Meerwaarde naar klant? (Team)Coaches en Trainers – Maatwerk!

Neem vrijblijvend contact op

Artikelindex

zomerklankenDeze zomer en nazomer coachen en facliteren wij teams en organisaties in transities. Het model en de fasen bij veranderingen met diverse tools en rituelen faciliteert teams en organisaties en professionals in gewenste veranderingen, doelen en gedrag. Klankschaalsessies, kampvuur sessies, aan zee of hier of bij  de klantorganisatie op (gewenste) locatie. Met ons succesvolle vitaliteitsprogramma en duurzame inzetbaarheid, met tools om elkaar oplossingsgericht te coachen en te werken vanuit kleinschalige teams en intrinsieke motivatie, 12 steps of Happiness positieve evaluaties ontvangen. Top Drie Beste Werkgever, teams, professionals en leidinggevenden. Creëer tijd en ruimte om coaching in te zetten en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerkprogramma afgestemd op jouw gewenste work/life balance met keuze uit diverse vitaliserende werkvormen om verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling in te zetten. Oplossinsgericht coachmodel, Mindfulness en (zelf)compassietraining, oefeningen vanuit het huis van werkvermogen op persoonlijk en proactief leiderschap binnen de context van jouw team en organisatie (zelforganiserende teams). Praktijkruimte tegenover station Castricum of aan zee of op locatie klant. Systemisch werk en talentgerichte coachingsmethoden om meer inzicht te verkrijgen en verdere gewenste ontwikkeling te benoemen en in te zetten. Wij coachen vanuit het GROW-model en diverse creatieve werkvormen om je talenten, sterktebronnen en kwaliteiten te bekrachtigen en in te zetten op je verdere gewenste professionele en persoonlijke ontwikkeling.  

Creëer tijd en ruimte voor jezelf en/of je (zelforganiserende) teams en organisatie met een of meerdere coachingssessies: wat vraagt aandacht en hoe wil je je verder (professioneel) ontwikkelen? Wij hebben in onze samenwerking de keuze uit diverse coachingsmethoden. Astrid Anna Kuin is allround senior (team)coach en met het European Quality Award - NOBCO/EMCC - gecertificeerd als trainer/coach; zie Leergang Coaching NOBCO/EMCC. Haar roots liggen in de antropologie (cultuurverandering in organisaties/teams) en bedrijfskunde (interdisciplinaire aanpak om performance klant- en resultaatgericht te versterken binnen de context markt/omgeving)(coachen/trainen op zelfsturend en zelfoplossend vermogen bij professionals, teams). Als professional scrum master (scrum.org) en agile coach, faciliteert en traint zij teams, organisaties, professionals en leidinggevenden. Zij is internationaal gecertificeerd als trainer om coaches op te leiden en leidinggevenden en professionals te trainen en te coachen. Zij werkt vanuit het model van oplossingsgericht coachen, systemisch werk (transities te coachen), Voice Dailogue en Transactionele Analyse. Vanaf 1992 ingezet als supervisor (Opleiding tot supervisor 1992 - UVA) en psycholoog/therapeut (RINO Amsterdam). Daarnaast is zijn in het verleden ingezet als (HR) professional en (interim) manager in profit en non-profit organisaties. Zij coacht teams en professionals op vitaliteit, Work/Life Balance, vanuit RET (aandacht voor je innerlijke criticus of perfectionst om er slecht een paar te noemen), vanuit Transactionele Analyse en Voice Dialogue, als ook vanuit het oplossingsgericht coachen en persoonlijk leiderschap. Mindfulness en de Compassie Training bieden ondersteunende ontspannings- en visualisatieoefeningen om vanuit eigen kompas je koers te varen. Het focussen ondersteunt je om toekomstgericht je gewenste veranderingen verder vorm te geven, de coach is je tijdelijke gids en nodigt je uit in je omgeving je buddies in te schakelen en afspraken te benoemen en uit te voeren. Deze ervaringen zijn weer onderwerp van gesprek in de daarop volgende bijeenkomst. Wij nodigen klanten uit om naast het rationele vermogen ook associatieve en creatieve vermogens vanuit een lerende Mindset in te zetten en te groeien. Afgelopen tien jaar is zij namens Coaching in Organisaties onder andere door AON en het Rode Kruis Nederland ingezet op vitaliteitsprogramma's en teambuilding. Profit en non-profit organisaties: zie klanten en evaluaties klanten. Zie Work/Life Balance (vitaliteitprogramma's) en de Masterclass/Teambuilding Oplossingsgericht Coachen en Persoonlijk Leiderschap.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling kent verschillende seizoenen, zoals ook de seizoenen in de natuur: neem tijd voor uzelf te benoemen wat nu aandacht vraagt, wat uw kracht is en wat uw verdere gewenste ontwikkeling of verandering/doelen zijn. Ieder seizoen heeft zijn schoonheid en vraagt onderhoud; van lente tot zomer en herfst als ook winter. Wij werken met elkaar in de praktijkruimte tegenover het Intercitystation Castricum, aan zee of duinen of op locatie klant. 

Doelgroep

Persoonlijke coaching

(HR)Managers, professionals, medewerkers (zelfsturende)teams: een ieder die aandacht en inzicht willen op een aantal vragen/thema's en hier anders in willen handelen en vanuit duidelijker perspectief/focus (hernieuwde) mogelijkheden en oplossingen willen inzetten. 

Teambuilding aan zee

Wij worden zeer regelmatig gevraagd door teams voor teambuilding aan zee. De methodiek, vaak creatieve werkvormen wordt afgestemd op gewenste resultaten en ontwikkeling voor het team. Professionele feedback kan hier juist uitstekend in meegenomen worden en versterkt het team in haar performance. 

Vorm en uitvoering 

Een intake gesprek gaat vooraf aan de sessie. Daarbij is er ruimte voor individuele vragen en wensen. Startpunt van de wandeling is aan zee of in het bos (achter het station) met als je dat wilt een cappucino of thee in café Zeezicht aan zee of Grand Cafe Mezza Luna tegenover het station. Klanten benoemen als positief effect dat het hen energie en nieuwe inzichten geeft. 

wandelend coachen met Coaching in Organisaties

 

Waar?

Castricum, Natuurgebied Noordhollands Duinreservaat; bossen, duinen en zee met een gevarieerd aantal wandelingen.

Bereikbaarheid

Auto: Parkeergelegenheid op alle startpunten van de wandeling.

Trein: Castricum NS Intercitystation, met huurfiets of wandelend naar startpunt.

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2019 Coaching in Organisaties | Webdesign by Webdelta.