Professionele Ontwikkeling? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

 • Oplossingsgericht Coachen - Communiceren en Persoonlijk Leiderschap

  kampvuurBehoefte aan professionele en persoonlijke reflectie "een-op-een" of met collega(s) of team? Maatwerk Training Oplossingsgericht Coachen en Communiceren? Hoe de ander te coachen op eigenaarschap en een lerende oplossingsgerichte mindset? Hoe elkaar oplossingsgericht feedback te geven op krachtbronnen en gewenste volgende uitdaging> Stappenmodel Mission Possible. Kantelen naar wat wel, focus en toekomstgericht. Mission Possible, stappenplan. Wondervraag, schaalvraag. Check-In en Check-Out met vertaalslag naar de praktijk. Hoe wil je zorg dragen op een gezonde balans in je (werk)leven? Wat zijn jouw energiegevers en energievreters? Jouw kwaliteiten, talenten en gewenste persoonlijke en professionele ontwikkeling? Je tijdelijk te laten coachen op mentale en fysieke vitaliteit? We coachen je om vanuit een lerende mindset je reflectie en ontspanningsmomenten dagelijks in te bouwen. We sluiten iedere sessie af met een vertaalslag naar jouw praktijk. Diverse tips en tools.om je te beluisteren en te ondersteunen in je gewenste resultaten. Ervaren trainer en coach met ruime ervaring in het coachen van (young) professionals en leidinggevenden in diverse organisaties. Als trainer gecertificeerd door NOBCO met de Leergang Coaching. Als team coach diverse tools om je te ondersteunen in je communicatie en samenwerking met anderen. 

   

 • Coach (Preventie) Burn-Out, Re-integratie ook Long Covid en Medische Klachten

  stress verzuimHoe draag jij zorg op je werk-privébalans? Je gewenste persoonlijke en professionele ontwikkeling? Innerlijke stemmetjes vanuit je perfectionist, innerlijke criticus, schuldgevoel. Hoe doorbreek je een soms negatieve gedachtenspiraal, waardoor je vanuit je automatische piloot bij stress of werkdruk gewoontepatronen/gedrag inzet die niet meer gezond zijn? Signalen op tijd leren (h)erkennen en te (leren) communiceren in je interactie met anderen.

  Hoe draag jij zorg voor mentale en fysieke vitaliteit, zingeving, leer en werkplezier? Tips en tools passend bij jouw gewenste ontwikkeling en situatie. Leefstijl, bewegen en rust, levensvragen en keuzes. Aandacht voor structuur en ritme, jouw energiebalans en energie curve. Energiebronnen en werkgeluk: wat geeft energie? wat kost energie? Behoeften kenbaar maken, hulp vragen. Herstel vanuit veerkracht, een (zelf)waarderende mindset en jouw innerlijk kompas.

  Zoals grenzen stellen. Op veel werkplekken gaat het erover. Middels onderzoeken, discussies en het maken van afspraken. Heel goed. En tegelijk is het nuttig om te weten hoe je, wanneer iemand die grenzen dreigt te vergeten, op een handige manier kunt zeggen: tot hier en niet verder. Tegen collega’s, managers, tv-presentatoren en voorzitters van voetbalbonden.

  Het communiceren van grenzen draait niet om het vertellen aan anderen wat zij moeten doen. Het gaat er in de eerste plaats om dat je anderen vertelt wat jij doet om zelf veilig en gezond te blijven. En daartoe leer je  een heleboel praktische tips. Gewenste gedragsverandering vanuit een aangepast ‘script’ bereik je onder meer met slimme zinnetjes voor allerlei situaties om duidelijk te maken waar de grens ligt. Telkens in drie varianten. Groen: zachte taal bij lage risico’s. Oranje: steviger taal bij groter gevaar. Rood: directe taal bij ernstige dreiging.

  Vragen? Contact ons vrijblijvend met je vragen via Astrid Anna Kuin: een belafspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks 0646065362. Op basis van een eerste gesprek ontvang je een maatwerkprogramma.

