Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

 • Coach and Coffee To Go - Aan Zee/Duingebied - Combinatie Online en/of Fysiek

  assertiviteitCoach and Coffee To Go: Behoefte om al lerend en bewegend coaching in te zetten in je verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling? Coachen op mentale en fysieke gezondheid, wendbaarheid en veerkracht. Nieuw perspectief en hoop is als zuurstof voor de ziel. Coaching is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, meer werk- en leerplezier te creëren. Steeds meer organisaties en bedrijven zetten onze coaches in vanwege de meerwaarde. Behoefte aan coaching en een luisterend oor? De coaching is of/en hier in onze praktijkruimte gecombineerd met een wandeling aan zee of in het duingebied of online, of een combinatie. Je brengt in wat nu aandacht vraagt, vanuit je privé en/of werksituatie. Wat heb je nodig? Hoe blijf je zorg dragen op jezelf en op elkaar? Wat heb jij nodig? Tijdens de wandeling aandacht voor het hier en nu, mentale en fysieke mindset, coachtools met fun. Jou en elkaar te coachen vanuit kansen en mogelijkheden in deze nieuwe situatie op focus en flow, op prettige en effectieve routines, structuur en ritme., Vanuit ander perspectief, ontspanning met een glimlach, veerkracht en zelfcompassie? Inzicht in je gewoontepatronen vanuit je automatische piloot bij spanning, stress of werkdruk. Praktisch: belafspraak, start in praktijkruimte of achter station, wandelend coachen. Wij worden als coaches en trainers ruim 20 jaar ingezet op vitaliteit, mentale en fysieke gezondheid. Met als resultaat persoonlijke en professionele ontwikkeling; werk- en leerplezier.  Zie ESF Vitaliteitsprogramma bij Top Drie Beste Werkgevers, bij Rode Kruis en bij diverse organisaties profit en non-profit. Wil jezelf een aantal keren een coachsessie? Of wil je jezelf trainen in de rol van coach met coaching skills & tools? Heb je mogelijk nog Opleidingsbudget 2021 te besteden? De coaching is te combineren met maatwerk training een-op-een.  Zie ook de Leergang Coaching en Coachend Leiderschap, internationaal gecertificeerd met het European Quality Award NOBCO/EMCC. En Masterclass Mindfulness en (Zelf)Compassie Training. Of Team Coaching/Training, Lerende teams en Feedback vragen en ontvangen. Vragen over Coaching/Training a la Carte? Bel of mail ons voor een eerste korte belafspraak en je ontvangt een maatwerkprogramma en offerte afgestemd op je wensen en budget.

 • Coach Labs - Corona - Future Proof

  stress verzuimCoach Labs - professionele leergemeenschappen met peer-feedback, lerende organisaties, lerende teams, leidinggevenden en professionals. Met deze coach labs faciliteren wij organisaties en communites om tot creatieve oplossingen en initiatieven hoe om te gaan met ontwikkelingen ten gevolge van Corona. Vanuit verbinding faciliteren wij de dialoog, waarbij wij coachen op gewenste veranderingen, doelen en gedrag. Hoe voor en met elkaar van betekenis te zijn in deze transitie, waarbij we effectief bewegen op wat nodig is. Meer waarde leveren onder veranderende omstandigheden, collectieve ambitie benoemen. Kennis en vaardigheden benutten met directe vertaalslag naar ieders praktijk. Deze ervaringen worden in de volgende sessie ingebracht . Coachen op boven en onderstroom, op mindset (overtuigingen) en gedrag. Met inzet van diverse creatieve tools om elkaar te coachen en tot optimaal resultaat te komen. Action Learning en interventies boven en onder de waterlijn. U-curve. Coachcirkel met leergroep of team: vraag onze brochure via mail aan of boek nu een eerste afspraak! Onze allround coaches zijn gewend maatwerk te leveren in samenspraak met de klant (organisatie). Wij benutten collectieve kennis, inzichten, vaardigheden en innovatieve oplossingen. Met onze ruim 25 jaar ervaring en positieve evaluaties van klanten,(young) professionals, managers uit profit en non-profit organisaties combineren wij inzichten vanuit het systemisch werk, positieve pscyhologie en het pragmatisch acht stappen coachingsmodel, waarbij u na afloop met duidelijke inzichten en opdrachten in uw praktijk aan de slag gaat.

