Professionaliseringstrajecten & Masterclasses 2018 - 2019, Oplossingsgerichte (Team)Coaching/Training Zelfsturende Teams - Coaching in Organisaties

 

Nieuwsbrief Coaching in Organisaties

zelfsturend

 

drie meeuwen


 

nieuwsbrief 2018 1


 

stress verzuim


  

zeilschip


 

nieuwsbrief 2018 3


 

klantgericht

 

Proactive leadership is not a position or a title
it is action and example!

Oplossingsgericht (team)coachen naar zelforganiserende of zelfsturende teams, professionals en (team)ondernemerschap op gewenste resultaten naar klanten en doelgroepen.

In Company Maatwerk Programma's

Oplossingsgericht Coachen, coachend en proactief leiderschap
Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
Zelforganiserende/Zelfsturende Teams
Leergang Coaching en Coachend Leiderschap NOBCO-certificaat: Verkorte Leerroute ervaren coaches!
Succesvolle resultaten met Leraren- en Scholenbeurs Amsterdam! Leren door te doen!

De coachende rol van professionals/leidinggevenden in het onderwijs: oplossingsgericht coachen en werken aan 21eeeuwse vaardigheden, dromen en ambities: pragmatisch 12 stappen plan!
Van klacht naar kracht: de kracht van oplossingen vanuit eigenaarschap en eigen regie. “De beste manier om je toekomst te voorspellen, is haar zelf vorm te geven.” Coachen bij stress/werkdruk: (Team)Coaching on the job - en diverse Masterclasses! En voor ervaren coaches/begeleiders een verkorte leerroute Leergang Coaching met NOBCO-EQA certificaat (zie EIA).

 

Maatwerk programma’s - 
Professionaliseringstrajecten - Masterclasses met PE
Zelfsturende/Zelforganiserende Teams – Oplossingsgericht Coachen
Voorjaar en najaar 2018 - 2019

 

ESF subsidieESF subsidie Vitaliteitsprogramma en duurzame inzetbaarheid - (Team) Coaching/Training maatwerk ESF subsidie Huis van werkvermogen
coachend en proactief leiderschap; oplossingsgericht coachen vanuit eigen regie op werkvermogen. Vitaliteitsprogramma en Oplossingsgericht Coachen en Coaching on the job, ingezet bij Top Drie Beste Werkgevers!

Masterclass Oplossingsgericht coachen en proactief leiderschap,  zelforganiserende en zelfsturende teams en professionals, (team)ondernemerschap; Toekomstbestendige High Performance Teams, doelgroep en klantgericht; coachen op gewenste veranderingen, doelen en gedrag! Winning teamsm spelregels en optimaliseren performance naar klanten en doelgroepen!

Coaching on the job/Persoonlijke Coaching - Work/Life Balance en professionele ontwikkeling 

Masterclass Systemisch werken, Voice Dialogue en Transactionele Analyse voor ervaren coaches/begeleiders van leerprocessen; Dilemma’s coachen met behulp van Voice Dialogue en Transactionele Analyse. Coachen boven en onder de waterlijn bij werkdruk en gewenste professionele ontwikkeling (mindset, overtuigingen). Doorbreken van je automatische piloot door proactief en persoonlijk leiderschap in te zetten op de gewenste professionele ontwikkeling! Senge Action Learning: de 3e positie! Transitie- en veranderingsprocessen leren te coachen met onder andere de U-curve. Praktijksituaties waarnemen en bijsturen door systemisch te coachen met o.a. tafelopstellingen: gewenste veranderingen, doelen en gedrag. PE: bij acht dagen - 16 PE punten.

Masterclass & (Team) Coaching/Training Persoonsgerichte Coaching bij stress/werkdruk. Work/Life Balance vanuit eigen regie op werkvermogen. Ook In Company Maatwerk Programma. PE punten.

logo nobco kleinemcc logo kleinVerkorte leerroute voor ervaren coaches!
Leergang Coaching en coachend en proactief leiderschap – Coachen vanuit persoonlijk en proactief leiderschap op gewenste veranderingen, doelen en gedrag! Ruim twintig jaar ervaring! Proef van de expertise van onze senior allround coaches/trainers! Programma met (inter-)nationaal certificaat European Quality Award NOBCO/EMCC - Verkorte leerroute voor ervaren coaches!!


Lerende teams: Teamtraining/coaching, Professionaliseringstrajecten Maatwerk - Diverse programma’s op aanvraag! 


Succesvolle resultaten met Leraren- en Scholenbeurs Amsterdam!
  “Het team is weer aan boord met dit professionaliseringstraject: warm, liefdevol en open naar elkaar! Fundament met elkaar gelegd en doorlerend! Om met deze nieuwe inzichten en methoden van het oplossingsgericht coachen met elkaar vanuit rust en ontspanning in te zetten bij de leerlingen.”
“Met dit professionaliseringstraject geleerd elkaar en de leerlingen oplossingsgericht te coachen: ik ervaar in ons team meer rust, warmte en betrouwbaar naar elkaar!”
"Ik heb meer inzicht gekregen in stressfactoren, wat levert te veel spanning op en waar voel ik me nog comfortabel bij (of eventueel als gezonde spanning). Ik heb geleerd hoe ik door zelf anders om te gaan met situaties en door er anders over te gaan denken, zelf ook invloed kan uitoefenen op de ervaring van stress. Een belangrijke factor hierbij was dat ik vrijwel altijd de lat te hoog leg voor mezelf, perfectionistisch ben en niet wil falen.”. -
Feedback vanuit leidinggevende onderwijs

Masterclass Oplossingsgericht Coachen, Proactief Leiderschap, (Team)Ondernemerschap Hoe toekomstbestendig, Future Proof is de performance van uw organisatie? Het directe contact met de klant/doelgroep, maakt dat juist de professionals/teams vanuit het leer- en verbeterpotentieel steeds effectiever kunnen gaan werken, vanuit successen. Oplossingsgericht coachen naar optimale inzet op klant impact en waarde vanuit talenten en kwaliteiten, eigenaarschap en zelfsturing.

Masterclass (Zelf)Compassietraining en Mindfulness bij stress/werkdruk - Professionele en Persoonlijke Ontwikkeling

 

Astrid Ana Kuin
 

Heeft u een vraag omtrent verdere professionalisering van uzelf, uw collega’s, uw team, MT en organisatie, neem geheel vrijblijvend contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.

met warme en professionele groet,

namens de partners van Coaching in Organisaties

drs Astrid Anna Kuin 
Senior (Organisatie- en Team)Coach/Trainer – Gecertificeerd met European Quality Award NOBCO/EMCC

Coaching in Organisaties – Organisatie,Team en professionele ontwikkeling – (Team)Coaching
Professionals,Teams en Organisaties – High Performance Teams
Oplossingsgericht werken, coachen en proactief leiderschap –
Action Learning www.kuincoaching.nl

Contact: coach@kuincoaching.nl
M: 0646065362 T 0251670026
Werkgebieden: Amsterdam – Rotterdam – Den Haag – Utrecht - Breda -  ’s Hertogenbosch – Apeldoorn – Nijmegen – Zwolle – Groningen – Deventer – Hengelo – Alkmaar – Castricum aan Zee

facebook LinkedIn