Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

zomerklanken

Wij organiseren dit voorjaar en deze zomer avonden klankschaalsessies gecombineerd met oefeningen vanuit de Mindfulness en Zelf Compassie training. Wij werken daarnaast met geleide fantasie en coach- en sterktekaarten, Transities persoonlijk, in je relatie(s), team en organisatie dusdanig te coachen, dat deze passend zijn en vanuit gewenst toekomstperspectief ingericht worden. En in een leerklimaat van veiligheid en vertrouwen passend gedrag in te zetten. Elkaar en jezelf te coachen en te gidsen in transities vanuit een lerende mindset, zelfcompassie en positieve feedback. We spreken hierbij soms over de moed van kwetsbaarheid om ervarend te leren en te experimenteren. Het is ook mogelijk met de talking stick te starten. Bij mooi weer zijn de klankschaal sessies buiten bij het kampvuur, bij minder mooi weer zijn de sessies binnen in onze werkruimte. Sessies individueel op maat of met kleine groep of je team. (Na)Zomerklanken: Intensives in (na)zomerperiode; beperkt aantal data. Teambuilding kampvuur aan zee!

Transities coachen vanuit het model en fasen in transities: deze maanden verschillende teams aan zee mogen coachen in de transities naar lerende teams en Agile organiseren door elkaar onderling oplossingsgericht te coachen vanuit een lerende en Agile mindset. En professionals en leidinggevenden individueel te coachen in deze transities (van controle naar loslaten), die uiteindelijk voor jezelf en je (werk)omgeving de gewenste organisatieontwikkeling naar (meer)waarde en wendbaarheid naar je klanten en doelgroepen opleveren.

Verbazend hoe mensen (en ons brein) soms lijken te verstarren door (de angst voor) de angst, terwijl tijdens onze coaching iedere keer opnieuw blijkt dat op het moment dat je verbinding maakt met het hier-en-nu en wat voor jou en je team wezenlijk van belang is, er ruimte ontstaat om nieuwe perspectieven en prototypes voor de (nabije) toekomst te ontwikkelen en te handelen vanuit passend gedrag, te experimenteren met elkaar in een cultuur van vertrouwen, veiligheid en transparantie. Deze transitie vraagt tijd, ruimte en aandacht. Door met elkaar vanuit verbinding deze ervaringen te delen en vanuit een oplossingsgerichte en lerende mindset passende oplossingen en verbeteringen te benoemen en in de eigen praktijk in te zetten. Door te leren en te durven experimenteren met kleine stapjes en positieve, constructieve feedback te delen. Het pad naar Happiness en veerkracht is voor professionals, leidinggevenden en high performance teams een pad waarbij je elkaars supporters bent, waarbij je vanuit co-creatie en gezamenlijke energie bouwt aan (meer)waarde en wendbaarheid naar klanten en doelgroepen. (Na)Zomerklanken als Intensives, vanuit het model en fasen in transities, en 12 steps to Happiness als leerpad in te zetten.

                                                                                  “Nobody can go back and start a new beginning,

                                                                                   but anyone can start today and make a new ending." - Maria Robinson

Coachen van transities, veranderingen vanuit crisis of ambitie en dromen om van meerwaarde en betekenis te zijn. Persoonlijke coaching, teamcoaching en teambuilding (aan zee) en coachen van organisaties in gewenste veranderingen, doelen en gedrag. Transities vragen soms tijd, juist door er bij stil te staan faciliteer je je eigen proces of het transitieproces als team/organisatie! Tijd en ruimte om stil te staan, te benoemen vanuit dialoog, los te laten wat niet meer nodig is en hernieuwde focus naar de toekomst te benoemen. Bij te sturen vanuit je eigen koers en de koers van de organisatie. We coachen je (het team, de organisatie) in deze transitie, fasering van dit proces met passende tools. Uitgebreide toolkit als (team)coach met diverse mogelijkheden, klankschaalsessies, kampvuur (aan zee of op gewenste locatie klantorganisatie), Storytelling, Talking stick, Systemisch coachen, Voice Dialogue, oplossingsgericht coachen, next challenge, lerende mindset, (zelf)compassie speelse oefeningen, diverse associatieve werkvormen. Bijzondere en ontroerende ervaringen en resultaten, thuiskomen en vanuit innerlijke stem en lerende mindset persoonlijk en proactief leiderschap in te zetten, little steps, successen te vieren, “fouten” te delen en van te leren, omdenken naar wat wil ik wel, wat is wel gewenst, toekomstgericht bij te sturen en je blijvend te ontwikkelen in interactie met je omgeving (klant, team, vrienden, familie, collega’s). Van betekenis te zijn en balans in geven en ontvangen. Seizoenen en fasering in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Iedere sessie is een maatwerk sessie afgestemd op actuele situatie en context en gewenste verandering. Voel je vrij contact met ons op te nemen zodat wij in co-creatie met jou (of je team/organisatie) passend maatwerk en voor jou nuttige sessies vormgeven. Teambuilding met kampvuur aan zee is mogelijk!

