Future Proof - Investeren in professionele ontwikkeling?

Neem vrijblijvend contact op

 • Coachcirkels - Lerende Organisaties/Teams

  stress verzuimCoachcirkels - professionele leergemeenschappen met peer-feedback, lerende organisaties en teams: voor leerkrachten, interne coaches en begeleiders, (young)professionals, teamcoaches, afdelingscoördinatoren, leidinggevenden, werkende ouders, collega's een (lerende) teams: creëer tijd en ruimte en reserveer een korte serie coachingssessies met een leergroep/team of individueel! Individueel: Tijdens deze serie staan we stil bij uw actuele ontwikkelingsthema's en gewenste resultaten, veranderingen en gedrag in de praktijk. Action Learning en interventies boven en onder de waterlijn. U-curve. Coachcirkel met leergroep of team: vraag onze brochure via mail aan of boek nu een eerste afspraak! Onze allround coaches zetten per klant maatwerk in. Met onze ruim 25 jaar ervaring en positieve evaluaties van klanten,(young) professionals, managers uit profit en non-profit organisaties combineren wij inzichten vanuit het systemisch werk, positieve pscyhologie en het pragmatisch acht stappen coachingsmodel, waarbij u na afloop met duidelijke inzichten en opdrachten in uw praktijk aan de slag gaat.

 • Outplacement Loopbaanbegeleiding

  loopbaanLoopbaanbegeleiding/coaching en Outplacement helpt je om je vragen in relatie tot werk en persoonlijk leven te benoemen en de verschillende mogelijkheden te onderzoeken en indien noodzakelijk een andere functie te vinden. 

 • Persoonlijke APK - Persoonlijke Coaching - Executive Coaching

  coach Coaching in Organisaties heeft ruim 25 jaar ervaring met het coachen van managers, professionals in de profit en de non-profit organisaties. Met een persoonlijke of team APK, maak je de tussenbalans op: waar sta je, wat is je kracht? Wat vraagt aandacht en hoe wil je vanuit verbinding met je innerlijk kompas of teamkompas je toekomstperspectieven benoemen en vormgeven. Iedere klant ontvangt een maatwerk aanbod op basis van een eerste intakegesprek. Onze allroud coaches zijn door NOBCO geaccrediteerd als trainers van de Leergang Coaching-Foundation Level met het European Quality Award. Evaluatie professional met APK: Ik heb meer inzicht gekregen in stressfactoren, wat levert te veel spanning op en waar voel ik me nog comfortabel bij (of eventueel als gezonde spanning). Ik heb geleerd hoe ik door zelf anders om te gaan met situaties en door er anders over te gaan denken, zelf ook invloed kan uitoefenen op de ervaring van stress. Een belangrijke factor hierbij was dat ik vrijwel altijd de lat te hoog leg voor mezelf, perfectionistisch ben en niet wil falen. Door de gedachten die hiermee gepaard gaan... Deze APK coaching kan ook worden ingezet in het kader van ERD ZW - ERD WGA.

 • Coaching Work/Life Balance

   

  stress verzuim

  Hoe leer jij voor jezelf je regie en verantwoordelijkheid te nemen voor een gezondere balans werk/privé? Hoe ziet jouw energiebalans er uit? Ben je soms te betrokken en is het nodig grenzen te stellen? Hoe wil jij je professioneel verder ontwikkelen? Tijdens deze coaching krijg jij inzicht in jouw patronen en persoonlijke stijl en hoe je deze op gezonde en professionele wijze kunt bijsturen. 

  Wij coachen jou op vitaliteit en een evenwichtige Work/Life Balance. Je krijgt inzicht in je persoonlijke en professionele stijl en leert signalen van mogelijke burn-out te herkennen. Je onderscheidt je eigen gewoontepatronen bij (te hoge) werkdruk en stress en hoe je die kunt bijsturen. Nadrukkelijk coachen wij met het vizier op een toekomstperspectief met een evenwichtige Work/Life Balance. We staan stil bij de drie kernmerken van (dreigende) burn-out en de drie kenmerken bevlogenheid. Wat vreet energie en wat geeft energie?

