Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

Artikelindex

assertiviteitJouw persoonlijke en professionele journey vanuit veerkracht en wendbaarheid. Behoefte aan professionele zelfreflectie en focus? Hoe binnen de actuele ontwikkelingen jouw professionele journey vorm te geven? Coachen op mentale en fysieke gezondheid, wendbaarheid en veerkracht. Organisatie-, Team- en/of Familie Opstelling? Kampvuursessie? Oefening weerbericht, energiethermometer, ambities/dromen, energiebalans met hernieuwd perspectief in je professionele journey en transitie; jouw Mission Possible. Nieuw perspectief en hoop is als zuurstof voor de ziel. Coaching is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, meer werk- en leerplezier te creëren. Tijd en ruimte te regelen voor mentaal welzijn in turbulente omgeving. Steeds meer organisaties en bedrijven zetten onze coaches in vanwege de meerwaarde. Behoefte aan coaching en een luisterend oor? De coaching is hier in onze praktijkruimte en indien gewenst te combineren met een coaching aan zee of in het PWN duingebied met tussentijds online sessies. Je brengt in wat nu aandacht vraagt, vanuit je privé en/of werksituatie en je (nabije) omgeving. Hoe blijf je zorg dragen op jezelf en op elkaar? Diversiteit aan coachtools afgestemd op jouw persoon en gewenste professionele en persoonlijke ontwikkeling.  Focus en flow, routines, gedrag, structuur en ritme, energiemanagement, sterke kanten, ontspanningsmethoden. Inzicht in jouw gewoontepatronen (je automatische piloot) bij spanning, stress of werkdruk. Met tools voor de vertaalslag naar jouw praktijk. Persoonlijke coaching of training in coaching skills & tools? Mogelijk nog Opleidingsbudget 2021 te besteden? De coaching is te combineren met maatwerk training (met indien gewenst certificering). Zie Leergang Coaching en Coachend Leiderschap, internationaal gecertificeerd met European Quality Award NOBCO/EMCC. Masterclass Systemisch Werken - Opstellingen, Voice Dialogue en Transactionele Analyse; Masterclass Mindfulness en (Zelf)Compassie Training. Of Team Coaching/Training, Lerende teams en Feedback vragen en ontvangen. Vragen over Coaching/Training a la Carte? Individueel of als team? Bel of mail ons voor een eerste korte belafspraak en je ontvangt een maatwerkprogramma en offerte afgestemd op je wensen en budget.

Coffeeandcoachtogo 2020 0Veerkracht en wendbaarheid in jouw loopbaan en journey: energiethermometer en innerlijk kompas: wat is jouw automatische piloot en gewoontepatroon bij stress, spanning of werkdruk? Hoe te doorbreken en te kantelen vanuit mogelijkheden en positieve focus, energie en dagelijks ritme? Stappenplan Mission Possible. Diversiteit aan tools! Opstellingen? Kampvuursessie? Werk/Privé Balans. Vragen? Contact ons vrijblijvend met je vragen via Astrid Anna Kuin: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of 0646065362.

Zie ook  Training Coachingsvaardigheden - Skills en Tools  en de Training Persoonlijk Leiderschap. Breed spectrum aan modules om te leren vanuit diverse inspirerende Masterclasses en de Leergang Coaching, Coachend Leiderschap internationaal gecertificeerde opleiding tot professionele coach. De Leergang Loopbaancoaching en Training Persoonlijke Leiderschap. of Liberating Structures: hoe als teams veerkracht en wendbaarheid te ontwikkelen en met elkaar te benoemen en te vertalen naar dagelijkse praktijk uitgaande van het leveren van meerwaarde naar je klanten/doelgroepen en naar elkaar. Zorg te dragen op elkaar in het leveren van meerwaarde en wendbaarheid. Diverse tools en skills, maatwerk.

