Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

klantenOnze klanten zijn teams, professionals en leidinggevenden vanuit profit en  non-profit organisaties. Zie onze evaluaties door klanten. Ingezet bij diverse onderwijsinstellingen, in de zorg Top Drie Beste Werkgevers, gecertificeerd als teamcoach Buurtzorg, De Baak, Rode Kruis Hoofdkantoor en landelijk, Politie Amsterdam/ Amstelland, ING, Aon Hewitt, Aegon, Rabobank, Koninklijk Instituut van de Tropen -KIT, Ministerie OCW, DUO, Ministerie EZ Klimaat, Koninklijke Marine, Ministerie van Defensie, Ministerie Buitenlandse Zaken Klimaat, Gemeente Amsterdam, UVA/VU, MKB, en diverse zorg- en onderwijsinstellingen.

Image Coaching in Organisaties heeft  met haar partners ruim dertig jaar ervaring met (team)coachen en trainen van professionals, teams en leidinggevenden van non-profit en profit organisaties. Afgelopen 10 jaar zijn wij actief in diverse onderwijsinstellingen. Ons bureau bestaat uit een team van (team)coaches, trainers en (HR) professionals, agile coaches en scrum masters.Met onze trainingen communicatieve en coachingsvaardigheden (internationaal geaccrediteerd met het European Quality Award NOBCO/EMCC), coachend leiderschap en persoonlijk leiderschap, vitaliteit en work/life balance ondersteunen onze partners de klant om tot optimale resultaten te komen. Effectieve teams, resultaten en vertrouwen. Een leer- en verbetercultuur waar successen en "fouten" gedeeld worden en met elkaar van te leren. Elkaar te coachen in een leerklimaat van vertrouwen en  gelijkwaardigheid, respect en transparantie, eigenaarschap en verantwoordelijkheid. Hoe ieder van betekenis en meerwaarde kan zijn naar de klanten/doelgroepen. Wij trainen en coachen teams, professionals en leidinggevenden op persoonlijke en proactief leiderschap, En coachingsvaardigheden in te zetten op onderlinge samenwerking en communicatie vanuit een lerende mindset met waarderende professioneel constructieve feedback (lerende teams). Diverse In Company Maatwerk Trainingen mogelijk. Eerste intake zonder kosten bij de klant.  

Locaties voor coachingDe trainingen en opleidingen worden grotendeels In Company verzorgd en de locatie wordt in overleg met de klant gekozen. Trainingen en opleidingen met een Open Inschrijving (deelnemers uit verschillende organisaties) worden in Amsterdam, Den Haag of Castricum aan zee gegeven. Ons werkgebied is geheel Nederland en Barcelona.

Astrid Anna Kuin - Managing DirectorCoaching in Organisaties heeft 30 jaar ervaring in samenwerkingsprojecten, organisatieontwikkeling naar zelfsturende en zelforganiserende teams en professionals. Agile organiseren en Agile Coaching ondersteunen wij met teamcoaching en training. Met de trainingen leiderschap en coachend leiderschap ondersteunt managers en professionals in het focussen op resultaten, kwaliteit, meerwaarde en wendbaarheid in de dienstverlening naar de (potentiële) klanten en doelgroepen..

gedragscodeDe trainers, adviseurs en coaches kunt u aanspreken op de gedragscodes van supervisoren/coaches en HR-professionals van de beroepsverenigingen waar wij bij aangesloten zijn, nml. LVSC (Landelijke Vereniging Supervisoren en Coaches), en NVO2 (Nederlandse Vereniging van HRD-professionals in Ontwikkelen en Opleiden) en op de Privacy AVG. Voor verdere informatie kunt u hier verder lezen.

 

nobcoVanaf 1995 leiden wij coaches op en is met het trainingsprogramma van de Leergang Agile Coaching en Coachend Leiderschap met het European Quality Award gecertificeerd door de NOBCO/EMCC (European Mentoring  & Coaching Council). Wij zijn met diverse Masterclasses gecertificeerd om via onze beroepsvereniging NOBCO/EMCC PE-punten toe te kennen.

coaching van de coach

I’ve completed my coaching with Astrid Anna Kuin. I believe that the sessions were very productive and have definitely helped me move forward in managing my work.  Astrid was very helpful and focused on helping me achieve my objectives. We steered a simple course which always kept my objectives in sight and which I found helpful, as I can easily be distracted....

contact opnemen met Coaching in OrganisatiesBent u op zoek naar coaching of training? Iedere klant, individueel, team of organisatie, vraagt om een maatwerk pakket, waarbij de methode volgend is.

werkwijze coachenBij coachen en trainen gaat het om in samenspraak met de klant(organisatie) de managers en professionals en medewerkers te coachen om betere resultaten te behalen, beter te leren en zich professioneel steeds meer te ontwikkelen vanuit zelflerend en zelfoplossend als ook het zelfaccepterend vermogen. 

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2019 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.