                                        “You can’t change the waves, but you can learn how to surf them.”. Jon Kabat-Zinn

Wij verzorgen ook In Company  vitaliteits- en happiness programma's training/coaching aan zee of bij de klant op locatie: preventie ziekteverzuim en burn-out. Creëer tijd en ruimte om coaching in te zetten. Maatwerkprogramma afgestemd op jouw gewenste work/life balance met keuze uit diverse vitaliserende werkvormen om verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling in te zetten. Oplossinsgericht coachmodel, Mindfulness en (zelf)compassietraining, oefeningen vanuit het huis van werkvermogen op persoonlijk en proactief leiderschap binnen de context van jouw team en organisatie (zelforganiserende teams). Praktijkruimte tegenover station Castricum of aan zee of op locatie klant. Systemisch werk en talentgerichte coachingsmethoden om meer inzicht te verkrijgen en verdere gewenste ontwikkeling te benoemen en in te zetten. Wij coachen vanuit het GROW-model en diverse creatieve werkvormen om je talenten, sterktebronnen en kwaliteiten te bekrachtigen en in te zetten op je verdere gewenste professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zie ook Persoonlijke Coaching APK Vitaliteit en Veerkracht - Preventie verzuim - Work/Life Balance ingezet bij Top Drie Beste Werkgevers, bij Rode Kruis Nederland en als vitaliteitscoach (preventie en reïntegreren na langdurig verzuim) via Aon Hewitt Corporate Wellness in geheel Nederland en ingezet door diverse onderwijsinstellingen in Adam, Noord-Holland en Rotterdam Hogeschool.

Transities, balans en zelfzorg; begrenzen en ontspannen: Coaching a la carte

kampvuurPersoonlijke coaching om je werk op prettiger wijze te doen vanuit meer ontspanning en werkplezier. Hoe ga jij om met stress en werkdruk? Stress kun je het beste vergelijken met een boog van pijl en boog. De spanning in de boog geeft de pijl energie om zijn doel te bereiken. Zonder stress in de boog komt de pijl nergens. Als men de boog echter te hard en te lang aanspant of 'over-spant', dan verliest deze zijn veerkracht en breekt uiteindelijk in tweeën. Hoe hoog leg jij de lat? Hetzelfde gebeurt als men na gebruik vergeet te 'ont-spannen'. Veerkracht en positieve stress gaan over toegenomen alertheid, concentratie en een stimulans van creativiteit en lichamelijk een stimulans voor de spierfunctie en het hart, groter uithoudingsvermogen, grotere weerstand tegen pijn. Bij negatieve langdurende stress is er verminderde aandacht en concentratie en fysieke signalen, gemakkelijker vermoeibaarheid en verminderde immuniteit. Het goed hanteren van stresssituaties kan een fantastisch gevoel geven op het moment zelf en ook als we later van het resultaat genieten. 

 

"Nobody can go back and start a new beginning,

but anyone can start today and make an new ending.". -  Maria Robinson

 

De beste manier om je toekomst te voorspellen is haar zelf vorm te geven, vanuit compassie en dialoog, klantgericht en duurzaam. Elkaar en jezelf te coachen op een creatieve en positieve leerspiraal. Professionals - Winning en veerkrachtige teams: vanuit vitaliteit en een lerende mindset obstakels te omarmen en van te leren vanuit het innerlijk en teamkompas.

