Professionele Ontwikkeling? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

 • Oplossingsgericht Coachen - Communiceren en Persoonlijk Leiderschap

  kampvuurBehoefte aan professionele en persoonlijke reflectie "een-op-een" of met collega(s) of team? Maatwerk Training Oplossingsgericht Coachen en Communiceren? Hoe de ander te coachen op eigenaarschap en een lerende oplossingsgerichte mindset? Hoe elkaar oplossingsgericht feedback te geven op krachtbronnen en gewenste volgende uitdaging> Stappenmodel Mission Possible. Kantelen naar wat wel, focus en toekomstgericht. Mission Possible, stappenplan. Wondervraag, schaalvraag. Check-In en Check-Out met vertaalslag naar de praktijk. Hoe wil je zorg dragen op een gezonde balans in je (werk)leven? Wat zijn jouw energiegevers en energievreters? Jouw kwaliteiten, talenten en gewenste persoonlijke en professionele ontwikkeling? Je tijdelijk te laten coachen op mentale en fysieke vitaliteit? We coachen je om vanuit een lerende mindset je reflectie en ontspanningsmomenten dagelijks in te bouwen. We sluiten iedere sessie af met een vertaalslag naar jouw praktijk. Diverse tips en tools.om je te beluisteren en te ondersteunen in je gewenste resultaten. Ervaren trainer en coach met ruime ervaring in het coachen van (young) professionals en leidinggevenden in diverse organisaties. Als trainer gecertificeerd door NOBCO met de Leergang Coaching. Als team coach diverse tools om je te ondersteunen in je communicatie en samenwerking met anderen. 

   

 • Coachen (Preventie) Burn-Out - Herstel & Re-integratie

  stress verzuimHoe draag jij zorg op je werk-privébalans? Je mentale en fysieke gezondheid, hoe van betekenis te zijn en de juiste keuzes te maken? Wij coachen je op je gewenste persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met skills, tips en tools passend bij jouw persoonlijke leefstijl en situatie.

  Hoe om te gaan met de (aan jezelf opgelegde) druk om te presteren? Professionele zelfreflectie: innerlijke stemmetjes vanuit je innerlijke perfectionist of criticus; je schuldig voelen? Hoe doorbreek je een soms negatieve gedachtenspiraal, waardoor je vanuit je automatische piloot bij stress of werkdruk gedrag inzet wat niet meer gezond is?

  We coachen je om signalen op tijd te leren (h)erkennen  en communiceren. Zelfzorg daadwerkelijk in je praktijk in te zetten, je eigen behoeften te (h)erkennen en te communiceren. Verwachtingenmanagement naar je omgeving: op tijd hulp te vragen, grenzen te stellen. We coachen je met diverse tools om ontspanning in je dag en weekritme in te bouwen ook tijdens stressmomenten, spannende privé of werksituaties.

   

 • Loopbaan Coaching en Outplacement

  loopbaanLoopbaanbegeleiding, van werk-naar-werk en outplacement: loopbaan coaching helpt je om je vragen in relatie tot werk en persoonlijk leven te benoemen en de verschillende mogelijkheden te onderzoeken en een andere functie binnen of buiten de organisatie te vinden. Hoe zelf de regie te nemen in jouw loopbaan, te investeren in jouw verdere gewenste persoonlijke en professionele ontwikkeling vanuit kansen en mogelijkheden? Wat geeft energie, waar ligt jouw (potentiële) kracht? Welke feedback ontvang je. Coachen op gewenste veranderingen, doelen en gedrag, Plan van Aanpak. Jouw privé/werk balans met aandacht voor je persoonlijke stijl, talenten, kwaliteiten, ervaring en expertise en de ontwikkelingen. kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

 • Leergang Loopbaancoaching (interne) jobcoaches, loopbaancoaches

  ImageLeergang Loopbaancoaching en begeleiding voor (interne) jobcoaches, (loopbaan)coaches die in korte tijd achtergronden, visie, houding en vaardigheden van coaching willen begrijpen en inzetten (mindset en gedrag/tools). Trainen van coachings vaardigheden en methoden. Inzicht in de eigen persoonlijke en professionele stijl en gewenste ontwikkeling, inbreng praktijksituaties, toepassen tools en feedback. Ervarend leren, diverse leerstijlen (h)erkennen en op kunnen afstemmen, zodat eigenaarschap bij cliënt/klant is en blijft. Ervaringen inbrengen, reflecteren en actieplan toepassen in de praktijk. Inzet GROW-model en Oplossingsgericht Coachen volgende uitdaging in loopbaan, doelen en gedrag. Waarderende feedback, doelgericht inzetten. Zie ook onze diverse Masterclasses, Oplossingsgericht Coachen (volgende uitdaging; schaalvragen, complimenterende feedback en eigen regie. "To embrace obstacles, leermindset en creatiespiraal, Systemisch coachen (boven- en onderstroom), Transactionele Analyse en Voice Dialogue, Mindfulness en overige methoden om (interne) klanten te coachen bij transities in levensloop en loopbaanfasen (transitiecurve).

 • Coachen Leidinggevenden en (Young) Professionals

  zonesPersoonlijke Coaching voor leidinggevenden en (young) professionals: hoe ook voor jezelf de tijd, rust en ruimte te nemen voor professionele zelfreflectie en gewenste verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling?

  Als je er dagelijks alleen voor staat biedt de coaching je de ruimte om te reflecteren op actuele ontwikkelingen in de context. Op successen en lessen voor jou, je team en organisatie. Je te coachen op persoonlijk leiderschap ook bij spanning, stress en deadlines vanuit een lerende en waarderende mindset. Je volgende uitdaging met stappenplan te benoemen en in te zetten; feedback te benutten. Je te coachen op je energiebalans, leefstijl, mentale en fysieke vitaliteit. We sluiten iedere sessie af met tips & tools voor een heldere vertaalslag naar je dagelijkse praktijk; deze ervaringen neem je mee in de daarop volgende coachsessies.

  Empathisch te luisteren: kantelen van negatieve gedachtenpatronen, spiraal naar wat wel helpt, toekomstgericht. Systemisch werk: professionele zelfreflectie zonder oordeel en diverse scenario's, oplossingen te benoemen. Faciliteren van de interne dialoog: inzicht in de verschillende stemmen  in jezelf, bijvoorbeeld je innerlijke criticus, perfectionist of 'pleaser'? En hoe hierin naar jezelf en je omgeving passend leiderschap in te zetten. Eigen behoefte kenbaar te maken en hulp te leren vragen daar waar gepast, delen van dilemma's en kwetsbaarheden. Als rolmodel psychologische veiligheid in teams.

  Diverse tools om in je dagelijkse routines  rust en reflectiemomenten in te bouwen om bewustere keuzes te maken vanuit je gezonde IK.

  Onze coaches worden ook ingezet op preventie en re-integreren Burn-Out, Long Covid en/of andere (medische of psychosociale) klachten, bij (signalen van) grensoverschrijdend gedrag. De ervaring leert hoe eerder je voor jezelf coaching regelt hoe effectiever. Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Astrid Anna Kuin, Senior Coach via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646065362.

   

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2024 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.