Future Proof - Investeren in professionele ontwikkeling?

Neem vrijblijvend contact op

zomerklankenWij organiseren deze zomeravonden klankschaalsessies gecombineerd met oefeningen vanuit de Mindfulness en Zelf Compassie training. Wij werken daarnaast met geleide fantasie en kaarten, zo ook indien gewenst met kaarten passend bij persoonlijke transities of transities in relaties, in organisaties. Het is ook mogelijk met de talking stick te starten. Bij mooi weer zijn de klanschaal sessies buiten bij het kampvuur, bij minder mooi weer zijn de sessies binnen in onze werkruimte. Wij verzorgen ook In Company  vitaliteitsprogramma's training/coaching op locatie of aan zee: preventie ziekteverzuim en burn-out. Creëer tijd en ruimte om coaching in te zetten.

Maatwerkprogramma afgestemd op jouw gewenste work/life balance met keuze uit diverse vitaliserende werkvormen om verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling in te zetten. Oplossinsgericht coachmodel, Mindfulness en (zelf)compassietraining, oefeningen vanuit het huis van werkvermogen op persoonlijk en proactief leiderschap binnen de context van jouw team en organisatie (zelforganiserende teams). Praktijkruimte tegenover station Castricum of aan zee of op locatie klant. Systemisch werk en talentgerichte coachingsmethoden om meer inzicht te verkrijgen en verdere gewenste ontwikkeling te benoemen en in te zetten. Wij coachen vanuit het GROW-model en diverse creatieve werkvormen om je talenten, sterktebronnen en kwaliteiten te bekrachtigen en in te zetten op je verdere gewenste professionele en persoonlijke ontwikkeling.  

Creëer tijd en ruimte voor jezelf en/of je (zelfsturende) team met een of meerdere coachingssessies: wat vraagt aandacht en hoe wil je je verder (professioneel) ontwikkelen? Wij hebben in onze samenwerking de keuze uit diverse coachingsmethoden. Astrid Anna Kuin is allround senior loopbaan- en teamcoach en met het European Quality Award - NOBCO/EMCC - gecertificeerd als trainer/coach; zie Leergang Coaching NOBCO/EMCC. Haar roots liggen in de antropologie (cultuurverandering in organisaties/teams) en bedrijfskunde (interdisciplinaire aanpak om performance klant- en resultaatgericht te versterken binnen de context markt/omgeving)(coachen/trainen op zelfsturend en zelfoplossend vermogen bij professionals, teams). Vervolgens heeft zij zich afgelopen 20 jaar als supervisor (UVA) en psycholoog/therapeut bijgeschoold bij het RINO. Daarnaast is zijn in het verleden ingezet als (HR) professional en (interim) manager in profit en non-profit organisaties. Zij coacht teams en professionals op vitaliteit, Work/Life Balance, vanuit RET (aandacht voor je innerlijke criticus of perfectionst om er slecht een paar te noemen), vanuit Transactionele Analyse en Voice Dialogue, als ook vanuit het oplossingsgericht coachen en persoonlijk leiderschap. Mindfulness en de Compassie Training bieden ondersteunende ontspannings- en visualisatieoefeningen om vanuit eigen kompas je koers te varen. Het focussen ondersteunt je om toekomstgericht je gewenste veranderingen verder vorm te geven, de coach is je tijdelijke gids en nodigt je uit in je omgeving je buddies in te schakelen en afspraken te benoemen en uit te voeren. Deze ervaringen zijn weer onderwerp van gesprek in de daarop volgende bijeenkomst. Wij nodigen klanten uit om naast het rationele vermogen ook associatieve en creatieve vermogens vanuit een lerende Mindset in te zetten en te groeien. Het afgelopen jaar is zij namens Coaching in Organisaties onder andere door AON en het Rode Kruis Nederland ingezet op vitaliteitsprogramma's en teambuilding - wij coachen en trainen klanten vanuit profit en non-profit organisaties: zie klanten en evaluaties klanten. Zie Work/Life Balance (vitaliteitprogramma's) en de Masterclass/Teambuilding Oplossingsgericht Coachen en Persoonlijk Leiderschap.

Wij werken deels in de praktijk en indien gewenst deels al wandelend in het bos en duinlandschap tot aan het strand en zee. Persoonlijke en professionele ontwikkeling kent verschillende seizoenen, zoals ook de seizoenen in de natuur: neem tijd voor uzelf te benoemen wat nu aandacht vraagt, wat uw kracht is en wat uw verdere gewenste ontwikkeling of verandering/doelen zijn. Ieder seizoen heeft zijn schoonheid en vraagt onderhoud; van lente tot zomer en herfst als ook winter. Wij werken met elkaar in de praktijkruimte tegenover het station richting Bakkum en indien passend in het PWN duingebied, gelegen achter het Intercitystation Castricum NH. 

Doelgroep

Persoonlijke coaching

(HR)Managers, professionals, medewerkers (zelfsturende)teams: een ieder die aandacht en inzicht willen op een aantal vragen/thema's en hier anders in willen handelen en vanuit duidelijker perspectief/focus (hernieuwde) mogelijkheden en oplossingen willen inzetten. 

Teambuilding aan zee

Wij worden zeer regelmatig gevraagd door teams voor teambuilding aan zee. De methodiek, vaak creatieve werkvormen wordt afgestemd op gewenste resultaten en ontwikkeling voor het team. Professionele feedback kan hier juist uitstekend in meegenomen worden en versterkt het team in haar performance. 

Vorm en uitvoering 

Een intake gesprek gaat vooraf aan de sessie. Daarbij is er ruimte voor individuele vragen en wensen. Startpunt van de wandeling is aan zee of in het bos (achter het station) met als je dat wilt een cappucino of thee in café Zeezicht aan zee of Grand Cafe Mezza Luna tegenover het station. Klanten benoemen als positief effect dat het hen energie en nieuwe inzichten geeft. 

wandelend coachen met Coaching in Organisaties

 

Waar?

Castricum, Natuurgebied Noordhollands Duinreservaat; bossen, duinen en zee met een gevarieerd aantal wandelingen.

Bereikbaarheid

Auto: Parkeergelegenheid op alle startpunten van de wandeling.

Trein: Castricum NS Intercitystation, met huurfiets of wandelend naar startpunt.

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2018 Coaching in Organisaties | Webdesign by Semster.