Scholen- en lerarenbeurs groot succes! Ook Coaching on the job - Afhandeling op volgorde van binnenkomst 14 maart - Neem op tijd contact op

 

Nieuwsbrief Coaching in Organisaties

Lerarenbeurs Amsterdam

 

pooh140

 

individuele coaching

 

surfer coach

 

drie meeuwen

 

vuurtoren

 


mtb meeuwen

  

pooh140

 

strandmeeuw

 

De Lerarenbeurs 2016 was een groot succes! Wij hebben hierop enthousiaste reacties van deelnemers ontvangen! Wilt u persoonlijke coaching of training inzetten op uw verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een eerste intakegesprek en u ontvangt een programma op maat.

De Gemeente Amsterdam behandelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst vanaf 14 maart 2017. Tussen 14 maart en 22 april 2017 kunnen leraren en schoolleiders van een Amsterdamse school (PO/VO/MBO incl. speciaal onderwijs) een Amsterdamse Scholen- en Lerarenbeurs aanvragen voor het schooljaar 2017-2018 of de komende twee schooljaren 2017-2018 en 2018-2019. Wilt u de Amsterdamse Lerarenbeurs 2017-2018 of uw opleidingsbudget inzetten op verdere professionele ontwikkeling? Dan hebben wij hier een rijk aanbod aan cursussen (zowel de Leergang als diverse Masterclasses) met certificering op het gebied van coaching en leiderschap als ook individuele coaching.  Start uw aanvraag Lerarenbeurs: 14 maart 2017!

Persoonlijke coaching Coaching Work/Life Balance en Persoonliike APK bij stress/werkdruk en verdere gewenste professionele ontwikkeling! Aandacht voor innerlijke criticus of perfectionist; zelfreflectie en bijsturen vanuit kansen en mogelijkheden en je innerlijk kompas. Lees hier meer over onze aanpak en evaluaties! Neem geheel vrijblijvend contact op voor een eerste gesprek met een van onze coaches.

Masterclass Oplossingsgericht Coachen en Persoonlijk Leiderschap in het onderwijs  Pragmatisch acht stappen model –  verdere professionele ontwikkeling vanuit een lerende mindset en vanuit successen en mogelijkheden. Constructieve en professionele feedback vanuit sterkteperspectief en waarderend leiderschap! Certificering mogelijk 1 PE-punt per dagdeel. Start: voorjaar/najaar 2017!

Masterclass Persoonsgericht Coachen bij stress/werkdruk/burn-out *** Multidisciplinaire interventies voor coaches, intern begeleiders, professionals bij verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling en Work/Life Balance  Uitgebreide toolbox met diverse interventies om boven en onder de waterlijn in te zetten bij uw doelgroep op preventie en herstel ziekteverzuim/burn-out en te coachen op het lerend vermogen vanuit proactief en persoonlijk leiderschap. Voor interne (team)coaches, interne begeleiders, leerkrachten/professionals en leidinggevenden. Interventies op cognitief niveau, zoals RET bij stress en werkdruk en Transactionele Analyse met aandacht voor de innerlijke criticus en perfectionist. Elkaar coachen naar steeds meer vitaliteit en effectiviteit vanuit een gezonde Work/Life Balance met inzet van talenten, eigen kracht en professionele en persoonlijke ontwikkeling. Interventies om de lerende mindset te bekrachtigen met behulp van korte ontspannings- en compassieoefeningen. We leren je te coachen vanuit het verbeeldend en associatief vermogen om leerprocessen te verankeren met behulp van diverse kaartensets. Lichaamsgericht te coachen met ontspanningsoefeningen vanuit de Mindfulness en Compassietraining, Focussen en Voice Dialogue en Systemisch werk.

Certificering: per dagdeel een PE-punt. Ons bureau werkt volgens de competenties van de coach (LVSC en NOBCO) en is aangesloten bij de LVSC en is met het European Quality Award (inter)nationaal gecertificeerd door NOBCO/EMCC. Start: voorjaar/najaar 2017

Leergang Coaching, Coachend en Persoonlijk Leiderschap – aantal modules naar keuze – maatwerk formule passend bij uw organisatie en gewenste resultaten in uw praktijk! NOBCO gecertificeerd trainingsprogramma met European Quality Award! Voor professionals, teamcoaches en coachende leidinggevenden. Certificaat. Programma op aanvraag, maatwerk en In Company: stel zelf uw modules samen. Start: voorjaar en najaar 2017.