The future belongs to a very different kind of person with a very different kind of mind – creators and empathizers, pattern recognizers and meaning makers. 
Daniel Pink

stress verzuimCoaching a la Carte - Verdere professionele ontwikkeling op vitaal en proactief leiderschap voor professionals in winning teams, vanuit vitaliteit en veerkracht en een lerende mindset – waarderend,  proactief en coachend leiderschap vanuit verbinding en vertrouwen - positieve, constructieve en toekomstgerichte feedback en feed forward - omdenken/handelen vanuit kansen en mogelijkheden - om van steeds meer waarde en betekenis te zijn voor je klanten/doelgroepen - en  elkaar uit te dagen en te ondersteunen in (team)ondernemerschap - met aandacht op een evenwichtige Work/Life Balance voor 2017! Coaching a la Carte is of specifiek een kort aantal coachingssessies of een combinatie van coaching en training (binnen je opleidingsbudget) afgestemd op gewenste professionele ontwikkeling - maatwerk. Vraag de informatie op via korte belafspraak via mail.

De coaches van Coaching in Organisaties zijn de afgelopen 25 jaar ingezet op coachen bij stress en werkdruk. Tijdens een eerste (telefonische) afspraak is er voor de coach en jezelf de ruimte je huidige en gewenste situatie te benoemen en vragen over onze werkwijze te stellen. Astrid Anna Kuin, is senior coach en trainer en werkt met methodieken vanuit Transactionele Analyse, systemisch werk, mindfulness en ademhalings- en ontspanningsoefeningen en Tai Chi Qigong. Daarnaast is zij opgeleid vanuit RET, het enneagram en de positieve psychologie, waarbij wij werken met de klant aan zelfwaardering en zelfvertrouwen: vanuit vertrouwen, mededogen en compassie. Vanuit je innerlijk kompas keuzes te maken, te leren te begrenzen en te optimaliseren vanuit positieve focus en balans. Wij werken landelijk op (gewenste) locatie klant en op locatie Castricum tegenover het Intercitystation, en aan zee of in het duingebied (direct achter station Castricum). Wij zijn afgelopen 10 jaar ingezet bij Top Drie Beste Werkgever, bij UVA/VU, Aon Hewitt Corpratie Wellness, Rode Kruis Nederland (Den Haag en landelijk), excellente school Amsterdam, beste MBO opleiding NL ROC TOP Amsterdam, Gemeente Amsterdam, Shell BV, Koninklijke Marine, Politie Amsterdam Amstelland. KinderRijk, diverse onderwijsinstellingen NH. Gecertificeerd als teamcoach zelforganiserende teams en organisaties Buurtzorg. Professional Scrum Master (scrum.org) en Agile coach en trainer om de transities naar Agile organiseren te faciliteren, te coachen. Wij zijn gecertificeerd met het European Quality Award en leiden met de Leergang Coachen al 20 jaar professionals en leidinggevenden op in het oplossingsgericht coachen en zelforganiserende teams.

Coaches - Allround coaches - Ruim 25 jaar ervaring

astridanakuinOnze partners zijn allround coaches met ervaring op stressmanagement en coaching op vitaliteit. Bij vragen over coaching: neemt u geheel vrijblijvend contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via onze partner en contactpersoon mw. drs. Astrid Anna Kuin of 0646065362. Wij coachen en ondersteunen professionals, medewerkers en managers in hun gewenste ontwikkeling vanuit positieve psychologie, het pragmatisch model van oplossingsgericht werken en coachen, zie de Master Oplossingsgericht Werken en de Master Oplossingsgericht coachen en persoonlijk leiderschap.