 

Werkwijze

 • Eerste kennismaking, telefonisch 
 • Plan van Aanpak, Maatwerkprogramma me tips voor de vertaalslag naar de praktijk
 • Tips en Tools met aandacht voor zelfreflectie, nieuwe inzichten en nieuw (meer passend) gedrag in te zetten; ruimte om onzekerheden en gewenste ambitie, resultaten te benoemen, stappenplan. Inbreng voorbeelden vanuit je praktijk. Ervarend leren door te reflecteren op jouw ervaringen uit de praktijk. 

 

astrid strandEvaluaties klanten over coaching - Coaching: Wat levert het op?

 • "Meer duidelijkheid over mijn mogelijkheden en wensen wat betreft carriereontwikkeling, ik ben echt even stil gaan staan bij wat ik echt belangrijk vind en waar ik me goed bij voel." 
 • "Het heeft me geholpen om weer goed naar mijn gevoel te luisteren. En om weer goed na te denken over wat echt goed voor me is."
 • "Een moment van rust en zelfreflectie over onzekerheid en functioneren in een nieuwe baan in een onrustige periode in mijn leven. En een mogelijkheid om me eerlijk te kunnen uitspreken over mijn werk in relatie tot mijn persoonlijke leven en gezondheid. Iemand die met mij meekijkt over hoe ik het (ook) kan zien, kan aanpakken."
 • "Meer inzicht in de keuzes die ik maak, meer nadenken over de afwegingen die daarbij een rol spelen. Ook meer inzicht in mezelf, waarbij het prettig was dat niet alleen de werksituatie werd besproken, maar ook mijn privéleven. Die hebben toch invloed op elkaar. Goed om zaken in een bepaald perspectief te zetten."
 • "Overzicht -  Rust - Inzicht
 • "Astrid Anna heeft me geholpen om van een afstand naar mijn team te kijken en beter aan te sluiten bij de individuele behoeften van de medewerkers. Ze heeft me ook laten zien dat datgene wat ik tot nu toe gepresteerd heb iets is om trots op te zijn. Ze heeft me geholpen lastige gesprekken voor te bereiden en te analyseren wat ik uit die gesprekken wil halen. Ik weet ook waar ik nog aan moet werken."
 • "Betere balans in werk en privé. Ook het maken van de juiste keuzes op basis van eigen competenties en wensen en mogelijkheden."
 • "Meer vertrouwen in mijn eigen kracht en functioneren. Niet teveel bezig met wat collega’s denken of vinden, maar geloof in mezelf en doen wat ik graag wil doen of zeggen."
 • "Het heeft voor weer voor wat lucht en beweging gezorgd. Ik kijk weer wat bewuster naar wat ik doe en waarom ik dat doe. Dat heeft mij weer wat meer rust en meer energie gegeven. Hoewel ik toch ook merk dat ik daar nog steeds heel voorzichtig mee moet zijn."
 • "Ik vind Astrid Anna erg professioneel, open, hartelijk, ze luistert goed en stelt ook vragen die je aanzetten tot dieper denken. Daarnaast is haar praktijkruimte fijn en is haar agenda flexibel."

 

Coaching in Organisaties                                                                                                

Coaching in Organisaties heeft de afgelopen 30 jaar haar sporen verdiend in het trainen van (young) professionals, teams en leidinggevenden met de In Company Trainingen Communicatieve Vaardigheden, Leiderschap, Feedback en Assertiviteit. Onder andere bij Ministerie OCW, Buitenlandse Zaken - Klimaat, Defensie en Binnenlandse Zaken, Economische Zaken - Klimaat, bij Top Drie Beste Werkgevers, Onderwijs, Zorg, Jeugdzorg, Veilig Thuis, William Schrikker Stichting, Kinderopvang, de Baak, Ballast Nedam en Shell, Geveke BV, Rabobank en ING, Hoofdkantoor Rode Kruis en landelijk, Regionale Politie Amsterdam/Amstelland, Gemeente Amsterdam, Aon, Aegon, ACTA, VU/UVA, Nationaal Coördinator Groningen, Kock en Partners, Koninklijke Marine, Rijkswaterstaat.