 • Loopbaancoaching en Outplacement

  loopbaanLoopbaanbegeleiding, van werk-naar-werk en outplacement: loopbaancoaching helpt je om je vragen in relatie tot werk en persoonlijk leven te benoemen en de verschillende mogelijkheden te onderzoeken en indien noodzakelijk een andere functie binnen of buiten de organisatie te vinden. Wij coachen ook "van werk-naar-werk"in samenspraak met alle betrokken partijen. En de ttansities in de loopbaancurve, hoe zelf regie te nemen op een brede loopbaanontwikkeling vanuit kansen en mogelijkheden? Wat geeft energie, waar ligt jouw (potentiële) kracht? Welke feedback ontvang je. Coachen op veranderingen, doelen en gedrag. Op vitaliteit (hoe blijf ik langer fit en energiek), op wendbaarheid binnen of buiten je organisatie, op netwerken. Onze loopbaancoaches zijn ook inzetbaar op loopbaanadvies en re-integratie 2e spoor. Gerelateerd aan coachen op Work/Life Balance en volgende gewenste uitdaging en fase in je levensloopbaan! Met aandacht voor je persoonlijke talenten, kwaliteiten, persoonlijke stijl, ervaring en expertise en de ontwikkelingen binnen en buiten jouw organisatie en op de arbeidsmarkt.

 • Leergang Loopbaancoaching (interne) jobcoaches, loopbaancoaches

  ImageLeergang Loopbaancoaching en begeleiding voor (interne) jobcoaches, (loopbaan)coaches die in korte tijd achtergronden, visie, houding en vaardigheden van coaching willen begrijpen en inzetten (mindset en gedrag/tools). Trainen van coachings vaardigheden en methoden. Inzicht in de eigen persoonlijke en professionele stijl en gewenste ontwikkeling, inbreng praktijksituaties, toepassen tools en feedback. Ervarend leren, diverse leerstijlen (h)erkennen en op kunnen afstemmen, zodat eigenaarschap bij cliënt/klant is en blijft. Ervaringen inbrengen, reflecteren en actieplan toepassen in de praktijk. Inzet GROW-model en Oplossingsgericht Coachen volgende uitdaging in loopbaan, doelen en gedrag. Waarderende feedback, doelgericht inzetten. Zie ook onze diverse Masterclasses, Oplossingsgericht Coachen (volgende uitdaging; schaalvragen, complimenterende feedback en eigen regie. "To embrace obstacles, leermindset en creatiespiraal, Systemisch coachen (boven- en onderstroom), Transactionele Analyse en Voice Dialogue, Mindfulness en overige methoden om (interne) klanten te coachen bij transities in levensloop en loopbaanfasen (transitiecurve).

 • Coachen Leidinggevenden, Professionals, Teams

  coachPersoonlijke en Team Coaching: elkaar coachen op volgende uitdaging in verdere professionele ontwikkeling (vanuit ambitie of urgentie): collectieve en individuele ambitie. Coaching is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, meer werk- en leerplezier te creëren. Steeds meer organisaties en bedrijven zetten onze coaches in vanwege de meerwaarde. Psychologische veiligheid, verbinding en vertrouwen. Coaching online en/of fysiek: inzicht in jouw persoonlijk profiel en coachen op verdere gewenste professionele ontwikkeling. Coachen vanuit kansen en mogelijkheden. Inzicht in jouw patronen bij stress en/of ambitie; feedback uit je nabije omgeving benutten. Inzicht in je persoonlijke stijl, valkuilen en allergie, gewenste ontwikkeling inzetten in je dagelijkse praktijk. Tips en tools in de dagelijkse praktijk. Werkgeluk, 12 steps to Happiness. Aandacht voor autonomie en vrijheid in professioneel handelen naar de klanten/doelgroepen, verbinding, erkenning en zingeving, vitaliteit, focus en flow. Positieve evaluaties van onze klanten, gemiddeld een negen, ING, Rode Kruis, Onderwijs, Aon, Top Drie Beste Werkgevers. Iedere klant is uniek en ontvangt een maatwerkprogramma met passende tools en werkwijze. Feedback/Waardering van klanten over de coach: "Iemand die meekijkt en meeleeft vanaf de zijlijn. Iemand die het hele (ontwikkelings-)proces in de gaten houdt op benoemde doelstelling. Iemand die positief is en aanmoedigt en respons geeft ook op momenten dat je het niet verwacht. Haar feedback ook in mails en tussentijds contact. Haar betrokkenheid." En: "Het motiveren en tools aanreiken. Meer mijn positie kunnen innemen in de organisatie. Het positief stimuleren.". Het coachen (aan zee of bij u op locatie of nabij uw locatie) levert zelfreflectie, inzicht, focus en bijsturing in de praktijk, ervarend te leren met behulp van een diversiteit aan skills en tools en plezier en humor.

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2021 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.