Eindevaluatie over persoonlijke coaching bij stress - Young professional 

"Ik heb meer inzicht gekregen in stressfactoren, wat levert te veel spanning op en waar voel ik me nog comfortabel bij (of eventueel als gezonde spanning). Ik heb geleerd hoe ik door zelf anders om te gaan met situaties en door er anders over te gaan denken, zelf ook invloed kan uitoefenen op de ervaring van stress. Een belangrijke factor hierbij was dat ik vrijwel altijd de lat te hoog leg voor mezelf, perfectionistisch ben en niet wil falen. Door de gedachten die hiermee gepaard gaan om te buigen, en meer te leren luisteren naar de ‘relaxte’ kant in mijzelf die wel vertrouwen heeft, wordt het gemakkelijker om met lastige situaties om te gaan. Daarnaast heb ik een duidelijker beeld gekregen van welke werkzaamheden en aspecten op het werk energie nemen en welke energie geven. En handvatten gekregen om naast werk ook weer voldoende op te kunnen laden. Over  de coach: Heel positief, Astrid Anna had altijd veel aandacht voor en inzicht in waar ik op dat moment stond en waar de behoefte lag. Ze heeft veel kennis en ervaring als coach en gebruikt dat ook. Daarnaast is ze als persoon erg empathisch, open, betrokken en bemoedigend. Ook buiten de sessies zocht ze contact, ze herinnerde me bijvoorbeeld aan de opdrachten of kwam met nieuwe opdrachten.".  

Eindevaluatie over persoonlijke coaching/APK - Manager

Over de coach: “de persoonlijke kenmerken (eerlijk, open, integer, vertrouwelijk, gelijkwaardig, aandachtig, luisterend) van Astrid Anna als coach; haar inzet; haar professionaliteit (luisterhouding, vragend vermogen, intuïtie, fijne feedback, verbinden): haar kennis van zaken; haar flexibiliteit; haar interventies.”. Behalen van de gewenste resultaten door deze klant:  "Ik wilde graag aandacht voor persoonlijke ontwikkelpunten die me soms belemmerden in mijn werk, in mijn prestaties. Ik wilde werken aan mijn professioneel zelfvertrouwen, mijn zelf-kritische kant verminderen, bewuster leren stil te staan bij successen, in veranderingen rust nemen en er voor zorg te dragen dat elk teamlid binnen het proces blijft, mijn werktempo in de gaten houden, goed prioriteiten stellen zonder mijzelf daarbij altijd op de laatste plaats te zetten, flexibel te leren zijn in het inzetten van mijn leiderschapsstijlen, mijn coachende vaardigheden versterken, mijn kwetsbaarheid meer tonen, me minder verantwoordelijk voelen, verantwoordelijkheid delen, soms eerder grenzen te leren stellen, complimenten te leren ontvangen.”. … “Ik heb zoveel geleerd…! Het was hard werken en vroeg soms om moed, maar de manier van begeleiding/coaching was voor mij zeer motiverend. Bovenstaande leerdoelen zijn ook bereikt.

Kortdurende sessies Vitaliteits- Happiness Programma: coaching bij stress, werkdruk naar meer vitaliteit; drie sessies

Onze coaches worden steeds vaker ingezet om medewerkers binnen organisaties kortdurend te coachen met een drietal coachingssessies; bij profit en non-profit organisaties zoals het Rode Kruis Vitaliteitsprogramma en bij St. Jozefoord, Top Drie Beste Werkgevers2018. Feedback van klanten: "Kort maar op het juiste moment en een goede impuls! Tijd om stil te staan en te verwoorden met een sparringpartner; ik werd goed begrepen: dat gaf nieuwe impuls.". Thema's zijn onder andere gewenste persoonlijke en professionele ontwikkeling, beter leren om te gaan met werkdruk en de work/life balance, aandacht voor stress en timemanagement. Het coachen levert de medewerker inzicht in zijn/haar persoonlijk stijl, overview en focus, bijsturing door ander en meer passend gedrag in te zetten voor de gewenste verandering. De coach helpt je hoe je vitaliteit naar je eigen praktijk vertaalt en toepast. Je kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via onze contactpersoon Astrid Anna Kuin  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 06-46065362. Iedere klant heeft zijn/haar eigen persoonlijke stijl met daarmee gepaard gaande ontwikkelingsthema's. Met 25 jaar ervaring in het coachen, stemt de coach zijn/haar methode af op de gewenste resultaten bij jou als klant. Voel je vrij hiertoe kort telefonisch contact met ons op te nemen (spontaan of een belafspraak via mail). Onze coaches werken zowel in profit als non-profit organisaties in geheel Nederland. , Astrid Anna Kuin is met Evert Hulleman trainer op persoonlijk leiderschap en communicatie en teambuilding/ontwikkeling. Zij heeft de afgelopen 20 jaar coaches, professionals en managers opgeleid in de door NOBCO/EMCC met het European Quality Award certificaat erkende Leergang Coaching en Coachend Leiderschap onder andere voor de adviseurs van afdeling Interculturele Communicatie van het Koninklijk Instituut van de Tropen (KIT). Als ook de Masterclass Oplossingsgericht Coachen en Persoonlijk Leiderschap voor het Rode Kruis.

