Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

pagina 2

Training Coaching and Facilitation Skills, this in-depth five modules of ftwo days training adventure to develop yourself as a professional Agile Coach | Scrum master discusses both Agile techniques and coaching and facilitating behavioural change. The In Company program on this page is designed for In Company purpose in to two modules, see below for more details. As a coach you will experience the Agile principles, values and applications. You are the ambassador and the role model of your organization. During this intensive and interactive training you will be trained in coaching skills and you will learn to get people moving at individual and group level. Agile transformations prove not to be that simple in practice, there is a lot of room for input of own practical cases. Training is given by two regular trainers, have extensive experience and therefore also have a great deal of practical knowledge. Certificate Agile Coach (after completion of module 1 & 5, see program). 

  

Enroll via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

pagina 1

 English

Agile coach opleiding: Coaching & Facilitating Skills: deze diepgaande 10-daagse trainingsavontuur om jezelf te ontwikkelen als een professionele Agile Coach, Scrum master, (Interne) teamcoach gaat in op zowel agile techniek als coachen en faciliteren van gedragsverandering zelforganiserende teams en organisaties. Als coach doorleeft u de Agile principes, waarden en toepassingen. U bent de ambassadeur en het rolmodel van uw organisatie. Tijdens deze intensieve en interactieve opleiding wordt u getraind in de coaching vaardigheden en leert u mensen op individueel en groepsniveau in beweging te brengen. Agile transformaties blijken niet zo eenvoudig te zijn in praktijk, er is veel ruimte voor inbreng van eigen praktijkcasussen. Opleiding wordt gegeven door twee vaste trainers, hebben ruime ervaring en beschikken daardoor ook over veel praktijkkennis. Certificaat Agile Coach. Brochure op aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

pagina 1

Leergang (Team)Coaching: Coaching & Facilitating Skills: dit diepgaande 10-daagse trainingsavontuur om jezelf te ontwikkelen als (interne) teamcoach, gaat in op interventies van de (team)coach en het faciliteren van gedragsverandering (zelforganiserende/lerende) teams en organisaties. Om teams te coachen in deze complexe en veranderende omgeving vanuit de bedoeling meerwaarde en wendbaarheid te leveren naar klanten en doelgroepen. Hybride teams te coachen: als coach doorleeft u de visie en principes van coaching, de waarden als respect en transparantie, competenties en toepassingen. U bent de ambassadeur en het rolmodel van uw organisatie. U begeleidt teams en de organisatie in het paradigma vanuit vertrouwen en loslaten, te faciliteren op de collectieve ambitie en doelen van de organisatie. Te coachen op boven- en onderstroom. En teams te coachen op resultaten vanuit heldere kaders, onderling vertrouwen en optimaal leerklimaat (psychologische veiligheid) waarin successen en "fouten" gedeeld worden en van geleerd wordt. Te coachen en faciliteren op lerend en innoverend vermogen in meerwaarde naar doelgroepen. Te coachen op de transitiecurve van 'ego naar eco' vanuit vertrouwen, open en heldere communicatie, feedback en aanspreekcultuur. Tijdens deze intensieve en interactieve opleiding wordt u getraind in de coaching vaardigheden en leert u mensen op individueel en groepsniveau in beweging te brengen. Het faciliteren en coachen van teams (en organisaties) blijkt niet zo eenvoudig te zijn in praktijk, er is veel ruimte voor inbreng van eigen praktijkcasussen. In verband met de Corona- maatregelen is het mogelijk de Leergang als Intensive te volgen, u ontvangt 'een-op-een' training en coaching (maatwerk afgestemd op uw praktijk en gewenste ontwikkeling/resultaten). De training wordt fysiek gegeven door senior trainer/(team)coach met ruime ervaring en daarmee veel praktijkkennis met Certificaat EQA, European Quality Award NOBCO/EMCC. Start: Najaar 2021! Op zoek naar een teamcoach voor teambuilding? Zie Teambuilding voor MT en andere teams in uw organisatie. Over coachend leiderschap: Training Coachend Leidinggevenden Tips Tools & Skills - Coachingsvaardigheden teamleiders, leidinggevenden, (interne) teamcoaches. Contact ons over een maatwerk programma passend bij uw organisatie en gewenste professionele ontwikkeling.

 

We helpen leiders om complexiteit te gebruiken als de sleutel die nieuwe mogelijkheden ontsluit voor een betere toekomst. De enorme toename van complexiteit heeft ervoor gezorgd dat veel leiders - en hun hele organisatie - zijn blijven steken in oude tools en denkwijzen die gewoon niet werken in deze nieuwe wereld.

drie bruggen

Door Leiderschap ontwikkeling, helpen we leiders en organisaties niet alleen de complexiteit te tolereren, maar leren ze het ook in hun voordeel te gebruiken om flexibeler, creatiever en succesvoller te worden in een snel veranderende wereld. De mate van verandering in de zakenwereld van vandaag is groter dan ons vermogen om te reageren. In een wereld die vaak wordt beschreven als VUCA (Volatile, Uncertain, Complex and Ambiguous), zijn er belangrijke tektonische verschuivingen die een nieuwe mentaliteit van leiderschap vereisen. We trainen jou in de rol van facilitator of coach! In Company programma en facilitering van vergaderingen. Een strategie-retraite met Organisatie of Organisatie onderdeel? We faciliteren het samen met agile leiders en facilitators in uw organisatie.We willen beleidsmakers aanmoedigen om de verborgen wijsheid in hun organisatie beter te benutten en meer collega's te betrekken bij het opstellen van solide strategieën.

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2021 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.