 • Loopbaancoaching en Outplacement

  loopbaanLoopbaanbegeleiding, van werk-naar-werk en outplacement: loopbaancoaching helpt je om je vragen in relatie tot werk en persoonlijk leven te benoemen en de verschillende mogelijkheden te onderzoeken en indien noodzakelijk een andere functie binnen of buiten de organisatie te vinden. Wij coachen ook "van werk-naar-werk"in samenspraak met alle betrokken partijen. En de ttansities in de loopbaancurve, hoe zelf regie te nemen op een brede loopbaanontwikkeling vanuit kansen en mogelijkheden? Wat geeft energie, waar ligt jouw (potentiële) kracht? Welke feedback ontvang je. Coachen op veranderingen, doelen en gedrag. Op vitaliteit (hoe blijf ik langer fit en energiek), op wendbaarheid binnen of buiten je organisatie, op netwerken. Onze loopbaancoaches zijn ook inzetbaar op loopbaanadvies en re-integratie 2e spoor. Gerelateerd aan coachen op Work/Life Balance en volgende gewenste uitdaging en fase in je levensloopbaan! Met aandacht voor je persoonlijke talenten, kwaliteiten, persoonlijke stijl, ervaring en expertise en de ontwikkelingen binnen en buiten jouw organisatie en op de arbeidsmarkt.

 • Leergang Loopbaancoaching (interne) jobcoaches, loopbaancoaches

  ImageLeergang Loopbaancoaching en begeleiding voor (interne) jobcoaches, (loopbaan)coaches die in korte tijd achtergronden, visie, houding en vaardigheden van coaching willen begrijpen en inzetten (mindset en gedrag/tools). Trainen van coachings vaardigheden en methoden. Inzicht in de eigen persoonlijke en professionele stijl en gewenste ontwikkeling, inbreng praktijksituaties, toepassen tools en feedback. Ervarend leren, diverse leerstijlen (h)erkennen en op kunnen afstemmen, zodat eigenaarschap bij cliënt/klant is en blijft. Ervaringen inbrengen, reflecteren en actieplan toepassen in de praktijk. Inzet GROW-model en Oplossingsgericht Coachen volgende uitdaging in loopbaan, doelen en gedrag. Waarderende feedback, doelgericht inzetten. Zie ook onze diverse Masterclasses, Oplossingsgericht Coachen (volgende uitdaging; schaalvragen, complimenterende feedback en eigen regie. "To embrace obstacles, leermindset en creatiespiraal, Systemisch coachen (boven- en onderstroom), Transactionele Analyse en Voice Dialogue, Mindfulness en overige methoden om (interne) klanten te coachen bij transities in levensloop en loopbaanfasen (transitiecurve).

 • Coachen Leidinggevenden en (Young) Professionals

  zonesPersoonlijke Coaching voor leidinggevenden en (young) professionals: hoe ook voor jezelf de tijd, rust en ruimte in te plannen voor professionele zelfreflectie en gewenste verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling . Als je er dagelijks alleen voor staat biedt de coach de ruimte om te reflecteren op ontwikkelingen in de context, successen en leerervaringen. Inzicht in jouw gedrag en interactie met betrokkenen en daar waar gewenst bij te sturen en te begrenzen vanuit eigen regie.  Aandacht voor persoonlijk leiderschap bij spanning, stress en deadlines vanuit een lerende en waarderende mindset. Je volgende uitdaging met stappenplan te benoemen, feedback te benutten. Je energiebalans, leefstijl, mentale en fysieke vitaliteit. We sluiten iedere sessie af met tips & tools voor een heldere vertaalslag naar je dagelijkse praktijk; deze ervaringen neem je mee in de daarop volgende coachsessies.

  Psychologische veiligheid, Work/Life Balance, fysieke en mentale vitaliteit: energiebalans en zelfzorg vanuit eigen regie, leren begrenzen. Eigen behoefte kenbaar maken en hulp leren vragen daar waar gepast, delen van dilemma's en kwetsbaarheden. Kantelen van negatieve gedachten patronen ("spiraal"), overtuigingen naar wat wel helpt, toekomstgericht. Systemisch werk: zonder oordeel het geheel en jouw rol en positie daarin neutraal, zonder oordeel waar te nemen, te reflecteren op wat mogelijk anders? Inzicht in de verschillende kanten/stemmen (bv. je innerlijke criticus, perfectionist of 'pleaser') in jezelf? Faciliteren van de interne dialoog vanuit persoonlijk leiderschap.  Diverse tools om in je dagelijkse routines  rust en reflectiemomenten in te bouwen om bewustere keuzes te maken vanuit je gezonde IK.

  Onze coaches worden ook ingezet op preventie en re-integreren Burn-Out, Long Covid en/of andere (medische of psychosociale) klachten, bij (signalen van) grensoverschrijdend gedrag. De ervaring leert hoe eerder je voor jezelf coaching regelt hoe effectiever. Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Astrid Anna Kuin, Senior Coach via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646065362.

   

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2023 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.