 

Coaching

aakuin1Daarnaast worden wij ook vaak ingezet voor langduriger coaching: na een intakegesprek met de klant volgt een specifiek plan van aanpak. In overleg met de contactpersoon van de organisatie en daar waar nodig afgestemd op het advies van de bedrijfsarts en andere deskundigen, wordt het aantal sessies en plan van aanpak vastgelegd in een contract.

Met de klant wordt een psychologisch contract afgesloten gericht op commitment en zelfsturing van de klant in het coachingstraject. Na het intakegesprek worden de aandachtspunten voor de klant en de gewenste resultaten vastgelegd in het psychologisch contract. De klant werkt gedurende het coachingstraject aan huiswerkopdrachten en oefeningen. Op basis van de leerthema’s van de klant maken we in overleg met de actuele vragen van de klant een keuze uit methoden en technieken.

Halverwege het coachingstraject volgt een tussentijdse evaluatie eventueel met informatie en feedback van de overige betrokkenen. Op basis van deze informatie worden de gewenste resultaten en werkwijze zo nodig bijgesteld. Bij de eindevaluatie worden enerzijds resultaten benoemd en anderzijds onderzocht in hoeverre nazorg, een of twee follow-up sessies gewenst is.

Werkwijze

 • Intake met klant en opdrachtgever
 • Plan van Aanpak; tussentijdse en eindevaluatie
 • Logboek en werkboek met hand-outs en oefeningen voor de klant
 • Follow-up; eventueel aantal follow-up sessies om het traject van de klant te borgen.

 

Data

Voor de data check regelmatig deze website. U kunt ook individueel of met groep of team via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen met Astrid Anna Kuin om een bijeenkomst met elkaar in te plannen. De klankschaalbijeenkomsten zijn of individueel of voor meerdere personen, die kunnen inschrijven met een eigen groep of team. 

 

Evaluaties klanten over coaching - Wat levert het op?

Kun je een omschrijving geven wat de coaching je heeft opgeleverd?

Klant 1: Meer duidelijkheid over mijn mogelijkheden en wensen wat betreft carriere ontwikkeling, ik ben echt even stil gaan staan bij wat ik echt belangrijk vind en waar ik me goed bij voel. 

Klant 2: Het heeft me geholpen om weer goed naar mijn gevoel te luisteren. En om weer goed na te denken over wat echt goed voor me is.

Klant 3: Een moment van rust en zelfreflectie over onzekerheid en functioneren in een nieuwe baan in een onrustige periode in mijn leven. En een mogelijkheid om me eerlijk te kunnen uitspreken over mijn werk in relatie tot mijn persoonlijke leven en gezondheid. Iemand die met mij meekijkt over hoe ik het (ook) kan zien, kan aanpakken.

Klant 4: Meer inzicht in de keuzes die ik maak, meer nadenken over de afwegingen die daarbij een rol spelen. Ook meer inzicht in mezelf, waarbij het prettig was dat niet alleen de werksituatie werd besproken, maar ook mijn privéleven. Die hebben toch invloed op elkaar. Goed om zaken in een bepaald perspectief te zetten.

Klant 5: -       Overzicht  -       Rust  -       Inzicht in werkwijze

Klant 6: Astrid heeft me geholpen om van een afstand naar mijn team te kijken en beter aan te sluiten bij de individuele behoeften van de medewerkers. Ze heeft me ook laten zien dat datgene wat ik tot nu toe gepresteerd heb iets is om trots op te zijn. Ze heeft me geholpen lastige gesprekken voor te bereiden en te analyseren wat ik uit die gesprekken wil halen. Ik weet ook waar ik nog aan moet werken.