 • Coaching à la Carte

  stress verzuimCoaching à  la carte/Coachcirkel: creëer tijd en ruimte en reserveer een korte serie coachingssessies! Tijdens deze korte serie staan we stil bij uw actuele ontwikkelingsthema's en gewenste resultaten, veranderingen en gedrag in de praktijk. De coach zet per klant maatwerk in. Met onze ruim 25 jaar ervaring en positieve evaluaties van klanten, professionals, managers uit profit en non-profit organisaties combineren wij inzichten vanuit het systemisch werk, positieve pscyhologie en het pragmatisch acht stappen coachingsmodel, waarbij u na afloop met duidelijke inzichten en huiswerkopdrachten in uw praktijk aan de slag gaat. Onze coaches coachen vanuit een diversiteit aan methoden, waarbij de methode de praktijk van de klant volgt, zie Masterclasses vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, Oplossingsgericht Coachen en Persoonlijk en Proactief Leiderschap, Work/Life Balance, teambuilding, enneagramstijlen, RET en TA, systemisch werk, waarderend coachen vanuit sterkteperspectief en toekomstgericht (hoe anders en dit per direct toe te passen in de dagelijkse praktijk), omdenken en benutten verbeeldend en associatief vermogen - passie en talent, nieuwsgierigheid en lerende mindset, Mindfulness/Compassie training. U kunt ook met een leergroep intekenen voor een coachcirkel: een serie coachingsbijeenkomsten met aandacht voor uw persoonlijke en professionele ontwikkeling met een serie van coach oefeningen - flyer op aanvraag via mail. Stel je eigen leergroep samen of teken individueel in. "You can't change the waves, but you can learn how to surf them".   Coaching aan zee met tijdens, voorafgaand of na afloop uw ontspanning aan zee of het PWN duingebied of/en in nabijheid of op locatie klant. Een van onze klanten aan het woord: “Als ik denk aan werkstress is het hoeveelheid, complexiteit, het maken van de juiste keuzes, mijn valkuilen die opspelen. “. Tijdens de coaching geleerd in te zien wat ik ben gaan doen om deze werkstress te verminderen:  plannen, strategisch werken, kwetsbaarheid tonen, zorgen voor ontspanning, hulp vragen, denken in oplossingen in plaats van problemen, tijd en ruimte nemen.”. 

 • Leergang Loopbaancoaching

  ImageLeergang Coaching voor loopbaan en carrièrecoaches die in korte tijd achtergronden, theorie en definitie van coaching willen begrijpen en hanteren. In trainen van coachings vaardigheden en methoden. Inzicht in de eigen persoonlijke stijl, inbreng klantsituaties.

Visie en Werkwijze

Intake

 • Achtergrond/aanleiding van uw vraag
 • Invloed vanuit de omgeving
 • Organisatiecultuur en communicatie
 • Stijlen van leidinggeven; samenwerking
 • Gewenste veranderingen/resultaten

Maatwerk

 • Oplossingsgericht trainen/coachen vanuit successen en mogelijkheden
 • Klantgericht en persoonlijk ondernemerschap
 • Nieuwe vaardigheden en gedrag
 • Praktijk en doelgericht

Investeren in professioneel kapitaal

 • Open communicatie, positieve focus en professionele feedback
 • Verbindend leiderschap
 • Zelfsturende professionals en teams
 • Van controle naar vertrouwen

Waarom ons?

 • Allround coaches en trainers;
 • Ruim 25 jaar ervaring;
 • Praktisch en doelgericht;
 • Coaching van professionals en managers uit profit en non-profit organisaties.
Copyright © 2000 - 2017 Coaching in Organisaties | Webdesign by Semster.