Professionele Ontwikkeling? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

 • Oplossingsgericht Coachen - Communiceren en Persoonlijk Leiderschap

  kampvuurBehoefte aan professionele en persoonlijke reflectie "een-op-een" of met collega(s) of team? Maatwerk Training Oplossingsgericht Coachen en Communiceren? Hoe de ander te coachen op eigenaarschap en een lerende oplossingsgerichte mindset? Hoe elkaar oplossingsgericht feedback te geven op krachtbronnen en gewenste volgende uitdaging> Stappenmodel Mission Possible. Kantelen naar wat wel, focus en toekomstgericht. Mission Possible, stappenplan. Wondervraag, schaalvraag. Check-In en Check-Out met vertaalslag naar de praktijk. Hoe wil je zorg dragen op een gezonde balans in je (werk)leven? Wat zijn jouw energiegevers en energievreters? Jouw kwaliteiten, talenten en gewenste persoonlijke en professionele ontwikkeling? Je tijdelijk te laten coachen op mentale en fysieke vitaliteit? We coachen je om vanuit een lerende mindset je reflectie en ontspanningsmomenten dagelijks in te bouwen. We sluiten iedere sessie af met een vertaalslag naar jouw praktijk. Diverse tips en tools.om je te beluisteren en te ondersteunen in je gewenste resultaten. Ervaren trainer en coach met ruime ervaring in het coachen van (young) professionals en leidinggevenden in diverse organisaties. Als trainer gecertificeerd door NOBCO met de Leergang Coaching. Als team coach diverse tools om je te ondersteunen in je communicatie en samenwerking met anderen. 

   

 • Coachen Leidinggevenden en (Young) Professionals

  zonesPersoonlijke Coaching voor leidinggevenden en (young) professionals: hoe ook voor jezelf de tijd, rust en ruimte te nemen voor professionele zelfreflectie en gewenste verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling?

  Als je er dagelijks alleen voor staat biedt de coaching je de ruimte om te reflecteren op actuele ontwikkelingen in de context. Op successen en lessen voor jou, je team en organisatie. Je te coachen op persoonlijk leiderschap ook bij spanning, stress en deadlines vanuit een lerende en waarderende mindset. Je volgende uitdaging met stappenplan te benoemen en in te zetten; feedback te benutten. Je te coachen op je energiebalans, leefstijl, mentale en fysieke vitaliteit. We sluiten iedere sessie af met tips & tools voor een heldere vertaalslag naar je dagelijkse praktijk; deze ervaringen neem je mee in de daarop volgende coachsessies.

  Empathisch te luisteren: kantelen van negatieve gedachtenpatronen, spiraal naar wat wel helpt, toekomstgericht. Systemisch werk: professionele zelfreflectie zonder oordeel en diverse scenario's, oplossingen te benoemen. Faciliteren van de interne dialoog: inzicht in de verschillende stemmen  in jezelf, bijvoorbeeld je innerlijke criticus, perfectionist of 'pleaser'? En hoe hierin naar jezelf en je omgeving passend leiderschap in te zetten. Eigen behoefte kenbaar te maken en hulp te leren vragen daar waar gepast, delen van dilemma's en kwetsbaarheden. Als rolmodel psychologische veiligheid in teams.

  Diverse tools om in je dagelijkse routines  rust en reflectiemomenten in te bouwen om bewustere keuzes te maken vanuit je gezonde IK.

  Onze coaches worden ook ingezet op preventie en re-integreren Burn-Out, Long Covid en/of andere (medische of psychosociale) klachten, bij (signalen van) grensoverschrijdend gedrag. De ervaring leert hoe eerder je voor jezelf coaching regelt hoe effectiever. Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Astrid Anna Kuin, Senior Coach via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646065362.

   

 • Communicatie en gedrag - Onderlinge samenwerking

  assertiviteitLerende organisaties, teams en het Hybride werken en effectief samenwerken vragen om proactieve communicatie en gedrag, vanuit eigenaarschap en persoonlijk leiderschap.. Hoe je mentale en fysieke vitaliteit optimaal te bewaken vanuit veerkracht en een lerende mindset, vanuit zelfvertrouwen en zelfzorg. Aandacht hoe je open communicatie en gedrag dusdanig in te zetten dat je (schaduw)patronen vanuit je automatische piloot doorbreekt en bijstuurt naar gezond en proactief gedrag. Duidelijk je grenzen te stellen en behoeften onderling te delen. Hoe van reactief naar proactief gedrag en je gewenste professionele ontwikkeling vorm te geven. Bewust te zijn van je persoonlijke stijl, tips en tools. Inzicht in je kwaliteiten en eventuele valkuilen en hoe je volgende uitdaging in de praktijk vorm te geven en feedback te benutten. Transactionele Analyse en Mindfulness. De regisseur van je eigen levensreis en loopbaan. Tijdens deze coaching, training leer je de verschillende gedrags- en communicatiestijlen te herkennen, op af te stemmen en te beïnvloeden. 

 • Leergang Team Coaching - Coaching & Facilitation Skills & Tools - Maatwerk ervaren coaches

  human castels

  Deze Leergang Team Coaching - Coaching & Facilitation Skills and Tools voor ervaren (team)coaches, coachend leidinggevenden en professionals: dit diepgaande 10-daagse trainingsavontuur om jezelf verder te ontwikkelen in de rol van  (interne) teamcoach of agile coach, gaat in op interventies van de teamcoach en het faciliteren van gedragsverandering lerende teams (of zelforganiserende teams) en organisaties. Om teams te coachen in deze complexe en veranderende omgeving vanuit de bedoeling meerwaarde en wendbaarheid te leveren naar klanten en doelgroepen. Hybride teams te coachen: als teamcoach doorleef je de visie en principes van coaching, de waarden als respect en transparantie, competenties en toepassingen. Je bent de ambassadeur en het rolmodel van jouw organisatie. Je begeleidt teams en de organisatie in de transitie naar/in het paradigma van "vertrouwen en loslaten", te faciliteren op de collectieve ambitie en doelen van de organisatie; op boven- en onderstroom. Leidinggevenden te coachen op een transitie in paradigma, rollen, professionele zelfreflectie en ontwikkeling; waarden en rolmodel. Om teams te coachen op resultaten vanuit visie, bedoeling met heldere kaders, onderling vertrouwen. Te coachen op een lerende, innoverende mindset, vanuit psychologische veiligheid in een optimaal leerklimaat, waarin successen en "fouten" gedeeld worden en van geleerd wordt. Te coachen op diversiteit binnen en tussen teams, waar verschillen in perspectieven gedeeld worden. Maatwerk Programma voor ervaren (team)coaches, CRKBO-geregistreerd.

   

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2024 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.