Klant 7: Beter balans in werk en privé. Ook het maken van de juiste keuzes op basis van eigen competenties en wensen en mogelijkheden

Hoe werkt de coaching door in je dagelijks leven:

Klant 1: Meer vertrouwen in mijn eigen kracht en functioneren. Niet teveel bezig met wat collega’s denken of vinden, maar geloof in mezelf en doen wat ik graag wil doen of zeggen.

Klant 2: Het heeft voor weer voor wat lucht en beweging gezorgd. Ik kijk weer wat bewuster naar wat ik doe en waarom ik dat doe. Dat heeft mij weer wat meer rust en meer energie gegeven. Hoewel ik toch ook merk dat ik daar nog steeds heel voorzichtig mee moet zijn.

Klant 3: Op het moment dat ik Astrid Anna benaderde had ik totaal geen overzicht meer van de vele werkzaamheden die er lagen te wachten. Ik kreeg last van paniek gevoelens en sliep slecht.

Nu gaat het een stuk beter. Ik ben er nog niet, maar heb zeker het gevoel weer overzicht te hebben en heb bijna geen last meer van paniek vanwege de vele klussen die liggen te wachten. Moet nog wel werken aan mijn manier van werken door een goede planning te maken en deze ook te volgen.

Klant 4: Ik ben heel tevreden over het coachingstraject. Ik heb ook veel steun ervaren voor mijn aanpak en heb ook een beter beeld van waar ik vandaan kom en waar ik naar toe wil met mijn team en de afdeling.

In je eigen bewoordingen hoe tevreden je bent over je coachingstraject?

Klant 1: Erg tevreden. Ik begon zonder verwachtingen, maar heb er echt wat uitgehaald in die drie sessies. Astrid Anna geeft je een gevoel van vertrouwen en de ruimte om je open te stellen en te reflecteren. Ze houdt je een spiegel voor en doet dat met leuke opdrachtjes, vragen en kaarten. Deze manier spreekt me aan.    

Klant 2: Ik vond het fijn. Ook om vooraf ‘gedwongen’ te worden om terug en vooruit te kijken. Actief met mijn eigen gevoel en ontwikkeling bezig te zijn. Zeer tevreden ben ik dus.

Klant 3: Ik was heel erg tevreden. Ik vond het prettig om met Astrid Anna te praten, er was een klik. En ik vind het bijzonder dat onze organisatie haar personeel deze coaching aanbiedt.

Klant 4: Over het coachingstraject ben ik heel tevreden. Astrid Anna nam de tijd, stelde je op je gemak en had ook het gevoel dat je alles aan de orde kon brengen. Door het stellen van bepaalde vragen en/of oefeningen krijg je meer inzicht.

Klant 5: Ik ben heel blij met Astrid als coach. Heb echt heel veel aan haar gehad. Door haar steun voelde het ineens of ik er niet meer alleen voor stond.

Zou je deze coach bij andere collega’s aanbevelen?

Klant 1: Ja. Ik vind Astrid Anna erg professioneel, open, hartelijk, ze luistert goed en stelt ook vragen die je aanzetten tot dieper denken. Daarnaast is haar praktijkruimte fijn en is haar agenda flexibel.

Klant 2: Ja zeker!  Deze coach zou ik zeker bij collega’s aanbevelen, aangezien ik tevreden ben over het traject!

Klant 3: Ik zou deze coach zeker aanbevelen. Ik heb heel erg bewust gekozen voor Astrid Anna Kuin naar aanleiding van haar profiel of deze bij mij zou kunnen passen, om mij te kunnen coachen op basis van kennis kunde en vaardigheden.

surfer coach

Coaching a la Carte Intensives, meerdaags sessies aaneengesloten met overnachting 

U kunt deze coaching ook als Intensive inzetten: u neemt dan een aantal aaneengesloten dagen coaching en verblijft op een van de accomodaties via www.airbnb.nl/rooms/13897537. U boekt aaneegesloten meerdaagse sessies, afwisselend in de natuur, de duinen, bossen of/en aan zee en in de praktijkruimte Mient Castricum. De praktijk leert dat u met het creëren van uw eigen ruimte en tijd, steviger in uw schoenen staat (fokus; keuzes vanuit uw eigen kompas en gewenste koers/snelheid). Wij trainen dan ook met elkaar vanuit de Compassie en Mindfulnesstraining om structureel rust en ademruimte in te bouwen. 

 

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2019 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.