Masterclass Enneagram: Inzicht in persoonlijke stijl en feedback per enneatype- een schitterende en sterk onderbouwde methode om je doelgroep, medewerkers, collega’s en elkaar onderling in het team te coachen en de samenwerking en gewenste leerresultaten te versterken. Hoe gedraagt ieder enneatype zich onder stress en bij ontspanning? Tips voor communicatie, samenwerking en feedback per type. Inzicht in de verschillende enneatypes en de gewenste professionele ontwikkelingslijn. Per type: hoe werk je het liefst samen? Wat vind je lastig? Uit balans? Tips om de typen uit hun stress te halen en je effectiviteit te vergroten. Action Learning: eerste, tweede en derde orde leren per type. Ook in te zetten voor intervisie en professionele  leergemeenschappen. Start: voorjaar 2017 en najaar 2017/voorjaar 2018! Afgestemd op competenties van de coach LVSC en NOBCO/EMCC. Certificering mogelijk 1 PE-punt per dagdeel.

Professionele leergemeenschap met elkaar vormen en interactief leren middels peer-feedback, zie onder andere Intervisie, de Coachcirkel en bovenstaande Masterclasses en onze diverse methodieken om elkaar succesvol coachen boven en onder de waterlijn vanuit de ratio en vanuit de intuïtie. Action Learning, U-curve, Reflecting Teams. Covey – Talking Stick en feed-forward! Certificering in overleg: 1 PE-punt per dagdeel. Op basis van een intake ontvangt u een passend maatwerk aanbod!

Mindfulness voor kids voor leerkrachten, interne coaches en interne begeleiders in het onderwijs.  Intakegesprek en maatwerk aanbod. Aanvraag programma via mail. Certificering mogelijk 1 PE-punt per dagdeel. Start najaar 2017

Mindfulness en Compassie Training  Work/Life Balance en vitaliteit: stel zelf uw modules samen en regel tijd en ruimte dit voorjaar om uw Work/Life Balance te bewaken en proactief leiderschap in te zetten. Of regel een voor u passende retraite aan zee een combinatie van coaching en compassie-training. Certificering mogelijk 1 PE-punt per dagdeel. Voorjaar en najaar 2017! Ook mogelijk als individueel coachingstraject!

Supervisie professioneel vakmanschap van de interne coach  en intern begeleider - Input praktijkvoorbeelden en vragen; reflecteren en afstand nemen; benoemen van alternatieve mogelijkheden en interventies voor de ervaren coach; toepassen in de praktijk; feedback. Gedragscodes en competenties coach (LVSC en NOBCO).

Intervisie voor teams, professionals, managers en (team)coaches - Succesvolle intervisie vanuit oplossingsgericht coachen ook voor zelfsturende en zelforganiserende teams. Waarderend coachen vanuit sterkteperspectief in team; constructieve feedback; successen benoemen en bekrachtigen. 

Evaluatie Coaching: “Astrid Anna weet mensen te raken, in beweging te laten komen en in zichzelf te laten geloven vanuit eigen kracht. Als coach en trainer weet ze mij en mijn collega’s heel goed de andere en de positieve kant te laten benoemen. Ze straalt een enorme rust uit, wijsheid en deskundigheid. Vanuit het oplossingsgericht coachen en systemisch werken stemt zij haar interventies af op de daadwerkelijke vraag en gewenste ontwikkelingen passend binnen onze organisatie en mensen. Haar kracht ligt absoluut in het coachen en trainen van teams en van managers en professionals, ze daagt je uit….”. 
Interne coach

  

Heeft u een vraag omtrent verdere professionalisering van uzelf, uw collega’s, uw team, MT en organisatie, neem geheel vrijblijvend contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.

met professionele groet,

namens de partners van Coaching in Organisaties

drs Astrid Anna Kuin 
Senior (Organisatie- en Team)Coach/Trainer – Gecertificeerd met European Quality Award NOBCO/EMCC


Coaching in Organisaties – Organisatie,Team en professionele ontwikkeling – (Team)Coaching
Professionals, (Leer)Teams en Organisatie – Samenwerking en gedeeld Leiderschap om gewenste leerresultaten met elkaar te behalen
Oplossingsgericht werken, coachen en proactief leiderschap –
Action Learning
www.kuincoaching.nl

Contact: coach@kuincoaching.nl
M: 0646065362 T 0251670026
Werkgebieden: Amsterdam – Rotterdam – Den Haag – Utrecht - Breda -  ’s Hertogenbosch – Apeldoorn – Nijmegen – Zwolle – Groningen – Deventer – Hengelo – Alkmaar – Castricum aan Zee

facebook LinkedIn

 

 

{unsubscribe}

Als u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen kunt u zich » uitschrijven{/unsubscribe