Gaudi. Voor haar is de Sagrada Familia het symbool van groei en samenwerking, van creativiteit en schoonheid, van verstilling en groei, van samen bouwen. Ieder bezoek aan Barcelona is een nieuwe ontdekking en nodigt uit tot verwondering, werken aan dromen, leren en ontmoeten, open staan voor wat is, een mens en kathedraal in wording.

Coaching en systemisch en waarderend coachen ontmoeten elkaar vanuit de architectuur van je eigen kathedraal en de kathedraal van je organisatie. zie onze Masterclass Leiderschap en systemisch werken. Zie de metafoor over de kathedraal.

In Company Teamcoaching/Training

Open Inschrijving: op aanvraag via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Metafoor de Kathedraal Sagrada Familia

BarcelonaIn de middeleeuwen maakte een nieuwsgierig ingestelde burger een wandeling door de stad. Na enige tijd kwam hij bij een bouwterrein waar een nieuwe kathedraal werd gebouwd. Hij liep het terrein op en zag drie steenhouwers, alle drie druk aan het werk. Hij liep naar één van hen en vroeg: "M'n beste man, mag ik u vragen naar wat u aan het doen bent?’ De steenhouwer blikte enigszins geïrriteerd omhoog en zei: ‘Kunt u niet zien dat ik mijzelf in het zweet werk om dit weerbarstige stuk steen een acceptabele vorm te geven?" "Ja natuurlijk," mompelde de burger beschaamd en haastte zich naar de tweede steenhouwer.

Ook aan hem vroeg hij: "M'n beste man, mag ik u vragen wat u doet?" "Maar natuurlijk," antwoordde de steenhouwer welwillend. ik maak uit dit stuk rots een mooie steen die straks gemakkelijk door de metselaars verwerkt kan worden.""  "Ik dank u zeer voor uw antwoord. U vervult een nuttige taak als ik u dat mag zeggen," antwoordde de burger. Tevredengesteld liep hij naar de derde steenhouwer.

BarcelonaHij verwachtte eigenlijk niet nog iets nieuws te horen, maar toch stelde hij ook hier z'n vraag. "M'n beste man, mag ik u naar uw werkzaamheden vragen?" De steenhouwer legde zijn gereedschap neer en staarde zwijgend in de verte. Toen verscheen er een glimlach op z'n gezicht en hij zei: "Ik bouw een kathedraal." Rustig pakte hij zijn gereedschap weer op en verdiepte zich opnieuw in z'n werk.

 

De partners van Coaching in Organisaties

De partners van het bureau hebben een gedegen opleiding als coach/trainer en ervaring op de werkvloer als manager of professional (in de profit en non-profit sector). Coaching in Organisaties is opgericht in 1988 door mw. drs. Astrid Anna Kuin, senior coach en trainer. De diensten zijn persoonlijke coaching, teamcoaching en de Leergang Coaching voor (HR) managers, professionals en (interne) coaches. Het bureau is hiermee in 2012 gecertificeerd met het EQA (European Quality Award) door NOBCO/EMCC. Alle partners van het bureau werken vanuit de ethische gedragscodes van de coach.

Contact?

BarcelonaHeeft u vragen? Neemt u gerust telefonisch contact met ons op! U kunt ook per mail uw eerste contact maken. Een eerste kennismakingsgesprek is trouwens geheel zonder kosten. Op basis van dit gesprek ontvangt u een specifiek plan van aanpak en offerte. Voor een eerste contact kunt u mailen of bellen met Astrid Anna Kuin, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  0646065362. Zie ook ons een overzicht van klanten

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2023 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.