Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

as15 200Coaching In Organisaties ondersteunt organisaties in het leveren van meerwaarde en wendbaarheid naar (interne) klanten en doelgroepen. Ons bedrijf is al 30 jaar leidend in de markt met persoonlijke coaching, executive coaching, team coaching en (maatwerk) trainingen op leiderschap, onderlinge samenwerking en communicatie. Elkaar onderling te coachen op eigenaarschap, werk- en leerplezier, de work-life balance, focus, flow en vitaliteit. Het Hybride werken vraagt om passend leiderschap en teamcoaching. Team Coaching is een krachtig instrument om resultaten en kwaliteit te verbeteren. De onderlinge communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, meer werk- en leerplezier te creëren. Met het Hybride werken zetten steeds meer organisaties onze (team)coaches in vanwege de meerwaarde. Met het team effectiviteitsmodel voor succesvolle team gaan teamleden aan de slag met een diversiteit aan tools die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. We coachen op 1. Resultaat en focus 2. Verantwoordelijkheid nemen 3. Betrokkenheid onderling 4. Delen van verschillen in stijl en inzichten 5 Onderling vertrouwen en psychologische veiligheid binnen en tussen teams. Met het hybride werken onderling successen en "fouten", aandachtspunten te delen en van te leren. Professioneel constructieve feedback zorgvuldig in te zetten om het potentieel aan krachtbronnen individueel en als team optimaal te benutten (diversiteit en inclusie). Aandacht voor elkaar door empathisch te luisteren vanuit de dialoog, op boven en onderstroom, gedrag en mindset. Met elkaar de collectieve ambitie en persoonlijke ambitie te delen, kwaliteiten en valkuilen, gewenste professionele ontwikkeling. Deze persoonlijke ambitie te relateren aan de collectieve ambitie van het team. Te coachen op een heldere visie van de organisatie met duidelijke kaders, het "wat" en het "hoe". Hybride werken: wat vraagt dit van de professionals, de leidinggevenden en de teams? Lees ons interview in Elsevier "Omgaan met veranderende markten en het Hybride werken vraagt om teamcoaching". "Het team presteert optimaal als persoonlijke en collectieve ambitie samen kunnen komen.". Onze trainers en (team) coaches zijn actief in de profit en non-profit organisaties, onder andere Top Drie Beste Werkgevers, met een gemiddeld evaluatiescore van een negen,

coaching van de coach

I’ve completed my coaching with Astrid Anna Kuin. I believe that the sessions were very productive and have definitely helped me move forward in managing my work.  Astrid was very helpful and focused on helping me achieve my objectives. We steered a simple course which always kept my objectives in sight and which I found helpful, as I can easily be distracted....

klantenOnze klanten zijn teams, professionals en leidinggevenden vanuit profit en  non-profit organisaties. Zie onze evaluaties door klanten. Ingezet bij diverse onderwijsinstellingen, in de zorg Top Drie Beste Werkgevers, gecertificeerd als teamcoach Buurtzorg, De Baak, Rode Kruis Hoofdkantoor en landelijk, Politie Amsterdam/ Amstelland, ING, Aon Hewitt, Aegon, Rabobank, Koninklijk Instituut van de Tropen -KIT, Ministerie OCW, DUO, Ministerie EZ Klimaat, Koninklijke Marine, Ministerie van Defensie, Ministerie Buitenlandse Zaken Klimaat, Gemeente Amsterdam, UVA/VU, MKB, en diverse zorg- en onderwijsinstellingen, IBSW (Schouten en Nelissen).. Coachen en trainen actuele ontwikkelingen Corona vanuit verbinding, met aandacht op zelfzorg, balans en eigen regie. Zie Aandacht - Coach en Team Journey  te faciliteren vanuit dialoog in het nieuwe sociale normaal. 

Locaties voor coachingDe trainingen en opleidingen worden grotendeels In Company verzorgd en de locatie wordt in overleg met de klant gekozen. Trainingen en opleidingen met een Open Inschrijving (deelnemers uit verschillende organisaties) worden in Amsterdam, Den Haag of Castricum aan zee gegeven. Ons werkgebied is geheel Nederland en Barcelona.

contact opnemen met Coaching in OrganisatiesBent u op zoek naar persoonlijke coaching, teamcoaching of training? Iedere vraag, gewenste professionele en persoonlijke ontwikkeling en resultaat vraagt om een maatwerk programma.  De te trainen skills & tools worden afgestemd op uw praktijk en gewenste veranderingen, doelen en gedrag afgestemd op uw (gewenste) organisatiecultuur. Wij coachen lerende teams en organisaties, zodat zij van (meer)waarde en wendbaarheid zijn naar klanten en doelgroepen. Vragen? Schroom niet ons te contacten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een belafspraak in te plannen via drs Astrid Anna Kuin. Wij reageren binnen 24 uur. Op basis van dit gesprek ontvangt u een maatwerk programma afgestemd op actuele ontwikkelingen en gewenste resultaten. Coaching in Organisaties heeft met de Leergang Coaching, Coachend Leiderschap het certificaat European Quality Award NOBCO/EMCC. En is ingezet bij Top Drie Beste Werkgevers via Europees Subsidie Fonds (ESF). Onze Senior (Team)Coaches/Trainers werken landelijk (zie klanten en evaluaties door klanten). Zij hebben ervaring als (HR) (interim) manager  en professional in zowel profit en als ook non-profit organisaties.

nobcoVanaf 1995 leiden wij leidinggevenden, professionals, (team)coaches op met het trainingsprogramma van de Leergang  Coaching en Coachend Leiderschap met het European Quality Award gecertificeerd door de NOBCO/EMCC (European Mentoring  & Coaching Council). Wij zijn met diverse Masterclasses gecertificeerd om via NOBCO/EMCC PE-punten toe te kennen.

gedragscodeDe trainers, adviseurs en coaches kunt u aanspreken op de gedragscodes van (team)coaches, trainers en HR-professionals van de beroepsverenigingen waar wij bij aangesloten zijn, nml. NVP, Solutions Focused Community Amsterdam (RINO),  NOBTRA, NOBCO/EMCC  en op de naleving van de Wetgeving Privacy AVG. Voor meer informatie kunt u hier verder lezen.

 

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2021 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.