De Leergang Coaching en Persoonlijk Leiderschap  is gecertificeerd met het European Quality Award door NOBCO/EMCC (2012 en 2017). Coaching in Organisaties is vanaf 2013 geregistreerd in het CRKBO-register - Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het Vitaliteitsprogramma Oplossingsgericht coachen en communiceren is bij de Top Drie Beste Werkgevers ingezet met subsidie ESF.

 

4 logos

Trainers/Coaches

Astrid Anna Kuin Bedrijfskundige (Sociale Psychologie; Therapie), is senior allround coach, teamcoach en trainer met ruim 25 jaar ervaring in de profit en non-profit sector. Zij coacht (young) professionals, teams en leidinggevenden in communicatieve en leiderschapsvaardigheden, in proactief leiderschap en persoonlijk leiderschap.  Zij is ingezet als coach in het ESF Vitalitetisprogramma Top Drie Beste Werkgevers - professionals en leidinggevenden. En als teamcoach om teams te coachen in resultaatgerichter te werken vanuit vertrouwen en commitment en effectieve samenwerking. Zij wordt ook ingezet voor conflictbemiddeling. Vanaf 1995 verzorgt zij de Leergang Coaching, Communicatie en Persoonlijk Leiderschap. Zij is hiermee gecertificeerd met het European Quality Award - NOBCO/EMCC. Als no- nonsense coach en bijgeschoold als therapeut beschikt zij over ruime expertise vanuit het sytemisch werk, Transactionele Analyse, Mindfulness en Compassie Training, Voice Dialogue, RET, Counseling, Oplossingsgericht Coachen, benutten van visuele werkvormen en gamification. Haar kracht zit in het doelgericht begeleiden van teams en professionals. Zij heeft zich gespecialiseerd in sociale psychologie, professionele ontwikkeling van teams, professionals en leidinggevenden.  Met haar kandidaats als antropoloog, en tijdens haar studie Bedrijfskunde de specialisatie sociale psychologie (team en organisatieontwikkeling) wordt zij als teamcoach vaak ingezet op teamontwikkeling en diversiteit binnen en tussen teams. Met inzet van de transitiecirkel en U-curve bij veranderingen, de verschillende fasen en rituelen om leerprocessen te verankeren. Kenmerkend voor haar aanpak is haar luisterend oor en empathisch vermogen, resultaatgerichtheid, rust en analytisch vermogen, humor en creativiteit.

impossible

Kwaliteit, evaluatie, klachten

Wij streven met dit trainingsprogramma naar optimale kwaliteit in onze dienstverlening naar de klant(organisatie). Hiertoe hebben onze trainers de Leergang Train de Trainer gevolgd, als ook persoonlijke ervaring met coaching en participatie in de Leergang Coaching.
Het gehele trainingsprogramma wordt tussentijds en aan het einde geëvalueerd. Deze feedback wordt - voor zover passend binnen de kwaliteitscriteria van deze Masterclass en binnen de professionele gedragscodes van de trainer - zoveel mogelijk gedurende de lopende en de daarop volgende Masterclass  meegenomen.
De coaches en trainers volgen jaarlijks training en maandelijks intervisie om professioneel afgestemd te blijven op de (hernieuwde) vragen van de klant(organisatie) en de actuele professionele ontwikkelingen rondom (team) coaching/training op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en optimale kwaliteit naar de klant te bieden.
Om de kwaliteit van het trainingsprogramma te borgen: zie onze EQA certificering Leergang Coaching, Communicatie en Persoonlijk Leiderschap (Foundation-level) door EMCC/NOBCO.
Mocht u desalniettemin ontevreden zijn over de dienstverlening schroomt u niet hierover contact op te nemen met Coaching in Organisaties, in eerste instantie met mw drs A. A. Kuin. Wij verwijzen hiervoor naar onze algemene voorwaarden (gebaseerd op de professionele gedragscodes van de trainer) bij het contract. Voor een klachtenprocedure verwijzen wij u naar de professionele gedragscodes – klachtenprocedure op www.kuincoaching.nl


 

 

 

 

 

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2021 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.